جراحی زیبایی در ایران به حیوانات خانگی هم کشیده شد؛ از کشیدن پوست تا بوتاکس!

چند روز قبل یک دامپزشک در صفحه ی شخصی اش از افزایش جراحی زیبایی حیوانات خانگی در ایران خبر داد. او گفت این روزها کسانی هستند که برای زیباتر شدن ظاهر حیوان خانگی شان هزینه های بسیار سنگینی می کنند. این گفته ها بازتاب زیادی داشت.
 
گزارش ها هم حاکی از آن است که این روزها بازار جراحی زیبایی حیوانات خانگی در ایران بسیار داغ تر از چیزی است که تصور می کنیم. این مد جدید سر کلینیک های دامپزشکی را به قدری شلوغ کرده که تا چند هفته جلوتر هم وقت شان برای جراحی زیبایی پر است.
 
این کلینیک های زیبایی به جای درمان حیوانات اقدام به نوعی حیوان آزاری می‌ کنند و به طمع کسب درآمد بیشتر، با زیر تیغ بردن حیوانات به بهانه ی زیباسازی، آن‌ ها را آزار می‌ دهند. صاحبان این حیوانات هم که مدعی علاقه به آن ها هستند تنها برای چشم و همچشمی‌ های خودخواهانه ی خود، آن‌ ها را زجرکش می‌ کنند و البته برای این کار پول‌ های هنگفتی هم می‌ پردازند.
 
فرم دادن به بینی، بزرگ کردن چشم ها، صاف کردن و کشیدن پوست، برداشتن چربی، تیز کردن گوش افتاده، بوتاکس و خالکوبی از جمله عمل‌ هایی است که برخی برای زیباتر شدن حیوان خانگی شان انجام می‌ دهند. اما عده‌ ای پا را فراتر هم گذاشته اند و برای تغییر صدای حیوان شان دست به عمل حنجره ی حیوانات هم می‌ زنند تا صدایشان نازک‌ تر شود و حتی برخی مدعی شده اند همسایه هایشان از صدای حیوان شان شکایت کرده اند و برای اینکه بتوانند حیوان را نگه دارند مجبورند حنجره ی حیوان را عمل کنند.
قیمت جراحی های زیبایی حیوانات خانگی امروزه درمان شکستگی دست و پای یک سگ یا گربه حدود ۵ میلیون تومان برای صاحبش آب می‌ خورد. با این حال عده‌ ای پا را فراتر می‌ گذارند و میلیون‌ ها تومان هم برای زیباسازی و خوش صدا کردن حیوان خود هزینه می‌ کنند. جدول زیر تصویری از هزینه ی جراحی های زیبایی حیوانات خانگی در ایران را به دست می دهد. البته هزینه ی ویزیت اولیه و ویزیت‌ های بعدی را هم باید به این مبالغ باید اضافه کرد که هر مرحله بیشتر از ۵۰ هزار تومان هزینه دارد.نظر دامپزشکان و فعالان حقوق حیوانات دکتر حسین علوی زاده، ‏دامپزشک و رزیدنت دانشگاه فردوسی درباره ی عمل‌ های زیبایی حیوانات می‌ گوید: «عشق به حیوانات عالی است و کسانی که حیوانات را دوست ندارند، بهتر است به پزشک مراجعه کنند. اما عشق با حماقت دو مقوله ی کاملاً متفاوت است و کسانی که عمل زیبایی حیوانات را توجیه می‌ کنند، تهی مغز و بی سوادند و کاری را که خلاف انسانیت است انجام می‌ دهند.» او همچنین می‌ افزاید: «حیوانات با هر عمل غیرضروری ای زجر می‌ کشند و به همین دلیل به شدت غیر انسانی است که باید جلوی آن گرفته شود.»
 
بسیاری از فعالان حیوانات از اینکه عده‌ ای برای داشتن حیوان خانگی به دنبال حیوانات زیبا می‌ گردند و نژاد برایشان اهمیت دارد، به اندازه ی کافی گله‌ مند هستند و عمل‌ های زیبایی را کاری بی رحمانه می‌ دانند. یکی از فعالان حقوق حیوانات در اینباره می‌ گوید: «عمل‌ های جراحی رفتار آزار‌دهنده‌ ای است که بعد از دستکاری ژنتیکی به بازار آمده. تقریباً تمام گونه‌ های سگ که وجود دارد اصلاح نژادی شده‌ اند. در میان گربه‌ ها هم مواردی می‌ بینیم که برای زیبایی و بازار بیشتر برخی به دستکاری‌ های ژنتیکی دست زده اند.»
+3
رأی دهید
-48

