بعضی از پیروان «مسیحیت انجیلی»، ترامپ را «کورُش کبیر امروز» می‌دانند

بعضی از پیروان «مسیحیت انجیلی»، ترامپ را «کورُش کبیر امروز» می‌دانند رادیو فرانسه :علیرضا مناف زاده
پیروانِ مسیحیت انجیلی در آمریکا منادیانِ بازگشتِ به انجیل و دگرگونیِ فرهنگی‌اند تا حکومتی بر بنیاد آموزه‌های انجیل در آن کشور پدید آورند. گروه هایی از آنان خواهان بازگشتِ یهودیان جهان به اسرائیل اند و آن را واقعیت یافتنِ پیشگویی‌های خداوندی می‌دانند. از همین رو، سرسختانه از طرح «اسرائیل بزرگ» پشتبانی می‌کنند. مایک پُمپئو مانند مایک پِنس مؤمن یا گرونده‌ای «دوباره ‌زاد» است و با گسستن از کلیسایِ پیرکشیشی (پرِسبیتری) به مسیحیت انجیلی پیوسته است.

چهارشنبه ۱۳ ماه مه مایک پُمپئوُ، وزیر امور خارجه ایالات متحد آمریکا، با بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، در بیت‌المقدس (اورشلیم) دیدار کرد تا درباره همکاریِ دو کشور در بحبوحه بیماری عالم‌گیرِ کوُوید ۱۹، «تاخت و تاز» ایران در خاورمیانه به ویژه در سوریه و طرح‌ اسرائیل برای الحاقِ بخش بزرگی از کرانه باختریِ رود اردن گفت و گو کند. به نوشته خبرنامه «تایمز اسرائیل»، وزیر امور خارجه آمریکا در اقامتگاه رسمیِ نخست وزیر اسرائیل در اورشلیم، با اشاره به «طرح صلح ترامپ» به بنیامین نتانیاهو گفت: هم‌چنین فرصتی خواهیم داشت تا درباره «چشم انداز صلح» گفت و گو کنیم. او در این سفرِ شتابزده خواهانِ «پیشرفت» طرح آمریکاییِ صلح اسرائیل و فلسطینیان شد، اما از اشاره مشخص به زمانبندی‌ اسرائیل برای الحاقِ برنامه ریزی شده بخش بزرگی از کرانه باختری رود اردن خودداری کرد. البته، به نوشته خبرنامه «تایمز اسرائیل»، اگر اسرائیل اطمینان دهد که آماده است درباره قرارداد صلح برپایه طرح دونالد ترامپ با فلسطینی‌ها مذاکره کند، دولت آمریکا گفته است که حاکمیت اسرائیل را بر سراسر دره اردن و بر شهرک های اسرائیلی در کرانه باختری به رسمیت خواهد شناخت.

دولت کنونیِ آمریکا از طرح «اسرائیل بزرگ» پشتیبانی می‌کند طرحی که در ایدئولوُژیِ حزب «لیکود» به رهبریِ بنیامین نتانیاهو دربرگیرنده کشور کنونیِ اسرائیل و سرزمین هایِ اشغالی از جمله بیت‌المقدسِ شرقی است که پس از جنگ ۶ روزه ۱۹۶۷ به تصرف اسرائیل درآمده‌اند. این پشتیبانیِ راهبُردی بر اصولِ اعلام شده اعتقادی استوار است و چنان نیست که سیاستی زودگذر و از روی مصلحت‌اندیشی باشد.

