پیشنهاد حجت الاسلام محمد ادریسی برای تسریع ازدواج : ازدواج اجباری بعد از ۲۸ سالگی

شفقنا – حجت الاسلام محمد ادریسی سردبیر نشریه سراج در یادداشتی با عنوان« پیشنهاد قوانین جدید برای تسریع ازدواج به مجلس و دولت» این گونه آورده است:

ازدواج یک راه حل در متن مقاله مذهب است. دو روز مهم و نفس گیر وجود دارد :یک: روزی که ازدواج می کنیم و دو: روزی که دلیل ازدواج خود را درک می کنیم و هر کس به دلیلی ازدواج می کند، یکی برای آرامش، دیگری برای نیاز جسمی ، شخصی دیگر برای توالد و تناسل و یا تکامل و اکمال نصف دین و لباسی نو به تن کردن و یا حضانت و پرورش و یا امتحان و فردی دیگر برای تجربه جدید و عشق و ماجراجویی یا به هر دلیل درست یا غلط دیگر تن به ازدواج می دهد.

با روح های خواب آلود به واقعیات نگاه نکنیم که فعلاً تنها راه علاج و جلوگیری از انحراف جوانان، ازدواج است؛ مابقی راه‌های پیشنهادی شما اعم از فرهنگ‌سازی، فکر نکردن به جنس مخالف، کم‌خوری و ورزش و… حکم مُسکن برای درد را دارد.

چهار گروه هستند که در ازدواج های اجباری و اختیاری نقش مهمی دارند:
اول :خانواده ها و نزدیکان ؛
دوم: مسلمانان و هم دینان ؛
سوم: دولت ها و دولتمردان ؛
وچهارم: دختران و پسران .
نخستین گروه یعنی نزدیکان و خانواده در مسئله ازدواج دو وظیفه دارند:یک: ترغیب، دو: تسهیل و اگر در فرد چهارشرط :قدرت عقلی و جسمی و کفویت و وضعیت مالی را مهیا دید به سمت تشکیل خانواده جدید، فرزندان خود را حرکت بدهند و مقدمات آن را هر آنچه هست فراهم کنند تا اینکه قبول مسئولیت کنند که اگر با بهترین احتمالات ممکن ازدواج موفقی حاصل شد دختر و پسر جدیدی بدست می آوردند پس بنابراین سزاوار است همانگونه که برای رفع مشکلات تحصیل فرزندان تلاش می کردند برای رفع مشکلات تزویج فرزندان خود هم تلاش کنند.

گروه دوم که هم دینان و مسلمان هستند، اگر می خواهند که خانه ها و خیابانها بیشتر از این از مجردهای شورانگیز پر نشود باید نگاه به جمال و مال و نگاه به طبقه بالا تر و ما فوق را کنار بگذارند و به پایین ترها و مادون خود نگاه کنند و از چشم و هم چشمی ها در دور همی ها دوری کند و گرنه برفرض تشکیل زندگی دونفره جز اینکه به طلاق ها اضافه کنند کاری از پیش نمی برند و دود کارهایشان و عدم قدم و اقدام مثبتشان در چشم خودشان است که اسلام از بعضی مسلمان بیشتر ضربه خورده است تا از دشمنان اسلام و این خنده دار نیست یک واقعیت تلخ است پس بنابراین مسلمانان و هم دین ها به چند نکته توجه داشته باشند که:

