عضو کمیسیون امنیت ملی: تجهیز پایگاه‌های آمریکا در عراق به معنای آرایش نظامی علیه ایران است

همشهری آنلاین : عضو کمیسیون امنیت ملی گفت: ترامپ برخلاف قوانین داخلی آمریکا از جمله حکم رئیس جمهوری در سال ۲۰۱۱ میلادی در ارتباط با خروج نظامی آمریکایی از عراق به دلیل عدم پذیرش قانون کاپیتولاسیون از سوی عراق عمل می‌کند و تجهیزات نظامی را در خاک عراق مستقر می‌کنند و این تجهیزات نشان دهنده تغییر راهبرد امنیت منطقه ای آمریکا به راهبرد تقابل با ایران است.
فلاحت پیشه

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از خانه ملت، حشمت الله فلاحت پیشه با اشاره به اینکه آمریکا پایگاه نظامی الحریر در ۱۱۵ کیلومتری مرز ایران را تجهیز می کند، گفت: نوع تجهیز پایگاه های نظامی آمریکا در عراق به معنای نوعی آرایش نظامی است که وضعیتی خطرناک در رابطه با ایران و آمریکا شکل می‌ دهد، آمریکایی ها تا زمان حمله ایران به پایگاه عین الاسد آرایش نظامی در راستای  تدابیر منطقه ای دنبال می کردند.

نماینده مردم اسلام آباد غرب و دالاهو در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: آنها یک سری تدابیر منطقه را تعریف می کردند که ایران بخشی از این تدبیر قلمداد شده بود و می شد در راستای سیاست کلی  آمریکا در منطقه ای تعریف کرد نه سیاست تقابلی ایران و آمریکا.

وی تاکید کرد: از زمانی که به پایگاه آمریکایی حمله شد و آمریکایی ها حتی نتوانستند یک موشک ایران را رهگیری کنند اتفاقی که افتاد این است که آقای ترامپ برخلاف قوانین داخلی آمریکا از جمله  حکم رئیس جمهوری در سال ۲۰۱۱ میلادی در ارتباط با خروج نظامی آمریکایی از عراق به دلیل عدم پذیرش قانون کاپیتولاسیون از سوی عراق، عمل می کند و تجهیزات نظامی را  در خاک عراق مستقر می کنند و این تجهیزات نشان دهنده تغییر راهبرد امنیت منطقه ای آمریکا به راهبرد تقابل با ایران است.

این نماینده مجلس بیان کرد: به طور مشخص سامانه پدافند هوایی پاتریوت در رأس این نقل و انتقال یا تجهیزات است آمریکایی ها به اشتباه به این نتیجه رسیده اند که برگ برنده ایران در توان موشکی است بنابراین می خواهند با پاتیروت این توان را محدود کنند.

فلاحت پیشه در ادامه گفت‌وگو با خبرگزاری خانه ملت، گفت: در صورتی که در راستای راهبرد جنگ غیر متقارن یا جنگ نامتقارن با ایران، موضوع موشکی فقط یکی از اولین گزینه هایی بود که ایرانی ها رو کردند گزینه های مختلف دارند تنها کاری که صورت می گیرد شاخص تهدید تقابل ایران و آمریکا افزایش پیدا می کند و گفت‌وگو سیاسی بین دو طرف جای خود را به گفت‌وگوی نظامی می دهد.

عضو کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی مجلس تاکید کرد: اگر آمریکاییها از سال ۱۹۹۰ میلادی تا امروز یعنی در طول ۳۰ سال گذشته بر سر راهبرد منطقه حضور خود تعریف کردند این در حالی است که ایران در این سی سال براساس راهبرد مقابله با تهدید آمریکا خود را آماده کرد است لذا گزینه موشکی آخرین گزینه نیست امیدوارم جنگ سرد تازه بین ایرانو آمریکا شکل نگیرد.

گفتنی است دولت آمریکا در ۲۶ آوریل ۲۰۲۰ از پیمانکارانی که توانایی طراحی و ساخت باند هواپیما در «پایگاه نظامی الحریر» در نزدیکی شهر اربیل واقع در اقلیم کردستان عراق را دارند، دعوت به همکاری کرده است.

پایگاه نظامی الحریر در ۷۵ کیلومتری شرق اربیل و ۱۱۵ کیلومتری مرزهای ایران قرار دارد و نزدیک‌ترین پایگاه نظامی آمریکایی به مرزهای جمهوری اسلامی ایران است. این پایگاه مجهز به سامانه‌های دفاعی و جنگنده‌های هجومی و رادارهای پیشرفته و سیستم‌های شنود آمریکایی است.
+9
رأی دهید
-3

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.