خشم عراق از برافراشتن پرچم دگرباشان در سفارتخانه‌های اروپایی در بغداد

دویچه وله :دولت عراق نسبت به حمایت نمادی اتحادیه اروپا از حقوق دگرباشان در بغداد واکنش شدید نشان داد. دفتر این اتحادیه و چند سفارتخانه‌ اروپایی در بغداد در روز جهانی مبارزه با دگرباش‌هراسی پرچم هفت‌رنگ دگرباشان را برافراشته بودند.

دولت عراق روز دوشنبه ۲۹ اردیبهشت (۱۸ ماه مه) خشم خود را از برافراشته شدن پرچم هفت‌رنگ همجنسگرایان و دگرباشان از سوی نمایندگی های رسمی اتحادیه اروپا و چند کشور غربی در بغداد ابراز کرد. 

پرچم رنگین کمان نمادی از دگرباشان و همجنسگرایان محسوب می شود. 

نماینده دولت عراق این اقدام کشورهای اروپایی را "نقض احساسات مذهبی بسیاری از شهروندان" این کشور خواند. 

بر اساس گزارش آژانس خبری دولتی "اینا" نماینده وزارت امور خارجه عراق در این باره گفت: «این نماد با ارزش‌ها و هنجارهای اجتماعی کشور که اکثریت آن را مسلمانان تشکیل می دهند، مغایرت دارد.»

وزارت امورخارجه عراق در بیانیه ای از اقدام دفتر اتحادیه اروپا و چند کشور اروپایی در افراشتن پرچم همجنسگرایان در سفارتخانه‌های خود به دلیل "نقض اصول و ارزش‌های والای اخلاقی مورد احترام همه مذاهب الهی و همچنین مغایرت آن با اصول و هنجارهای اجتماعی عراق و تحریک احساسات و مفاهیم مقدس دینی" ابراز تأسف کرد.

نمایندگان اتحادیه اروپا روز یکشنبه همزمان با روز جهانی مبارزه با دگرباش‌هراسی پرچم هفت‌رنگ همجنسگرایان، لزبین ها و دگرباشان را بر  فراز دفتر اتحادیه اروپا و چند کشور اروپایی برافراشتند. سفارتخانه‌های کانادا و بریتانیا نیز از این اقدام پیروی کردند.

دفتر اتحادیه اروپا در بغداد در توئیتی عکس چند دیپلمات اروپایی را در کنار پرچم رنگین‌کمان دگرباشان منتشر کرده بود. 

مقتدا صدر، روحانی با نفوذ شیعه از این عمل ابراز خشم کرد و از "تجاوز به قانون و دین در عراق" سخن گفت.  تنها چند هفته پیش از این مقتدا صدر از ازدواج همجنسگرایان به عنوان یکی از دلایل شیوع ویروس کرونا نام برده بود. 

هادی العامری، رئیس ائتلاف پارلمانی الفتح، نیز گفت که آنچه "نمایندگی اتحادیه اروپا انجام داده اقدامی توهین‌آمیز به عراق" است. او خواستار اخراج سفرای سه کشور اروپایی شده است.  

جریان ها و شخصیت های دیگر مذهبی و دولتی عراق از جمله سید عمار حکیم، رهبر جریان حکمت ملی عراق، حزب الدعوه و حزب حزب اسلامی عراق نیز به طور جداگانه به این اقدام واکنش نشان دادند و آن را "آلوده کردن آسمان عراق و هویت اسلامی آن" و همچنین "تحریک احساسات ملی" این کشور خواندند. 

در اسلام  همجنسگرایی ممنوع است و در بسیاری از کشورهای اسلامی جرم محسوب می شود.
+2
رأی دهید
-15

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۴
    Liberte - ارومیه، ایران
    هم کار سفارتخانه های اروپایی بیهوه و سخیف بود و هم اعتراض عراقی ها. چه کار دارید به این اقلیت جنسی. نه بایست تشویق شن و نه محکوم شن. توجه زیتاد به اونها هم که اتفاقا مورد علاقه خودشون هم هست، جایز یست. در خفاء هرچه می کنند ، بکنند، تا وقتی که آزارشون به کسی نرسیده.
    4
    10
    ‌سه شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۰۶:۲۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۸
    abadannl - روتردام، هلند
    چرا همش میگه پرچم هفت رنگ؟ این که شش رنگه.
    1
    5
    ‌سه شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۰۷:۴۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.