اولاً: تفقد احوال و مساعدت در حد استطاعت ضروری است.
ثانیاً:آنها که اشک بر چشم ها را جاری کردند به راحتی می توانند لبخند بر لبان را هم جاری کنند.
ثالثاً: حوادث و اتفاقات را آن طور بینند که واقعاً هست نه آنچه که خودشان می خواهند باشد.
قانون دوازده گانه ازدواج برای تسریع و شتاب ازدواج
گروه سوم که دولتمردان و دولت ها می باشند لازم است که «قانون تسریع و شتاب ازدواج »را حمایت یا اصلاح و تدوین و تصویب و اجرا کنند که این بهترین خدمت به جامعه و افراد و خود آنها است و حفظ امنیت ازدواج ها را نیز بعدها در نظر داشته باشند که برای توسعه اقتصادی که هدف دولت ها و حکومت ها است، ازدواج یک اصل اساسی و ضروری است .چون باب های رزق بیشتری برای افراد جامعه به واسطه ازدواج گشود می شود و این حلقه های ازدواج در فراق انگشتان جوانان است که روز به روز به دلیل کم کاری ها گران تر و دست نیافتنی می شوند پس بنابراین یکی از مهم ترین زمینه های رشد و بهبود وضعیت اقتصادی ازدواج است و در اینجا قانون های برای شتاب و تسریع ازدواج پیشنهاد می شود واین قانون دوازده گانه ازدواج عبارتند از:

قانون اول : ابتدای دوره ازدواج اختیاری ۱۷ سال و انتهای آن ۲۸ است و اگر کسی ازدواج نکرد باید ازدواج اجباری داشته باشد.
قانون دوم : اگر کسی بعد از سن ۲۸ سالگی از ازدواج امتناع کرد از او ربع درآمد کسب و کار و صنعت یا مالیات از تجارت او گرفته می شود و به آنها که می خواهند ازدواج کنند و گرفتار فقر هستند داده می شود.
قانون سوم: اگر فرد در این دوره سنی ازدواج نکرد اگر بیمار بود ، معالجه او مجانی است و اگر بیماری بدون علاج داشت از ازدواج او امتناع شود و اگر بیماری او معالجه شد و ازدواج نکرد باید تمام هزینه های ازدواج یک زوج را پرداخت کند.
قانون چهارم: اگر پس از دوره ازدواج اختیاری فرد ازدواج نکرد از او در مناصب مدریتی و تدریس و عضویت در هیئت علمی و کارهای کلیدی هرگزاستفاده نمی شود.
قانون پنجم: اگر صاحبان مشاغل و کسب و کار به تعداد تعین شده از جوانان که در دوره ازداوج اختیاری هستند چه دختر باشد و چه پسر وام خودکفایی و ازدواج بدهند از دو تا سه سال معاف از هرگونه مالیات و عوارض می شوند.
قانون ششم: کسی که سن او بالایی چهل سال است و فرزندی ندارد اگر به لحاظ جسمی و مالی، شرایط اش را داشته باشد موظف است که باتوجه به توانایی های او ازیک تا چهار یتیم از کودکان کار یا شیرخوارگاه یا یتیم خانه های کشور فرزند تقبل کند.
قانون هفتم: هرکس در این دوره ازدواج کرد و برادر بزرگتری ندارد که به والدینش خدمت کند استخدام رسمی ادارات دولتی می شود و همچنین یک دختر اگر برادر بزرگ تر ندارد که از والدینش مراقبت کند شوهر او معاف از مالیات و سربازی تا زمان پایان حیات والدین است.
قانون هشتم: کسی که در دوره ازدواج اختیاری ازدواج کرد اگر فقیر بود به او در نزدیک ترین محل سکونت والدین در شهر خود زمینی یا منزل مسکونی یا مغازه ای برای کسب و کار که قابل برگشت باشد از طرف دولت ها وحکومت داده می شود.
قانون نهم : کسی که در دوره ازدواج اختیاری و قبل از ۲۸ سالگی ازدواج کرد و صاحب چهار فرزند شد از سربازی معاف می شود و یارانه بیشتری از دولت ها دریافت می کند.
قانون دهم : کسی که بدون ازدواج به سفرهای خارجی غیر زیارتی و علمی می رود عوارض خروج بیشتری باید بدهد واگر بدون عذر معقول همسر خود را با خود نبرد و یا در خارج ازدواج کند نصف دارایی های او برای همسر اول و فرزندان است.
قانون یازدهم : دانشجویان و طلاب تنها به دلیل تحصیل علم در داخل یا خارج از کشور تنها دو سال می توانند تاخیر در ازدواج داشته باشند.
قانون دوازدهم: گواهی گذراندن حداقل دو دوره رایگان «حقوق متقابل و مترابط زن و شوهر» و «روش تعامل و آموزش تربیت فرزندان» قبل از ازدواج اختیاری یا ازدواج اجباری باید توسط دختر و پسر ارائه گردد تا پنج درصد به وام ازدواج آنها اضافه شود.

