احتمال زنده ماندن بیماران کووید ۱۹ با تنفس مصنوعی ۵۰ درصد است

دویچه وله :نتیجه مطالعه‌ای در آلمان نشان می‌دهد تنها نیمی از بیماران کووید ۱۹ که به دستگا‌ه‌های تنفسی متصل می‌شوند، زنده می‌مانند. این بیماران اغلب سابقه بیماری‌ دارند و مدتی طولانی بستری می‌مانند.

نتیجه تحقیقی که توسط سه موسسه علمی در آلمان صورت گرفته، نشان می‌دهد احتمال مرگ میان بیماران مبتلا به کووید ۱۹ که زیر دستگاه‌های تنفس مصنوعی رفته‌اند به مراتب بالاتر از سایر بیماران مبتلا به کووید ۱۹ است.

بیمارانی که به دستگاه‌های تنفس مصنوعی نیاز پیدا می‌کنند، از عفونت شدید ناشی از بیماری کوید ۱۹ رنج می‌برند.

موسسه پژوهشی وابسته به شرکت بیمه ‌خدمات درمانی AOK، انجمن مراقبت‌های ویژه و فوریت‌های پزشکی (DIVI) و دانشگاه فنی برلین سه موسسه‌ای هستند که پس از تحقیق در مورد آمار مرگ در پی ابتلا به بیماری کووید ۱۹ نتیجه مطالعه خود را در یک مجله تخصصی پزشکی منتشر کردند.

آنها برای این مطالعه داده‌های صورتحساب بیمارستانی حدود ده هزار بیمار مبتلا به کووید ۱۹ را که در فاصله کمتر از دو ماه (۲۶ فوریه تا ۱۹ آوریل) در ۹۲۰  بیمارستان آلمان تحت معالجه بودند، ارزیابی کردند.

نتیجه نشان می‌دهد در حالیکه احتمال مرگ در بیماران متصل به دستگاه تنفس مصنوعی ۵۲ درصد است این احتمال در مورد بیمارانی که زیر دستگاه نرفته‌اند به مراتب کمتر یعنی  ۱۶ درصد است.

در فاصله زمانی بررسی شده در این مطالعه در مجموع ۱۷۲۷ بیمار کووید ۱۹ به دستگا‌ه‌های تنفس مصنوعی متصل شدند. سه چهارم آنها با کمک لوله‌ای که وارد نای آنها شد، به این دستگاه‌ها متصل شدند. از این تعداد ۹۰۰ نفر یعنی نیمی از بیمارانی که زیر دستگاه رفتند، جان خود را از دست دادند.

البته راینهارد بوسه، استاد مدیریت بهداشت و درمان دردانشگاه فنی برلین و یکی از مؤلفان مقاله‌ نتیجه این تحقیق تصریح می‌کند: «اگر درصد را در نظر نگیریم و آمار کل مرگ در اثر آلودگی به ویروس کرونا را در نظر بگیریم می‌بینیم که در مجموع تعداد فوت‌شدگان در دسته دوم بالاتر است؛ یعنی در بین مبتلایان به کووید ۱۹ که به دستگاه‌های تنفسی متصل نشده بودند.»

در فاصله زمانی که این تحقیق انجام گرفته در مجموع ۸۲۹۴ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در بیمارستان‌های آلمان بستری بوده‌اند که به دستگاه‌های تنفسی متصل نشده بودند. از این تعداد ۱۳۲۰ نفر فوت کرده اند.

این رقم هرچند بیشتر از تعداد بیمارانی است که پس از اتصال به دستگاه‌های تنفسی فوت کردند، اما در مجموع تنها ۱۶ درصد تعداد کل بیماران کووید ۱۹ را شامل می‌شود.

بالاتر بودن درصد مرگ میان بیماران متصل شده به دستگاه‌های تنفس مصنوعی، یعنی ۵۰ درصد، دلایل مختلفی دارد. از همه مهم‌تر اینکه میزان عفونت‌ در این بیماران شدیدتر بوده است.

بسیاری از این بیماران سابقه ابتلا به سایر بیماری‌ها را داشتند و اغلب‌ هم سالمند بودند. از آن گذشته بیمارانی که به دستگاه وصل می‌شوند، مجبور هستند مدتی طولانی در بیمارستان بمانند.

بسیاری از بیمارانی که پس از این دوره طولانی، بهبود پیدا می‌کنند و مرخص می‌شوند تا مدتها از تنگی نفس و خستگی مفرط شکایت می‌کنند و از درد قفسه سینه و مفاصل رنج می‌برند.
+6
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.