فراخوان «هلی بری» هنرپیشه سرشناس هالیوود برای کمک به مهاجر ایرانی ۸۰ ساله در لس آنجلس

صدای آمریکا :هلی بری، ابرستاره هالیوود و برنده جایزه اسکار از طرفداران خود خواست به نجات‌الله هارونیان، فروشگاه‌دار ۸۱ ساله آمریکایی ایرانی‌تبار در ناحیه ملروز در لس‌آنجلس، که پوشاک‌فروشی او هفته پیش در جریان اعتراضات به مرگ جورج فلوید مورد تاراج قرار گرفت و به آتش کشیده شد، کمک کنند.

هلی بری، نخستین آمریکایی آفریقایی‌تباری که موفق به دریافت جایزه اسکار بهترین بازیگر زن شده است، در یک توئیت نوشت: «فروشگاه یک مهاجر هشتاد و چند ساله صاحب کسب‌وکار در ملروز به تاراج رفته و سپس به آتش کشیده شده، و جواهرات همسر تازه ‌درگذشته‌اش هم دزدیده شده است. اکنون همه چیز در وضعیت نابسامانی قرار دارد، ولی امیدوارم همه ما لحظه‌ای وقت بگذاریم و به این مرد کمک کنیم!! اگر می‌توانید همیاری کنید.»

خانم بری در توئیتر از هواداران خود خواست به صفحه درخواست کمک مالی خانواده «هارونیان» در سایت «گو فاند می» بروند و کمک‌های مالی خود را بفرستند. در این صفحه تا صبح چهارشنبه ۱۴ خرداد بیش از ۵۰ هزار دلار کمک جمع‌آوری شده است.

«ابی هارونیان»، پسر «نجات‌الله هارونیان»، در پاسخ نوشت: «هلی بری، از حمایت شما قدردانی می‌کنم! برخورداری از حمایت شما برای ما ارزشمند است.» درخواست هلی بری برای کمک، روز چهارشنبه با حمایت «نازنین بنیادی» بازیگر ایرانی‌ آمریکایی همراه شد. خانم بنیادی در توئیتی نوشت: «ند هارونیان، مهاجر ایرانی ۸۰ ساله کسب و کار خانوادگی خود که سه دهه داشته را از دست داده است. اگر می‌توانید، لطفا کمک کنید.»
ابی هارونیان در صفحه «گو فاند می» نوشته است: «ند هارونیان، پدر مهاجر ۸۱ ساله‌ای که هنوز داغدار از دست دادن همسرش است - همسری که در پی جدال با سرطان لوزالمعده جان خود را از دست داد - کسب و کار و مغازه‌اش در ملروز را در پی غارت خشونت‌بار و سوزندان آن، از دست داده است.»

ابی هارونیان، که پیشتر در مصاحبه‌ با سی‌ان‌ان گفته بود او ویدئویی در اختیار دارد که چگونگی غارت این فروشگاه را نشان می‌دهد، در صفحه «گو فاند می» افزوده است: «او [نجات‌الله هارونیان] با خانواده‌اش در سال ۱۹۸۵ به ایالات متحده مهاجرت کرد. برای مدت بیش از ۳۰ سال تمام توان خود را صرف کسب‌و‌کار و جامعه خود کرد. پس از مرگ همسرش در این اواخر، این فروشگاه دیگر نه فقط تنها منبع درآمد او، که پناهگاهی برای او هم بود. جامعه ملروز در لس‌آنجلس بخشی از خانواده او است و او هم بخشی از آن خانواده است. او حقش پایمال شده، از دستاورد زندگی خود، از حمایت و از جامعه خود محروم شده، و [این] فاجعه‌بار است.»

روز دوشنبه گوین نوسم، فرماندار کالیفرنیا، ضمن ابراز همدردی و حمایت از معترضان، افراط‌گرایان و غارتگران را به شدت محکوم کرد.

آقای نوسم گفت: «غارت، خشونت، و تهدید انسان‌های دیگر هیچ جایی در این ایالت و این کشور ندارد. ما به عنوان یک جامعه، باید [این موضوع را مشخص] و به آن اشاره کنیم.»
+93
رأی دهید
-7

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۳۶
    Aryanboy - فرانکفورت، آلمان
    خدا بهش صبر بده! مگه بیمه نبوده؟ یا در این سه دهه پس انداز نکرده؟
    20
    16
    ‌چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۹
    آذرمیانه - آذربادگان، ایران

    بدترین بخش مهاجرت همین پیری و مرگ در غربت است. امیدوارم ایران درست بشه همه برگردند به محل خودشون
    8
    56
    ‌چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۵۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۸۱
    گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا
    این ها از پیامدهای اغتشاشات سیاهان امریکا هست که بارها از سفیدها و ایرانی ها و مکزیکی ها ریسیست تر هستند و یک قتل را توجیهی برای وحشیگری و چپاول و غارت پنداشتند.
    9
    25
    ‌پنجشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۰:۳۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۸
    ادوینو - گوالف، کانادا
    اگه بیمه داره بیمه اش را میگیرد این ....چیه از خودشان در می آورند خیلی دلت میسوزه یک فیلم پتیارگیری دیگر بازی کن و اون بابا رو کمک کن اگه خیلی دلت میسوزه.
    12
    10
    ‌پنجشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۴:۳۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.