و اما گروه چهارم که دختران و پسران متفاوت و مرموز که از آنها خواندیم و شنیدیم و بسیار هم دیده ایم که نزدیک ازدواج و حتی قبل آن که می شود بدون قصد دوست داشتن پسرها بیشتر به دختران دروغ می گویند و دخترها بهتر به پسران دروغ می گویند پس یکی در کمیت ها و دیگری در کیفیت ها اول است یا اینکه دختر می خواهد ازدواج کند اما پسر نمی خواهد و او مشغول شارلاتان بازی است و یا بالعکس.
دختر و پسر می خواهند ازدواج کنند اما پدر و مادر نمی پسندند و عیبجویی می کنند و هزار بهانه کوچک و بزرگ می آوردند و یا اینکه هم دختران و پسران و پدران و مادران و نزدیکان و مسلمانان و هم دینان می خواهند که وصلت ها و ازدواج ها صورت بگیرد اما دولت ها و دولتمردان نمی خواهند یا نمی گذارند.
همه نفس ها را به امید هم فرو می بریم ، فرشته نجات هم نمی شویم و کی نوبت حرکت ما می شود خدا می داند، هم را می شناسیم که اهل کارستانیم اما مقصر تراش ایم و تقصیر ها را به گردن هم می اندازیم و در آخر با بی انصافی می گوییم بخت و اقبال و قسمت نیست و نبود و نشد و این یک درد کوچک نیست، داستان نیست، واقعیت است وشاید هم یک عادت که عادی شده است!
+14
رأی دهید
-52

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۱۰۷
    Nakamichi - لندن، انگلستان

    به امید روزی که تمام مذاهب خصوصا اسلام به اجبار ممنوع بشن.
    1
    43
    یکشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۴۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۳
    آزاذه - تهران، ایران

    کم کم ازدواج با خود ملاشون هم اجباری میکنند. گفته باشم.
    7
    32
    یکشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۰۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۶
    شنبلیله خانم - اسلو ، نروژ

    خوب میخواهید بچاپید و دزدی کنید این که دیگه اینهمه صغری و کبری چیدن نداره و بهانه و دلیل نمیخواد
    6
    28
    یکشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۹
    آذرمیانه - آذربادگان، ایران

    حاج آقا ببخشید مسئلتن : اگه زوری ازدواج کردند بعد نزدیکی نکردند چه تدابیری اندیشیدید؟
    2
    23
    یکشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۰:۱۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    Liberte - ارومیه، ایران

