پلیس ایران با تفاخر با ماشین‌های گران , سگ گردانی، شیشه دودی، موزیک برخورد میکند

فارس: مراسم تکریم و معارفه رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی پایتخت با حضور سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی پایتخت، سردار سید کمال هادیانفر رئیس پلیس راهور ناجا و جمعی دیگر از مقامات و مسؤولان لشکری و کشوری در سالن آمفی‌تئاتر ستاد پلیس راهور پایتخت برگزار شد.
 
به گزارش فارس، سردار سیدکمال هادیانفر رئیس پلیس راهور ناجا اظهار داشت: پلیس راهور بیش از ۶۰ خدمت به مردم ارائه می‌کند.
 
وی:گفت ناجا در سال گذشته بیش از ۷۰ میلیون نوع خدمت را ارائه داد که ۳۵ میلیون از این خدمت در قالب ۶۰ خدمتی بود که پلیس راهور ارائه می‌کند یعنی می‌توان گفت که ۵۳ درصد خدماتی که ناجا به ۸۵ میلیون هموطن ارائه داد توسط پلیس راهور انجام شده است.
 
وی تسهیل در تردد و ارتقاء ایمنی و کاهش حوادث و سوانح و تلفات را از جمله دیگر مأموریت‌های اصلی پلیس راهور ناجا دانست.
 
رئیس پلیس راهور ناجا گفت ما شرایط مطلوبی در تصادفات نداریم اگرچه خیلی کار انجام می‌گیرد، اما خیلی عقب هستیم و زیبنده نیست که هر ساعت دو نفر جان خود را از دست بدهند.
 
رئیس پلیس راهور ناجا رعایت حق تقدم با اولویت عابران پیاده، حرکت بین خطوط و ساماندهی توقف و تخلفات ساکن را از جمله موارد مهم و در دستور کار پلیس راهور دانست و اعلام کرد: برخورد با تخلفات و مظاهر علنی فساد از جمله سگ گردانی، شیشه دودی، آهنگ و صدا‌های بلند و تظاهر به تفاخر با ماشین‌های لوکس و گران قیمت از جمله مواردی است که باید با آن برخورد شود؛ نباید اجازه داد مظاهر علنی فساد گسترده شود.
+14
رأی دهید
-26

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۵
    Liberte - ارومیه، ایران
    کار بسیار عالی و در راستای مبارزه با مظاهر و نمود های سرمایه داریه. ولی عمل نخواهد شد، چون بیشتر با آقازادگان و فرزندان افوق و بالا طرفند.
    12
    15
    دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۰
    -xAdolf - اخن، آلمان

    بی ناموسا اگر راست می گین برین ننه باباهای اکثر اینا که به یه جای دمشون وصله و اگر یه روز از حق این مردم بدبخت ندزن روزشون شبذنمی شه واینا اکثراً توله سگای همونا هستن رو بگیرید، ولا مردم عادی بیچاره که به نون شب محتاج شدن از برکت وجود شما ماشین لوکس از کجا دارن.
    3
    35
    دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا
    مملکت نیست که دیوونه خونه است. اگر یک حیوون با وفا رو بذاری توی ماشین ببری بگردونی جرم محسوب میشه
    5
    21
    دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۷۲
    پیکان۵۸ - مالمو، سوئد

    پس باید جلوی هر چی‌ ماشین ضد گلوله با شیشه‌های دودی را که از سگ بد تر توش نشسته هم بگیرن مثل پاچه خار‌های های روس و چین.
    1
    23
    دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۰
    janahi - دبی، امارات متحده عربی
    اگه راست میگین به فاصله طبقاتی اینهمه زیاد بررسی کنید چرا یکی یکشبه چنین خودرویی زیر پاش باشه و دیگری در آرزوی یک پراید باشه ؟ یکی از فرط سیری غذاهای اضافیش را بیرون میریزه و دیگری تا نصف کمر تو سطل زباله باشه ؟ چرا یکی تو خونه های میلیاردی ساکن یاشه و فلانی بخاطر عقب موندن اجاره خونه اش باید جول و پلاسش جمع کنه تو خیابون باشه ؟ اینها را ریشه یابی کنید اگر واقعآ راست میگید ! اما متاسفانه شما واقعیت ها را پنهان می کنید و افکار مردم را به گونه ای دیگری فریب میدید واقعآ که روبا هستید و شیطان صفت
    1
    16
    دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.