در ۱۰ ژانویه ۲۰۱۹ مایک پُمپئوُ در سخنرانی‌اش در دانشگاه آمریکایی قاهره گفت: من روی میز کارم همیشه یک کتاب مقدس دارم تا خداوند، کلام و حقیقت او را (یعنی وجود مطلق خدا را) فراموش نکنم. اما امروز می‌خواهم از حقیقتی سخن بگویم که در این گوشه از جهان کم‌تر از آن سخن می‌گویند، و من چون نظامی هستم رُک و راست اعلام می کنم که آمریکا در خاورمیانه نیرویی در خدمت «خیر» است. اگر این حقیقت را نپذیریم امروز و در آینده دست به انتخاب‌های نادرستی خواهیم زد. او سپس افزود: آمریکا نخواهد گذاشت ایران سوریه را به لبنان دیگری تبدیل کند و با دیپلماسی و همکاریِ متحدان خود «برای بیرون راندن چکمه‌هایِ ایرانی از سوریه» تلاش خواهد کرد.

مایک پُمپئوُ در آن سخنرانی چند بار به سخنرانیِ تاریخیِ‌ باراک اوُباما در ۴ ژوئن ۲۰۰۹ در قاهره اشاره کرد و گفت: به یاد داشته باشید، اینجا در همین شهر بود که آمریکایی دیگری در برابر شما ایستاد و گفت تروریسم اسلامیِ رادیکال نتیجه یک ایدئولوژی نیست. او به شما گفت که یازده سپتامبر کشور من را وادار کرد تا آرمانهای خود را ، به ویژه در برابر خاورمیانه ، رها کند. او به شما گفت که ایالات متحد و جهان اسلام نیاز به یک «شروع جدید دارند». آن خطاهای داوری به نتایج وحشتناکی انجامیدند. پُمپئوُ سپس افزود: و اما خبر خوش. آن خبر این است که دوران شرمساریِ آمریکا از خود به پایان رسیده، چنان که دوران سیاست‌هایی هم که به آن همه رنج‌هایِ نالازم می‌انجامند پایان یافته است. شروع واقعی همین امروز است.

سخنرانیِ وزیر امور خارجه آمریکا در قاهره آشکارا نشان داد که عنصر «دین» در سیاستِ خارجی دولت کنونیِ آمریکا دست‌کم در خاورمیانه نباید نادیده گرفته شود. پُمپئوُ تنها نماینده این نگرشِ «دینی» در دستگاه دولتیِ آمریکا نیست. «دین» برای مایک پِنس، معاون ترامپ، نه تنها منبع الهام بلکه یک اصل هویتی است. او پیش از آنکه به معاونت ریاست جمهوری آمریکا منصوب شود در ۲۰۱۰ در مصاحبه‌ای با یکی از رسانه‌های مسیحی گفته بود که خدا را در ۱۸ سالگی در یک جشنواره موسیقی یافته است: «من در بهار ۱۹۷۸ زندگانی‌ام را به مسیح بخشیدم و همه چیز با آن تغییر کرد». او خالصانه معتقد است که «خداوند طرحی برای آمریکا دارد». مایک پِنس در آن جشنواره با مذهب کاتولیک که مذهبِ خانواده‌اش بود و نیز با افکار آزادی‌خواهانه دوران تحصیلی‌اش وداع کرد و به شاخه‌ای از پروتستانتیسم به نام «مسیحیت انجیلی» پیوست. پیروانِ مسیحیت انجیلی در آمریکا مُنادیانِ بازگشت به انجیل و دگرگونیِ فرهنگی‌اند تا حکومتی بر بنیاد آموزه‌های انجیل در آن کشور پدید آورند.