    مداخله در خصوصی ترین موضوعات شهروندان. خودش هم نمی دونه چه اراجیفی ارائه داده. اون به معنای واقعی کلمه یک ابله هستش.
    0
    22
    یکشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۰:۳۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    2zdO3rghat - آرلون، بلژیک
    خدایی ایناچیفکر میکنن دست من بود نمیذاشتم یه نفرم ازدواج کنه ازدواج کنه که بعدش به سختی طلاق بگیره ماکه اینطوری خودمون خواستیم ازدواج کردیم طلاق شد اجباری بشه چی میشه
    0
    9
    یکشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۱:۱۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۴
    grizzly - برلین، آلمان
    پیشنهاد به حاج آقا:1- یک چماق بگذارید سر هر محله هر کی تو هر محله ای مجرد بود بخوابونید و بکنید تو ماتحتش با این کار بقیه حساب میآد دستشون2- مثل کشورهای اروپایی مغازه های دیلدو فروشی رو زیاد کنید تا اونیکه پول نداره ازدواج کنه بهش بد نگذره 3- مثل کشورهای مترقی اروپا به مردهای مجرد کشورهای آفریقایی و عربی و بنگلادشی و پاکستانی یا هر گاگول آباد دیگری پناهندگی بدید تا اینجوری عرضه زیاد بشه و رقابت واسه ازدواج بالا بره
    0
    8
    یکشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۱:۳۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۸
    فضول میرزا - استکهلم، سوئد
    حج آغا، چن تا خواهر جوان یا دختر دم بخت داری؟ من طالب همشون یکجا هستم!
    1
    10
    یکشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۱:۳۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۸۱
    گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا
    این اسلام ناب محمدی انقدر سطحی نگر و بی محتوا هست که چون حرف جدیدی برای بشر امروز ندارند، گاهی بخاطر بخار معده و در سایه ی دود تریاک این دم های مار اسلام چند تا پارازیت ول میدهند که فقط بگویند که ما هستیم
    5
    16
    یکشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۲:۲۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۹
    آذرمیانه - آذربادگان، ایران
    آخه من نمیفهمم آدم اجباری ازدواج کنه اصلا دلش نمیاد به اون طرف دست بزنه! مگه اینکه خیلی واقعا حشر الدوله باشی مثل بعضی بچه ها توی دبیرستان که طرف میگفت به هیچی رحم نمیکنم ...همکلاسیمون بود اینقدر میخندیدیم ...منتها اونم یه بار دو بار دفعه سوم وقتی علاقه نباشه مطمئن باش حالش بهم میخوره...حاج آقا بجای این پروژه باید خودت رو ببرن روانپزشک تراپی بشی ازدواج که همش زیر دفرنسیال نیست بیشترش روی داشبرد و صفحه کلید انجام میشه
    3
    13
    یکشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۳:۲۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۵
    mosyiran - کرایستچرچ، نیوزلند
    تمام فکر این اخوند ها دزدی و چاپیدن مردم هست هست خوب میدونه اگر جمعیت کم باشه مالیاتی که اینا میخورن کم میشه اگه جمعیت کم باشه سرباز رایگان کمه اگه جمعیت کم باشه جوان برای جنگ های احمقانه کم هست. تیرت به سنگ میخوره حاجی
    0
    5
    دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۳:۳۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۲
    Chokam - ری، ایران
    ازدواج کنه دیگه برای خانواده هم که شده نمیره توی خیابون اعتراض کنه ، یه عامل انقلاب جوانهای بیکارازدواج نکرده بود تعداداینها به اوج خودش برسه انقلاب میشه
    0
    5
    دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۳:۴۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۹
    آذرمیانه - آذربادگان، ایران
    دوستان نکته اینجاست که : نون آخوند توی خانواده های پرجمعیت با هفت تا بچه دماغ آویزون هست چون فهم و شعور پیدا نمیکنند و میتونه سرشون کلاه بذاره!! شما خانواده کم جمعیت با سواد داشته باشی اون نمیتونه کلاه سرشون بذاره و باید بره سر کار
    0
    5
    دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۸۱
    گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا
    اوایل انقلاب ذهن ما را با "اسلام ناب محمدی" پر کرده بودند و با این کلمات فریبنده فکر میکردی که زمان محمد مردم در مدینه ی فاضله زندگی میکردند . بعد که لفاف این شعار پاره شد همه فهمیدند که خود محمد و علی و عمر چیزی از چنگیز خان مغول کم نداشته اند و همه تبلیغات بیشعوری بنام شریعتی بوده است که خر را رنگ میکرد و جای اتوبوس می فروخت!
    3
    7
    دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.