العربیه :کمبود آب یکی از معدود مشکلات موجود در صحراهاست، اما حالا یک شرکت آمریکایی روش جدیدی یافته که با استفاده از آن هوای صحرای عربی در امارات را به آب شرب تبدیل کند؛ موضوعی که میتواند صحراهای منطقه خلیج عربی را به بهشتی پرآب تبدیل کند.
به گزارش رسانههای آمریکایی شرکتی در ایالت آریزونا توانسته به اکتشافی شگرف دست یابد و با استفاده از آن، هوای صحراهای امارات متحده عربی را به آب شرب سالم که بتوان از آن در زمینههای مختلف استفاده کرد، تبدیل کند.
شرکت «زیر ماس واتر» توانست هوای منطقهای در نزدیکی دبی را به آب شرب بستهبندی شده تبدیل کند؛ موضوعی که میتواند جایگزین کندن چاههای عمیق برای استفاده از آبهای زیرزمینی و یا شیرینسازی آب دریا شود. شرکتی که با همین منظور در 20 کیلومتری دبی تاسیس شده میتواند با استفاده از این فناوری جدید رطوبت هوا را استخراج و به آب تبدیل کند.
این شرکت همچنین به جای استفاده از سوختهای فسیلی، از انرژیهای تجدیدپذیر استفاده میکند. بسیاری از تاسیسات آبی دبی و دیگر مناطق امارات از انرژیهای تجدیدپذیر استفاده میکنند. پیشبینی میشود این فناوری بتواند توسعه پایدار در صنعت آب امارات را به همراه داشته باشد و علاوه بر این پیشرفتهای قابل توجهی در زمینه کشاورزی در این کشور را سبب شود؛ موضوعی که امنیت غذایی در این کشور را بهبود میبخشد.
وبگاه «اکونومیک تایمز» به نقل از سمیعالله خانف مدیر عامل شرکت اماراتی IBV که مشتری این آب خواهد بود، گزارش کرد: «تاسیسات آبی ما با انرژی خورشیدی کار میکند. بطریهایی که استفاده میکنیم نیز قابل بازیافت هستند. این بطریها از خیزران ساخته میشوند.»
براساس گزارشها شرکت آمرکایی «زیر ماس واتر» در ابتدا قادر به تولید سالانه 2.3 میلیون لیتر در سال خواهد بود.
این فناوری هنوز از فناوری شیرینسازی آب دریا گرانتر است، اما سمیعالله خان میگوید که آب تولید شده از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است و توان رقابت با برندهای خارجی موجود در امارات را دارد. بناست که هر لیتر از این آب در امارات به قیمت 10 درهم (حدود 2.7 دلار) فروخته شود.
+16
رأی دهید
-2
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها
بهترین ها
بدترین ها
دیدگاه خوانندگان
۴۵
مهرداد2538 - تهران، ایران
منابع طبیعی آب را از بین بردید با اون صنعت شیطانیتون حالا دل ما را خوش می کنید که از هوا آب می گیرید؟! خب درینر کولر گازی را هم اگر بردارید آب فراوان از هوا به ما میده و آن آب را از فیلتر تصفیه رد کنیم میشه آب خوردن. چه کار شگرفی کردید جز نابودی و گرم کردن زمین و تولید انواع سموم و پلاستیک؟
1
7
جمعه ۲۷ تیر ۱۳۹۹ - ۰۸:۵۷
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۲۹
آذرمیانه - آذربادگان، ایران
یه مشکل داره این فناوری. آلودگی هوا میتونه توی اون نفوذ کنه . البته توی بیابون مهم نیست ولی اگر بری توی شهر دبی مشکل پیش خواهد آمد
5
1
جمعه ۲۷ تیر ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۸
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.