واگذاری وزارتِ امور خارجه آمریکا به پُمپئوُ در آوریل ۲۰۱۸ جایگاه مایک پِنس را در دستگاه سیاسی دولت آمریکا استوارتر کرد. زیرا پُمپئو نیز مانند پِنس مؤمن یا گرونده‌ای «دوباره ‌زاد» است و با گسستن از کلیسایِ پیرکشیشی (پرِسبیتری) به مسیحیت انجیلی پیوسته است. او در ۲۰۱۴ خطاب به هم‌مذهبانش در کانزاس گفت: اسلام رادیکال نابود کردنِ مسیحیان را در جهان واجب شرعی می‌داند. درست است که مدافعانِ این اسلام در میان مسلمانان اقلیتی بیش نیستند، اما شوخی نمی‌کنند. آنان از مسیحیان بیزارند و ما چاره‌ای نداریم که دعا کنیم و به نبرد ادامه دهیم. زیرا می‌دانیم که عیسیٰ مسیح نجات دهنده ما و، به واقع، تنها راه حل برای جهان ماست. آنچه پُمپئوُ در ژانویه ۲۰۱۹ در قاهره گفت کم و بیش تکرار همان سخنانی بود که در ۲۰۱۴ خطاب به هم‌مذهبانِ کانزاسی‌اش گفته بود.

گروه هایی از پیروانِ «مسیحیت انجیلی» در ایالات متحد خواهان بازگشتِ یهودیان جهان به اسرائیل اند و آن را به واقعیت پیوستنِ پیشگویی‌های خداوندی می‌دانند. از همین رو، سرسختانه از طرح «اسرائیل بزرگ» پشتبانی می‌کنند. از آنان زیر عنوانِ «صهیونیست‌های مسیحی» یاد می‌کنند. بعضی از آنان ترامپ را «کورُش کبیر امروز» می‌دانند. در فیلم «رسالتِ ترامپ» آشکارا به این موضوع اشاره شده است. او را مانند کورُش آزاد کننده یهودیان می‌دانند. چنان که گفته می‌شود بنیامین نتانیاهو بیش از آنکه  به پشتیبانی یهودیان آمریکا چشم دوخته باشد، به پیروان «مسیحیت انجیلی» در آمریکا امید بسته است.
+22
رأی دهید
-27

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۴
    لشگر ششم ورماخت - لنگرود، ایران
    ترامپ عشق ما ایرانی هاست . السلام علیک یا ترامپ و یا کتلت کننده یِ ظالمین و فاسدین و تروریستین 😘😘😘😘😘❤❤❤❤
    13
    15
    شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۰۶:۳۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۷۶
    hassan5 - تهران، ایران
    میان ماه من تا ماه گردون،تفاوت از زمین تا اسمان است.
    1
    10
    شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    amirgheryou - تهران، ایران
    باز شروع شد. این لابیهای یهودی تبلیغات کوروشی خودشون رو رها نمبیکنن. عجب بدبختی گیر کردیم هخامنشیها یا خاخامنشیان یهودی تبار بودن.
    24
    7
    شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۹
    آذرمیانه - آذربادگان، ایران
    قیافه بیشتر به احمدی نژاد میخوره تا ترامپ
    12
    6
    شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۱۰۷
    Nakamichi - لندن، انگلستان
    کاری به ترامپ ندارم،ولی مسیحیت،یهودیت و اسلام هر چی شر در دنیاست از این سه مذهب سرچشمه گرفته.
    7
    13
    شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۲
    Chokam - ری، ایران
    شباهت اینه که با اینکه کوروش زرتشتی بوده اما آزادی مذاهب در قلمروی خودش داشته مثلا یهودیها رو آزاد کرد تا مالیات از اینها بگیره همه در عین ازادی مذهبی باید مالیات بدن ، امریکا هم همینطور، رییس جمهورحتما باید مسیحی باشه اما آزادی مذاهب برای همه دنیا ، فقط همه باید مالیات تکنولوژی امریکا رو بدن
    1
    2
    شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    amirgheryou - تهران، ایران
    [::Chokam - ری، ایران::]. پسر خوب کوروش و جمیع شاهان هاهامنشی یا هحامنشی یهودی اصل و از خاندان سر دسته مذهبی یهودی بودن. اصلا در زمان کوروش آیین زرتشت در ایران نبود .
