واکسن کرونای شرکت بیوتکنولوژی «نواوکس» نتایج اولیه امیدبخشی نشان داده است

 واکسن کرونای شرکت بیوتکنولوژی «نواوکس» نتایج اولیه امیدبخشی نشان داده است.صدای آمریکا :در خون داوطلبان آزمایش بالینی واکسن کووید۱۹ شرکت «نواوکس» مقدار زیادی پادتن تولید شده بود

نواوکس، شرکت بیوتکنولوژی واقع در مریلند امریکا، اعلام کرد که نتایج اولیه واکسن کرونای آنها موفقیت آمیز بوده و نشانه‌هایی امیدبخش دارد.

به گزارش نشریه علمی-فن‌آوری دانشگاه ام‌آی‌تی آمریکا، در این آزمایش بالینی که بر روی ۱۳۱ داوطلب سالم در استرالیا انجام شد، به برخی واکسن واقعی و به برخی واکسن بی‌‌اثر (پلاسیبو) زدند. نتایج نشان داد که در بدن تمام داوطلبانی که واکسن دریافت کردند، سطح بالایی از پادتن کووید۱۹ تولید شده است.

شرکت نواوکس، ماه گذشته با دولت آمریکا یک قرارداد امضاء کرد که به واسطه آن، برای تسریع تولید واکسن کووید۱۹، مبلغ ۱.۶ میلیارد دلار دریافت کند.
آیا واکسن شرکت نوواکس عوارض جانبی دارد؟
۸۰ درصد از داوطلبان در محل تزریق واکسن درد و کوفتگی و ۶۰ درصد عوارضی مثل خستگی و سردرد داشتند. بیشتر واکنش‌ها به این واکسن ملایم بود، و تنها ۸ نفر از داوطلبان عوارض جانبی جدی‌تری داشتند. نواوکس می‌گوید هیچکس در نتیجه دریافت این واکسن در بیمارستان بستری نشد، و تمام عوارض جانبی بعد از چند روز از بین رفتند.
چند شرط:
مثل هر آزمایش فاز یک، هدف این آزمایش نیز بیشتر مطالعه بر روی بی‌خطر بودن واکسن کووید۱۹ بود. نتایج این آزمایش در یک نسخه پیش از انتشار مقاله منتشر شده است، یعنی هنوز مورد داوری دقیق قرار نگرفته است. و مثل مطالعات دیگر واکسن که توسط تیم دانشگاه آکسفورد و شرکت استرازنکا و یا شرکت مدرنا منتشر شده، هنوز زود است نتیجه‌گیری کرد که آیا این واکسن به طور دراز مدت می تواند در مقابل ویروس کرونا مصونیت بوجود آورد.
تصویر بزرگتر:
منه پانگالوس، سرپرست شرکت داروسازی استرازنکا، هشدار داده است که واکسن کووید۱۹ بیشتر از این که مصونیت دائمی در بدن بوجود آورد، شاید تنها تا یک یا دوسال تاثیر داشته باشد.

بیش از ۱۵۰ واکسن کرونا در سراسر جهان در دست تولید است که از آ» میان دست‌کم ۲۵ واکسن به مرحله آزمایش بالینی رسیده است.

این مسئله که ویروس کرونای نوپدید تا کنون بیش از ۱۸.۵ میلیون نفر را در سراسر جهان مبتلا  کرده و جان بیش از ۷۰۰ هزار نفر را گرفته، فشار زیادی بر روی شرکت‌های داروسازی و بیوتکنولژی قرار داده تا هر چه سریع‌تر واکسن تولید کنند.
+6
رأی دهید
-1

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.