یورونیوز :پلیس پاکستان زن و شوهری را به اتهام قتل خدمتکار خود به دلیل رها کردن یک پرنده خانگی بازداشت کرد.
مقتول دختربچه هفت سالهای به نام زهره بیبی است که حسن صدیقی و همسرش او را در خانهشان در یک محله ثروتمند راولپندی در نزدیکی اسلامآباد استخدام کرده بودند تا از پسرشان که او هم هفت ساله بود، مراقبت کند.
مختار احمد، افسر تحقیق این پرونده روز پنجشنبه در این زمینه به خبرگزاری فرانسه گفت: «این دختر فقیر به دست صدیقی و همسرش شکنجه شده بود زیرا آنها میگفتند که او یکی از چهار طوطی آنها را آزاد کرده است.»
وی در مورد نوع شکنجه و کتک زدن دختربچه گفت: «لگدی که صدیقی زیر شکم این دختربچه زده، آن قدر محکم بوده که او را از پای در آورده است.»
بر اساس گزارش سازمان جهانی کار، در پاکستان حدود ۸.۵ میلیون نفر که بسیاریشان را کودکان تشکیل میدهند، به عنوان کارگر خانگی اشتغال دارند. قانون پاکستان کار کردن افراد زیر ۱۵ سال را منع کرده است، اما استخدام این افراد در این کشور به طور معمول رواج دارد.
زوج پاکستانی خودشان روز یکشنبه زهره بیبی را به بیمارستان منتقل کردند، اما او یک روز بعد در همان بیمارستان درگذشت. کارکنان بیمارستان گزارش این حادثه را به پلیس دادند. پس از آن، جسد دختربچه به والدینش که ۵۰۰ کیلومتر دورتر، در مظفرگار در نزدیکی شهر مولتان پنجاب زندگی میکنند تحویل داده شد.
شیرین مزاری، وزیر حقوق بشر پاکستان بازداشت زن و شوهر متهم به قتل را در توییتر تأیید کرد و گفت که این وزارتخانه با پلیس در تماس است.
محمد احسان یونس، رئیس پلیس راولپندی نیز گفت: «خشونت علیه کودکان و شکنجه بدنی آنها تحمل نمیشود و ما با هر کسی که چنین رفتاری را مرتکب شود برخورد میکنیم.»
در پاکستان، خدمتکاران خانگی غالباً استثمار میشوند و با خشونت و سوءاستفاده جنسی روبرو هستند. ساختار پدرسالارانه و مبتنی بر سختگیریهای شدید اجتماعی به این دسته از افراد اجازه نمیدهد صدایشان را به جایی برسانند.
در این میان کودکان از همه آسیبپذیرتر هستند و پرونده زهره بیبی آخرین مورد از شمار فزاینده حوادث مربوط به افراد زیر سن قانونی در پاکستان است.
در دسامبر ۲۰۱۸ افزایش آمار موارد بدرفتاری و سوءاستفاده از خدمتکاران خانگی موجب شد تا دستگاه قضایی ایالت پنجاب قوانینی را در مورد اشتغال این کارگران وضع کند تا آنها بتوانند به برخی از حقوق خود مانند مرخصی استعلاجی و کار نکردن در روزهای تعطیل دست یابند.
+20
رأی دهید
-1
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها
بهترین ها
بدترین ها
دیدگاه خوانندگان
۶۳
Parinaz Iran - پراگ، چک
در خرابشده های دین عرعری هیچ حادثه یی هر اندازه وحشتناک عجیب نیست ..بخصوص در این کشور.
1
19
جمعه ۱۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۵
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۶۳
Parinaz Iran - پراگ، چک
خدای تمام ادیان هم در ان بالا مشغول ..پاسور بازی. و کور و کر در برابر همه ی فجایع
1
14
جمعه ۱۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۷
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.