    6
    3
    یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۰۲:۵۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۲
    Chokam - ری، ایران
    [::amirgheryou - تهران، ایران::]. نه اینکه زرتشتی در ایران نبود، بود ولی شکل دین حکومتی مثل دوره ساسانی رو نداشت ،یه حالت سکولار داشت یعنی بقیه مذاهب رو سرکوب نمی کرد وگرنه زرتشت خیلی قدیمیتر هست یهود خودش از زرتشت الهام گرفته یهوددنیای آخرت نداشت از زرتشت وام گرفت آخرت رو بهشت و جهنم رو. ..هاهامنش هحامنش بازی با کلمات رو ول کن ، هحامنش رو از ریچاردفرای خاورشناس بخون، داریوش اسم هخامنش رو اضافه کرد ربطی به یهود نداره، کوروش یا سیروس یه اسم ماد هست اینها قوم کوچکی در انشان بودن اما با قوم ماد وصلت کردن ایرانیها از همون اول بر خلاف بقیه دنبال تمایز قومی نبودن برای همین با بقیه در آمیختن مخصوصا ماد
    0
    0
    یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۰۸:۲۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    amirgheryou - تهران، ایران
    [::Chokam - ری، ایران::]. ببین واژه حکم منش یا حاکام منشی یا حاخام منشی بازی با کلمات نیست. کوروش پیامبر یهودیاس. کتب عهد عتیق رو بخون. مردم پارس در اون زمان آیین خاصی نداشتن. زرتشت بوده ولی در ایران نبوده. سرمنشا زرتشت از بودائیسم هندیه. دین یهود دین یگانه پرستی و ربطی به ادیان چند خدایی و یا فاقد خدایی نداره. در زمان حخامنشیها درباره یهودی بودن و مردم دین خاصی نداشتن. در زمان ساسانیان دربار زرتشتی بود و برخی مردم هم گرایش دینی داشتن. اما عموما گرایش دینی نداشتن. اسلام هم به همین دلیل در ایران نفوذ کرد. بخصوص اسلام جزو ادیان ابراهیمی و یگانه پرستی زیرشاخه یهودیت هست. پارسها زیرشاخه اقوام هندی هستن برای همین اصلیشون پهلوی و شاخه سانسکریت هندی بوده. قوم ماد اقوام و ملل تورک تبار بودن. بخشی مانده از تورکهای تمدن قزوین (کاسپین) به نام مردمان قز و مردمان تورک تمدنهای اورارتو و ماننا که تورکهای فلات ایران بودن و مجموعا ماد نامیده میشدن. تورکهای قفقاز و شمال خزر سکاها بودن. اینها در دورانهای مختلف ترکیبات و نامهای مختلف گرفتن.
    4
    1
    یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۲
    Chokam - ری، ایران
    [::amirgheryou - تهران، ایران::]. دوست عزیز کتاب عهد عتیق فرق داره با دانیال. اینکه کوروش توی دانیال و عزرا آمده ولی نه تورات . برای همین دستکاری کتاب تناقض پیدا کرده ، اینها توی تورات نوشتن خدا نیاز به کسی نداره اما توی عزرا نوشتن خدا توسط کوروش یهود رو آزاد کرد، این تناقض رو خود یهودیها نتونستن حل کنن بعد شما حل کردین! حدس اینه کوروش این یهودیهارو آزاد کرد تا به زمینهاشون برسند ومالیاتشون رو بدن، همچنین حایل بین کورش و دشمنش مصر باشن، چون بزرگترین رقیب کوروش مصریها بودن، اینها رو این وسط استفاده کردبعنوان سپر بلا. ..بقیه حرفهات هم تاریخ نیست اخه عزیز ماد کجا ، ترک کجا! ترک توی اسیای میانه بود ماد در بین النهرین
    0
    3
    یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    amirgheryou - تهران، ایران
    [::Chokam - ری، ایران::]. بارها گفتم تورکی یاد بگیرید و برید سراغ واژه های و نام شاهان و نام سرزمینهای تمدنهای کهن ایران و بین النهرین و قفقاز و ترکیه تا متوجه بشی همش اسامی تورکی با معنی مشخص هستن. چرا دور مغزتون دیوار میکشید. من در اینبارهها توضیح قبلا زیاد دادم. پس واقعا از حوصله من و سایت خارجه.
