خورشیدگرفتگی از نوع «حلقه آتش» که در ایران هم دیده خواهد شد

خورشید گرفتگی حلقه‌ای - دسامبر ۲۰۱۹ - اندونزیصدای آمریکا :روز یکشنبه ۲۱ ژوئن، کره زمین شاهد خورشید گرفتگی یا کسوفی از نوع «حلقه آتش» خواهد بود.

به گزارش شبکه خبری «سی ان ان» این یک کسوف کامل نیست و به همین دلیل بسیار تماشایی است. در این‌ حالت، ماه دردورترین فاصله خود از زمین قرار دارد و به خورشید نزدیک تر است.

به این ترتیب ماه نمی تواند خورشید را کاملا بپوشاند و فقط مرکزش را پنهان می کند. به همین دلیل قسمت هایی از خورشید در اطراف ماه دیده می شود و شبیه یک حلقه درخشان است.

این کسوف بسیار بزرگ است و برای لحظاتی بخش عمده ای از سطح خورشید را می پوشاند ‌و به همین دلیل آسمان کاملا تاریک می شود.

به گفته دانشمندان، این خورشیدگرفتگی در ۲۱ ژوئن و از ساعت ۱۲:۴۷ دقیقه بامداد به وقت شرق آمریکا از منطقه کوچکی در آفریقای مرکزی آغاز می شود و با حرکت به سمت شرق در چین، در اقیانوس آرام به پایان می رسد.

این کسوف به صورت کامل در مناطقی مانند آفریقای مرکزی، بخش جنوبی شبه جزیره عرب، پاکستان، شمال هندوستان و مناطق جنوبی و مرکزی چین قابل دیدن است.

البته این خورشیدگرفتگی بصورت جزئی در بسیاری از کشورهای آسیایی، آفریقایی، جنوب و شرق اروپا، شمال استرالیا و قسمت هایی از اقیانوس آرام و اقیانوس هند نیز دیده می شود.

این کسوف در اکثر مناطق ایران هم قابل دیدن است و بر اساس اطلاعات موجود، یکشنبه اول تیر حدود ساعت ۹ صبح آغاز می شود.
+14
رأی دهید
-0

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۴
    hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا
    این خبر رو ستاد استهلال هم تایید کرده. البته از تراز بنایی برای محاسبات دقیق استفاده کردن. البته در خبری تایید کردند که فقط تا شمال افریقا و چین رو بلد بودن. چون زمان صدر اسلام هنوز نمیدونستن استرالیا نامی هم هست
    3
    6
    یکشنبه ۱ تیر ۱۳۹۹ - ۰۰:۲۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۳
    Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا
    [::hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا::]. همسایت گرامی، دلیل استفاده از تراز بنایی به این خاطر است که اعضای ستاد استهلال سابقا در بخش احداث و سازندگی شاغل بوده ا‌ند و تکیه کلامشان این بوده: " نیمه بده"!
    1
    6
    یکشنبه ۱ تیر ۱۳۹۹ - ۰۴:۲۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.