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۲۵
    یا فاطمه زهرا - کپنهاگ ، دانمارک
    پیشنهاد میکنم اشخاصی که توانایی مالی این هزینه‌ها را دارند، کمک به سازمان‌های حمایت از حیوانات هم بکنند تا سگ و گربه‌های خیابانی هم سرپناه و گرسنه نمانند. متاسفانه هنوز در ولایت شاهد آزار و اذیت و کشتار این حیوانات نازنین هستیم. پیامبر اکرم ص، نه تنها از کشتن جانداران منع مى کرد، بلکه دستور مى داد که شبان گاهان مواظب باشند تا مبادا موجود ریز و حشره کوچکى، حتى به طور نادانسته و غیر عمدى، زیر پا از بین برود. فرموده آن پیامبراعظم در این باره چنین است: چون پاسى از شب بگذرد، کمتر بیرون بروید، زیرا براى خداوند، چرندگان (و موجوداتى) است که در آن ساعت آن ها را در زمین مى پراکند.
    33
    33
    شنبه ۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۵
    varied - ریزه، ترکیه

    حنا که زیاد بیاید به اونجا هم میمالند این ژنهای برتر طویله رهبری که یکشبه از طریق رانت و فساد باند بازی اختلاس یکشبه تیلیاردر شده اند نمیدانند پولهایشان کجا خرج کنند
    1
    25
    شنبه ۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۵
    varied - ریزه، ترکیه

    [::یا فاطمه زهرا - کپنهاگ ، دانمارک::]. [::یا فاطمه زهرا - کپنهاگ ، دانمارک::] اون پیامبری که تو سنگش را به سینه میزنی خود سرکرده راهزنان بود برای نمونه باغ فدک را که آنزمان میلیاردها دینار درآمد داشت بزور نیزه غصب کرد و به دخترش فاطمه هدیه کرد.
    2
    33
    شنبه ۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۱۰۸
    Nakamichi - لندن، انگلستان
    این کار احمقانه و ظالمانه هست،البته عملهایی مثل عقیم سازی در همه دنیا انجام میشه و معمولا ضروری هست.جراحی زیبایی برای انسان هیچ مشکلی نداره چون اختیاری و به میل طرف هست و به کسی آسیبی نمیرسه و یک انتخاب و آزادی شخصیه اما در مورد حیوانات که انتخاب و شعور ندارند باید ممنوع باشه مگه در موارد ترمیمی.
    1
    14
    شنبه ۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۵
    یا فاطمه زهرا - کپنهاگ ، دانمارک
    [::varied - ریزه، ترکیه::]. حالا شما از کجا فهمیدی که اینا یکشنبه تیلیاردر شدند و نه مثلا سه‌شنبه یا دوشنبه؟!
    16
    0
    شنبه ۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۳
    Chokam - ری، ایران
    تمام محصولاتش هم از چین میاد،از یه طرف میگن چرا قرارداد با چین ، از طرف دیگه خودشون طلسم شدن با محصولات چینی ، تمام بوتاکس رنگ مو رینوپلاستی که هم زن هم مرد ایرانی استفاده میکنن و دنیا هم ایران رو پایتخت رینوپلاستی میدونه همه از چین میاد
    0
    6
    شنبه ۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۵
    یا فاطمه زهرا - کپنهاگ ، دانمارک
    [::varied - ریزه، ترکیه::]. اتفاق در این کامنتت شما اشاره به کفر ابوبکر هم کردی. بله، امیرالمؤمنین ع بعد از شکست دادن یهود فدک را به غنیمت گرفت و پیامبر ص هم به فاطمه زهرا س هدیه کرد. بعد از مدتی ابوبکر بزور شمشیر فدک را از بانوی دو عالم قصب کرد.
    16
    0
    شنبه ۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۵
    varied - ریزه، ترکیه
    [::یا فاطمه زهرا - کپنهاگ ، دانمارک::]. لطفا به چشم پزشک مراجعه کنید و قبضش را هم ببرید به سفارت تو کوپنهارک تا از طرف طویله رهبری پرداخت شود من نوشته ام یک شبه نه یک شنبه
    0
    8
    شنبه ۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۵
    varied - ریزه، ترکیه
    [::یا فاطمه زهرا - کپنهاگ ، دانمارک::]. [::یا فاطمه زهرا - کپنهاگ ، دانمارک::]. کسی که خود را رهبر یک ملت میدانه و از ترس جونش به مدینه پناهنده میشه غلط میکنه نمک خورده نمکدون بشکنه مانند این است که یک مشت جانی و تروریست طویله رهبری خودشان را در اروپا و امریکا پناهنده جا بزنند و بعد دست به اعمال تروریستی بزنند از هر نظر که نگاه کنید اعمال و رفتار پیامبر شما راهزنی دزدی و کلاشی بود همان اعمال و رفتاری که امروز داعش دارد - اعمال و رفتاری که امروز طویله رهبری ایران دارد
    1
    7
    شنبه ۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.