    2
    1
    یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    amirgheryou - تهران، ایران
    [::Chokam - ری، ایران::]. تورات یکی از کتب عهد عتیقه. از طرفی بخش قابل توجهی از اطلاعات راجع به کوروش از کتب عهد عتیق یهودیان استخراج شده. چرا خشایار با استر ازدواج کرد و سرنوشت زندگی مردم مرکزی ایران رو سپرد به یهودیان تا اونها همه رو قتل عام کنن و فاجعه پوریم پیش بیاد و یهودیان ساکن و جایگزین ایرانیها بشن؟ نکنه اینم به خاطر مالیات بود؟ .
    2
    2
    یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۲
    Chokam - ری، ایران
    [::amirgheryou - تهران، ایران::]. دوست عزیز، بخش قابل توجهی از اطلاعات راجع به کوروش توی تاریخ هرودوت آمده، هرودوت مورخ یونان قبل ازمیلاد. هرودوت مورخ هست اما کتاب مقدس عهدعتیق کتاب تاریخ نیست
    1
    1
    یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    amirgheryou - تهران، ایران
    [::Chokam - ری، ایران::]. هرودت 200سال بعد از کوروش متولد شده! خود اون هم اطلاعاتش رو از نسخی مثل کتب عهد عتیق و یا نوشته هایی در یونان برداشته. اما کتب عهد عتیق عموما به مرور زمان و در مورد هر تاریخی در زمان خودش نگارش شده.
    1
    1
    یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۲۳:۲۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۲
    Chokam - ری، ایران
    [::amirgheryou - تهران، ایران::]. کتاب مقدس رو نمیشه بعنوان کتاب تاریخ درنظر گرفت نه تورات نه انجیل نه قران. شاید یه قسمتهایی از تورات یاانجیل یاقران تاریخی هم باشه اما معیارش امثال هرودوت هست ، باید ببینی منابع تاریخی چی گفته، اون تضاد توی تورات با عزرا درباره کوروش هم برای اینه که با منابع تاریخی مثل هرودوت وفلاویس جور در نمیاد . بطورکلی هیچکس کتاب مقدس رو بعنوان منبع تاریخی نگاه نمیکنه ..، ،دویست که سهله دو هزارسال هم باشه چون مورخ هست قابل استناده ، البته دویست سال هم نیست نزدیکن بهم کوروش وهرودوت ،چون جانشین کوروش داریوش با هرودوت همزمان بوده ،
    0
    0
    دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۰۶:۳۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    amirgheryou - تهران، ایران
    [::Chokam - ری، ایران::]. کتب عهد عتیق کتب تاریخی یهودیان هستن و مجموعه کتابهای تاریخی هستن که در اعصار مختلف نگاشته و جمع آوری شده. تورات در این بین کتاب مذهبی تلقی شده چون در زمان عیسی نگاشته شده. هرودت حدود 150سال با کوروش فاصله زمانی داشته.
