انتخاب «سیاسی» پرویز مظلومی برای تیم ملی فوتبال جوانان

رادیو فردا :پرویز مظلومی سرمربی سابق استقلال تهران به عنوان سرمربی جدید تیم ملی جوانان ایران انتخاب شده است.

این تیم در رقابت‌های مقدماتی آسیا با هدایت سیروس پورموسوی و کسب سه برد پیاپی سرگروه شد تا جواز حضور در مرحله نهایی را کسب کند.

آقای پورموسوی پس از ۱۴ ماه فعالیت بدون قرارداد، در اعتراض به اینکه مسئولیتش رسمیت ندارد از این تیم کناره‌گیری کرد.

فدراسیون فوتبال که بدون رئیس اداره می‌شود، از ادای توضیح درباره بلاتکلیفی تیم جوانان و انصراف سرمربی‌اش خودداری کرد.

از آخرین سال مربیگری آقای مظلومی چهار سال می‌گذرد و مشخص نیست فدراسیون فوتبال بر پایه چه هدف و برنامه‌ای یک مربی غیر فعال را برای تیم ملی جوانان برگزیده است.

انتقادات فراوانی در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی در مورد سرمربی جدید تیم ملی جوانان مطرح شده است.

منتقدین، «فعالیت‌های سیاسی» آقای مظلومی را در این انتخاب موثر می‌دانند. او برای انتخابات مجلس شورای اسلامی با ضبط فیلم تبلیغاتی به حمایت از محمدباقر قالیباف پرداخت.

پرویز مظلومی همراه با وزیر ورزش و سایر مسئولین این وزارتخانه در راهپیمایی ۲۲ بهمن و روز قدس حضور داشت. همین باعث طرح شائبه نقش ‌آفرینی وزارت ورزش در انتخاب سرمربی تیم ملی جوانان شده است.
او در حین راهپیمایی روز قدس در مصاحبه تلویزیونی گفت: «ان شاءالله طوری بشود که نماز عید فطرمان را در مسجد قدس بخوانیم».مظلومی که ۶۵ ساله است، در صداوسیما از پست‌های سیاسی و اجتماعی وریا غفوری کاپیتان استقلال انتقاد کرده و گفته: «چرا همه‌اش مسائل منفی؟ وقتی سواد سیاسی ندارید در کاری که به شما ارتباط ندارد دخالت نکنید».

مهر پارسال، وقتی مهدی ترابی بازیکن پرسپولیس پس از گلزنی مقابل پیکان، زیر پیراهنش را به دوربین‌ها نشان داد که روی آن نوشته بود: «تنها راه نجات کشور، اطلاعت از رهبری»، مظلومی از معدود چهره‌های فوتبالی بود که به حمایت از ترابی پرداخت. او گفته بود: «فکر نمی‌کردم ترابی اینقدر رفتار پخته داشته باشد و اینگونه پشت مملکت و رهبرش باشد. انصافاً از حرکتش لذت بردم. باعث فرهنگ‌سازی است. باید پشت یکدیگر باشم و از حکومت و رهبرمان حمایت کنیم».

خبرگزاری ایرنا درباره انتخاب سرمربیان برای تیم‌های پایه نوشته: «به سابقه آن فرد در کار کردن با پایه‌ها و سنش توجه می‌شود که بتوان در آینده از او استفاده کرد اما در این دو بخش، در کارنامه مظلومی به نتیجه خاصی نمی‌رسیم».

ایرنا تاکید کرده «حق رسانه‌ها و فوتبالدوستان است که بدانند چرا این انتخاب صورت گرفته است».

مظلومی در دوره متفاوت، جمعاً بیش از هزار روز سرمربیگری استقلال را بر عهده داشت؛ موفق به قهرمانی در لیگ برتر نشد اما یک جام حذفی را نصیب این تیم کرد.

از دیگر انتقاداتی که نسبت به این انتخاب مطرح شده، اعلام اسامی دعوت‌شدگان به اردو پیش از معرفی رسمی سرمربی تیم ملی جوانان بوده است. خبر انتخاب آقای مظلومی نیز توسط خود او اعلام شد
+0
رأی دهید
-12

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.