غلامرضا منصوری ،قاضی متواری از ایران خانواده سعید کریمیان را به گروگان گرفته بود

بنابر اعلام تلویزیون جم، قاضی منصوری با بازداشت برادران و خواهر سعید کریمیان قصد داشت تا او را وادار به تعطیلی این شبکه کند اما "حتی بعد از تعطیلی موقت و ۱۰ روزه جم هم حاضر به آزاد کردن آنان نشد"بی بی سی :شبکه تلویزیونی جم (GEM TV) اعلام کرد غلامرضا منصوری، قاضی متواری متهم به فساد مالی، در سال ۱۳۹۱ برای تعطیل کردن این تلویزیون، اعضای خانواده سعید کریمیان، مدیر پیشین این شبکه را "به گروگان گرفته است". سعید کریمیان در سال ۹۶ در استانبول ترکیه به قتل رسید.

نام غلامرضا منصوری، قاضی پیشین اجراییات شهرستان لواسانات روز یکشنبه ۱۸ خرداد در جلسه دادگاه اکبر طبری و فساد در قوه قضائیه مطرح شد. آقای منصوری که به گفته دادستانی تهران، متهم نهم این پرونده و در حال حاضر متواری است،به اخذ رشوه ۵۰۰ هزار یورویی متهم شده است.

یک روز پس از اعلام نام این قاضی در پرونده فساد در قوه قضائیه، گروه تلویزیون جم در پستی در شبکه‌های اجتماعی ابعاد تازه‌ای از برخوردهای "غیرقانونی" قاضی منصوری را در ارتباط با این شبکه تلویزیونی منتشر کرده است.

در این پست نوشته شده "او کسی بود که برای فشار به رسانه‌ای مانند جم، در سال ۱۳۹۱ همه خانواده سعید کریمیان را گروگان گرفت و مدت‌ها در امنیتی‌ترین زندان‌های کشور و در بدترین شرایط ممکن زندانی کرد".

بنا بر اعلام تلویزیون جم، این قاضی با بازداشت برادران و خواهر سعید کریمیان قصد داشت تا او را وادار به تعطیلی این شبکه کند اما "حتی بعد از تعطیلی موقت و ۱۰ روزه جم هم حاضر به آزاد کردن آنان نشد".
سعید کریمیان، مدیر تلویزیون جم نهم اردیبهشت سال ۱۳۹۶ در استانبول ترکیههدف سوءقصد قرار گرفت و کشته شد. ضاربان ۲۷ گلوله به او شلیک کردنداین اولین بار است که خبر بازداشت اعضای خانواده مدیر پیشین تلویزیون جم منتشر می‌شود.

سعید کریمیان، مدیر تلویزیون جم پنج سال بعد در نهم اردیبهشت سال ۱۳۹۶در استانبول ترکیه، هدف سوءقصد قرار گرفت و کشته شد. ضاربان ۲۷ گلوله به او شلیک کردند. در این حادثه محمد متعب شلاحی، تاجر کویتی همراه آقای کریمیان نیز کشته شد.

تلویزیون جِم می‌گوید غلامرضا منصوری علاوه بر تحت فشار قرار دادن خانواده سعید کریمیان، خانواده کارکنان این رسانه را هم زیر فشار گذاشته بود و نتیجه‌گیری می‌کند که ادامه این فشارها "در نهایت به ترور سعید کریمیان در سال ۹۶ منتهی شد".

به نوشته تلویزیون جم "پس از ترور هم این فشارها ادامه یافت. از بسیاری از صاحبان صنایع که آگهی‌های بازرگانی‌شان در شبکه‌های جم پخش می‌شد باجگیری شد؛ تهدید شدند و بسیاری از واحدهای تولیدی به طور غیرقانونی پلمب شدند".

بنابر اعلام این تلویزیون "این سوءاستفاده او (غلامرضا منصوری) از قدرت تنها به خانواده کریمیان و خانواده پرسنل جم ختم نشد و به خانواده کارکنان دیگر رسانه‌های آزاد هم کشیده شد".
غلامرضا منصوری کیست و چه سابقه‌ای دارد؟
غلامرضا منصوری قاضی اجراییات شهرستان لواسانات و پیش از آن بازپرس شعبه ۹ دادسرای فرهنگ و رسانه و سرپرست این دادسرا بود.