    0
    3
    دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۲
    Chokam - ری، ایران
    [::amirgheryou - تهران، ایران::] منم نمیگم نیست هست،همه میگن کتاب ما کتاب تاریخه، اما از نظر علمی گفتم یهودیها تاریخ نویس رو بالا نوشتم خدمتتون فلاویس. یونانیان مورخ بنام هرودوت اینها دانشگاهی هستن کتاب مقدس نه ، نه تورات ،ته انجیل ،نه قرآن، هرچندهرکدوم میگه مال من درسته ولی از نظر دانشگاهی هرودوت ،فلاویوس ، ویافته های باستان شناسی . مثلا تورات میگه که موسی یهودیان رو از چنگ مصریان نجات داد اما مصریان بهیچوجه وجودبردگانی بنام یهودیان رو تایید نمیکنه، رد پای یهودیان اولین جا در زمان اسکندر هستی یعنی مدتها بعد لز مرگ کوروش که اسکندر امپراطوری تشکیل میده اسم یهودیان رو مورخین شروع به ثبت کردند، پس کل داستان یهود و موسی و فرار بنی اسراییل از مصر و رودنیل همه روی هوا ست چه برسه کتاب عزرا یهود که از کوروش نوشته ، آنها میخواستن انحا معبد بسازن کوروش رو بهانه کردن گفتن کوروش رو خدافرستاد تا معبدخودمون رو بسازیم، من آدرس ها رو خدمتتون دادم جستجو کن البته همه انگلیسیه فارسی یا ترکی ترجمه نشده باید زبان انگلیسی خوند وگرنه بسمت تاریخ نباید امد که براحتی بازیچه میشی
    0
    0
    دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    amirgheryou - تهران، ایران
    [::Chokam - ری، ایران::]. کتب عهد عتیق مجموع کتابهای تاریخ قوم یهوده نه دین یهود. دلیل اینکه اونها گفتن اولین انسان شخصی به نام آدمه چون اولین فرد قوم یهود و به این معنی نیست که اولین انسانه. آدم فردی هست در حدود 7000سال پیش. نوح حدود 6000 سال پیش. برای همین میگم اسلام و مسیحیت ادیان متولد شده از یهودیت هستن. به طور مثال فردوسی میاد از کتاب کیکاووس استفاده میکنه و کلی داستان و تخیل اضافه میکنه میشه شاهنامه. که همین هم باعث عصبانیت شاه غزنوی میشه که چرا اصل داستان رو با تخیلات زیاد خراب کردی. و پول نوشتن کتاب شاهنامه رو نمیده. کتابهای تاریخی همشون محلی برای تخیلات نویسندگان هستن. کنزیاس همزمان با کوروش بوده و نظراتی داده و 150سال بعد هرودت نظرات دیگه ای. تاریخ خود من تاریخ تحقیقی و تحلیلی هست. یعنی تاریخی که از مجموعه نوشته ها و شواهد و برداشتها میتوان حس کرد یک تاریخه. وقتی میگم مثلا تورکی یاد بگیر و نام سرزمینها و شاهان تمدنهای کهن ایران و قفقاز و تروکیه رو دوباره خوانی کن برای اینه که تاریخ تحقیقی و تحلیلی رو بدست بیاری نه تاریخ ویکیپدیایی هرکی هرچی اونجا نوشت.
    0
    1
    دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۲۲:۱۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۲
    Chokam - ری، ایران
    [::amirgheryou - تهران، ایران::]. ( دلیل اینکه اونها گفتن اولین انسان شخصی به نام آدمه چون اولین فرد قوم یهود و به این معنی نیست که اولین انسانه. آدم فردی هست در حدود 7000سال پیش. نوح حدود 6000 سال پیش) دوست عزیز این حرف شما پایه علمی نداره. اما حرف من پایه علمی داره.حرف من ، مال فروید هست ، کتاب« موسی ویکتاپرستی» فروید، فروید گفته اصلا موسی یهودی نبوده، ودین یهود هم نبوده،بلکه پیروان اخناتون مصر بودن ویهوه خدای یهود هم اسم خدای کوه آتسفشان یا ولکانو بوده ، استناد فروید هم به یافته باستانشناسی اخناتون توی مصر بوده. شما هم برای حرفتون یه منبع ذکر کنید وگرنه حرف بدون منبع جفنگیات محسوب میشه، باز میگم کتاب مقدس نمی تونه تاریخ باشه باید یافته باستان شناسی تاییدش کنه،نمیتونه خودش خودش رو تایید کنه انطوری به روباه میگن شاهدت کو میگه دمم.