در سال‌های پایانی دهه هشتاد و اوایل دهه نود شمسی، شمار زیادی از روزنامه‌نگاران با حکم او بازداشت شدند.

او در در مهر ۱۳۹۱ نیز دستور توقیف روزنامه شرق و بازداشت مدیرمسئول آن را صادر کرد.

ریحانه طباطبایی، روزنامه‌نگار نوشته "سال ۹۱ نزدیک به ۲۰ روزنامه نگار طی یک هفته بازداشت شدیم" و گفته است که آقای منصوری بازپرس پرونده بوده است. اکبر منتجبی، روزنامه‌نگار هم درباره درباره تجربه مواجهه با غلامرضا منصوری نوشته "یکی از آن روزنامه‌نگاران من بودم که با اتهام بی‌ربطی بازداشت شدم. همسرم بیماری ام‌اس داشت و دارد. آن بازداشت کذایی باعث شد بیماری‌اش عود کند".

حسین مهرزاد، روزنامه‌نگار هم نوشته "بهمن ۹۱، شاید سخت‌ترین روزهای دهه ۹۰ برای صنف ما بود و این‌ها جمعی از بهترین و عزیزترین دوستان روزنامه‌نگارم بودند... قاضی غلامرضا منصوری، که حکم بازداشتشان را داده بود حالا به دریافت رشوه ۵۰۰ هزار یورویی متهم است."
صبا آذرپیک، دیگر روزنامه‌نگار ایران هم گفته با حکم این قاضی، سال ۹۱ مدت ۳۷ روز را در انفرادی گذراند و پنج سال بعد نیز همین قاضی او را ۸۵ روز دیگر به انفرادی فرستاد.
سیاست و اقتصاد، فساد قضات
خرداد ماه سال گذشته و چند ماه پس از ریاست ابراهیم رئیسی بر قوه قضائیه، غلامحسین محسنی‌ اژه‌ای، معاون اول وقت این قوه گفت ظرف ۱۲ ماه گذشته ۶۰ قاضی در ایران از کار برکنار شده‌اند.

اما در چند روز گذشته نام قضاتی در پرونده‌های فساد مطرح است که دستی هم بر سیاست داشتند.. نقطه مشترک این قضات متخلف عملکرد آنها در پرونده‌های سیاسی و برخورد با منتقدان بود.

در کنار قاضی منصوری، بیژن قاسم‌زاده بازپرس برکنار شده دادسرای فرهنگ و رسانه از دیگر متهمان دادگاه اکبر طبری معاون حوزه ریاست قوه قضائیه بود. او هم متهم به فساد اقتصادی است، هم حکم بازداشت حمید بقایی صادر کرده و هم حکم به فیلترینگ تلگرام داده است.
+27
رأی دهید
-7

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۱
    منتظر الزورو - کپنهاگ ، دانمارک

    اینکه این داستان گروگانگیری را فقط به شخص این یارو قاضی فاسد و دزد نسبت بدهند مسخره است. بدون شک این گروگانگیری و ترور بعدی همگی با هماهنگی سپاه, دولت و خود خامنه ای بوده.
    1
    24
    دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۴۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۳
    Alphabet - پترس، یونان
    روح الله دکل دزد (سروان سابق) , فاطی, پیتر, میلاد, مسافران, بازجو (رزمجو سابق) و بقیه ایل و قماش, حالا فهمیدید که دین براتون دکونه و وسیله ایست تا مردم را باهاش گول بزنید؟ هر که جای شما بود از خجالت میمرد. البته شماها خیلی وقیح تر از این حرفها تشریف دارید.
    2
    10
    دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۲:۲۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۹
    آذرمیانه - آذربادگان، ایران
    حاجی نذر داشتن برند سر قبر شهید فلوید یه فاتح بخونند یه مدتی هم اقامت کنند که اهل قبور احساس تنهایی نداشته باشند
    2
    7
    دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۲:۵۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۷۶
    hassan5 - تهران، ایران
    تمام مسئولان نظام اسلامی خلافکار هستند.نظام اسلامی بشرط فعالیت برای حفظ خودش همه مسئولان را آزاد گذاشته است تا هر خلافی بکنند.(دزدی یا همان اختلاس کوچکترین خلاف مسئولان میباشد)
    0
    5
    ‌سه شنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۴:۵۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.