    0
    0
    ‌سه شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۰۲:۰۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    amirgheryou - تهران، ایران
    [::Chokam - ری، ایران::]. مثال شما اصلا ربطی به موضوع نداشت. گفته های من چکیده منابع مختلف موجوده. اینکه شما نپسندی چیز دیگس. اینکه مسلمونا بگن حضرت آدم واقعا اولین انسانه و واقعا از بهشت اومده و یک تمثیل و تخیل نیست اون بحث عقیده اونهاس. گفته های من همه طبق مستندات و شواهد موجوده. اینکه موسی یهودی نبود یا بوده بحث من نیست. فروید تاریخدان نیست و با اینکه از نظر من انیشتین روانشناسی و جامعه شناسی هست اما دلیل نمیشه که نوشته فروید در مورد تاریخ یک اصل باشه. چون مال عصر خودمونه. در کل منو تو میتونیم 1سال اینجا سفسطه کنید و حرف همو نپذیریم. باید خودمون انتخاب کنیم چیکار میکنیم.
    0
    0
    ‌سه شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۰۷:۰۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۲
    Chokam - ری، ایران
    [::amirgheryou - تهران، ایران::]. گفتم که دوست عزیز ، فروید بر اساس یافته های باستانشناسی اخناتون مصر نظریه اش رو داد. باستانشناسی تپه تل العمارنه مصر که سال ۱۸۸۸ میلادی حفاری کردن معروفه در کنار رود نیل مصر. طبق این سند موسی یهودی نبوده بلکه پیرو اخناتون بوده و انها همه یهودی نبودن که باموسی از نیل گذشتن همه طرفداران اخناتون. برای همین وقتی این حفاری تل العمارنه اولین بار اخناتون یکتاپرست رو نشان داد فروید کتابش رو از روی ان نوشت. البته ممکنه نظر مخالف فروید هم داشته باشم باید از روی یه سند یا حفاری باستانشناسی باشه وگرنه بدون سند میشه جفنگیات.
    0
    0
    ‌سه شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    amirgheryou - تهران، ایران
    [::Chokam - ری، ایران::]. دوست عزیز صرفا حفاری و نظریات 4تا باستان شناس از استخون و وسایل که نمیتونه نقش لازم و کافی برای یه نظریه کاملا نقض باشه. تو عملا داری هر چیزی جز عقاید خودت رو جفنگیات نشون میدی. متاسفانه اطلاعات تاریخی تو کاملا سطحی و بر اساس متن خوانی های گذری هست. سعی داری با مباحث کاملا بی ربط موضوع اصلی رو ثابت کنی. اینکه فروید چی گفته و موسی یهودی بوده یا نه ربطی به موضوع ما نداره. خواهش میکنم از منبع ویکیپدیا به عنوان سند استفاده نکن. تاریخ صرفا دست نوشته یا صرفا یافته های زیرخاکی نیست تاریخ مجموعه ای از همه شواهده.
    0
    0
    ‌سه شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۲۰:۴۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۲
    Chokam - ری، ایران
    [::amirgheryou - تهران، ایران::]. دوست عزیز ،من کتاب فروید رو معرفی کردم نه بخاطر خود فروید بلکه استنادش به حفاری تل العمارنه مصر. عقیده شخصی من نبود ، شما خیلی ذهنیت داری! داری به ذهنیت خودت جواب میدی نه به من ، وقتی نوشتی ( مثال شما اصلا ربطی به موضوع نداشت) فهمیدم اصلا توی باغ نیستی . داستان «خروج »یک کتاب عهد عتیق هست که روی هواست چون هیچ مدرکی براش نداریم حفاری العمارنه اولین مدرک بود که بالا براتون نوشتم . حالا شما میخوای به فیک اعتماد کن یا مدرک ،بقول شما باید خودمون انتخاب کنیم چیکار میکنیم. موفق باشی
    0
    0
    ‌سه شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۲۳:۲۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.