اپیدمی کرونا؛ آمریکا از نظر آمار مرگ در صدر قرار گرفت

تاکنون بیش از ۵۲۰ هزار نفر از جمعیت آمریکا به ویروس جدید کرونا مبتلا شده اند بی بی سی :آمریکا اکنون با پیشی گرفتن از ایتالیا از نظر آمار مرگ در اثر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ در صدر کشورهای جهان قرار گرفته است.
 
تازه ترین داده ها که توسط دانشگاه جانز هاپکینز آمریکا جمع آوری شده نشان می دهد که بیش از ۲۰ هزار نفر در آمریکا جان خود را از دست داده اند.
 
این آمار پس از آن اعلام می شود که آمریکا اولین کشوری شد که روزانه بیش از دو هزار بیمار مبتلا به کووید-۱۹ در آن جان خود را از دست می دهند.
 
اندرو کومو فرماندار نیویورک روز شنبه گفت که به نظر می رسد آمار قربانیان در این ایالت درحال تثبیت باشد.
 
او گفت آمار مرگ در ۲۴ ساعت گذشته ۷۸۳ نفر بوده و اشاره کرد که این رقم در چند روز گذشته تقریبا ثابت مانده است.
 
او گفت: "این پایین‌تر از حداکثرهاست و می توانید ببنید که تا حدودی درحال تثبیت است اما همچنان یک رقم هولناک است. این آماری باورنکردنی است که مرگ و رنجی باورنکردنی را به تصویر می کشد."
 
نیویورک کانون شیوع ویروس جدید کرونا در آمریکاست و تاکنون بیش از ۱۸۰ هزار نفر در آن مبتلا شده اند. آمار کل مبتلایان در آمریکا حدود ۵۲۰ هزار نفر تخمین زده می شود.
 
تا روز شنبه کلیه ۵۰ ایالت آمریکا در واکنش به این اپیدمی وضعیت اضطراری اعلام کرده اند.
 
از زمان شیوع بیماری در ماه دسامبر در چین تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار نفر در جهان جان خود را از دست داده اند.
سایر تحولات شنبه:
  •     ۹۱۷ نفر دیگر در بریتانیا جان باختند که آمار کل در این کشور را به ۹ هزار و ۷۸۵ نفر می رساند
  •     ملکه الیزابت در پیامی به مناسبت عید پاک گفت "ویروس کرونا نمی تواند بر ما غلبه کند"
  •     وزارت بهداشت اسپانیا از مرگ ۵۱۰ نفر دیگر خبر داد که پایین ترین رقم ثبت شده در سه هفته اخیر در این کشور است
  •     آمار مرگ در فرانسه و ایتالیا بالا رفت اما شمار کسانی که نیازمند مراقبت های ویژه، آی سی یو، هستند کاهش پیدا کرد
  •     در نیم کره جنوبی، برزیل هم به اولین کشوری تبدیل شد که آمار جان‌باختگان ویروس کووید-۱۹ در آن از هزار نفر عبور کرد.
  •     گزارش ها حاکیست که نخست وزیر هند با تمدید تدابیر منع تردد موافقت کرده است
کارشناسان می گویند به نظر می رسد که آمارها در نیویورک درحال تثبت باشد تازه های آمریکا
از نظر اقتصادی هم رقم ها در آمریکا تیره و تار است و تاکنون ۱۶ میلیون نفر در سه هفته اخیر بیکار شده اند. موضوعی که رئیس جمهور این کشور را بر سر یک دوراهی سخت قرار داده.
 
او یک روز پیشتر گفته بود که تصمیم در این مورد که چه زمانی باید اوضاع را به حال عادی بازگرداند "سخت ترین تصمیمی است که او باید بگیرد."
 
البته آقای ترامپ گفت چنین تصمیمی به شرایط بستگی خواهد داشت. توصیه های فعلی دولت فدرال برای مقابله با شیوع تا روز ۳۰ آوریل ادامه خواهد داشت.
 
در این فاصله رئیس جمهور باید در مورد تمدید این تدابیر یا ترغیب مردم به بازگشت سر کار و یک زندگی عادی تر تصمیم بگیرد.
 
آقای ترامپ گفته که به زودی یک گروه مشاوره از جمله با شرکت برخی فرمانداران ایالت ها تشکیل خواهد داد تا در مورد زمان بازگشایی اقتصادی رایزنی کنند.
 
بنابه گزارش ها درحال حاضر بیش از ۹۰ درصد مردم آمریکا دستور "در خانه بمانید" دریافت کرده اند.
 
با این حال در طول چند روز گذشته روزنه هایی از امید پدیدار شده است.
 
دکتر آنتونی فاچی مدیر سازمان بیماری های واگیردار آمریکا و سایر مقام ها به افت آمار بستری شدن در بیمارستان ها و نیاز به پذیرش در واحدهای آی سی یو به خصوص در ایالت نیویورک اشاره کرده اند که به گفته مقام ها نشانه موثر واقع شدن سیاست های فاصله گیری اجتماعی است.
 
در نیویورک اعلام شده که مدارس تا آخر سال تعطیل خواهد بود درحالی که قرار بود ۲۰ آوریل بازگشایی شوند.
مردم در منهتن نیویورک برای کارمندان بخش بهداشت دست می زنند 'نتایج امیدوارکننده' داروی آزمایشی در آمریکا
سوال بزرگ اکنون این است که با چه سرعتی به واکسن ویروس کرونا دسترسی پیدا خواهیم کرد.
 
اما دانشمندان در عین حال مشغول کار به روی راه های معالجه بیماران هستند به این امید که از آمار مرگ کاسته و دوره بیماری کوتاه شود.
 
یکی از چهار دارویی که آزمایش آنها زیر نظر سازمان بهداشت جهانی در جریان است "رمدسیویر" نام دارد. در دو سوم ۵۳ بیماری که در آزمایش های کلینتیکی در آمریکا این دارو را دریافت کرده اند نشانه های بهبودی دیده می شود.
 
دکتر سومیا سوامیناتان دانشمند ارشد سازمان بهداشت جهانی به بی بی سی گفت این آزمایش ها وقتی شروع شد که دانشمندان داروهایی که تاثیر آنها در معالجه سارس و مرس نویدبخش بوده را بررسی کردند. سارس در سال ۲۰۰۲ و مرس در سال ۲۰۱۲ شیوع پیدا کردند و صدها نفر را کشتند.
 
با این حال او هشدار داد این نتایج قطعی نیست چون در این آزمایش با رمدسیویر گروه کنترل وجود نداشت یعنی کسی نبود که این دارو را مصرف نکند بنابراین امکان مقایسه نتایج وجود ندارد.
 
هرچند دانشمندان امیدوارند این نشانه های اولیه درست از آب درآید دکتر سوامیناتان توضیح داد که هیچ راهی نیست که بدانیم آیا این دارو موثر است و اگر بله چه مقدار از آن باید تجویز شود.
 
او گفت: "ما هرچه در توان داریم برای افزایش مشارکت (در این آزمایش) را انجام می دهیم، اما فکر می کنم که این اپیدمی برای مدتی ادامه خواهد یافت."
+8
رأی دهید
-3

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۲۴
    آرون کوهن - دیمونا، اسرائیل
    این ویروس رو باید لقب جدید به اون داد مثل پیر زن و پیر مرد و مریض کش در حالی که کودکان و افراد زیر 30 سال را نمکشد فقط کهنسالان و بیماران را میکشد. درست مثل وکیوم های طبیعی که الودگی طبیعت را پاک میکنند مثل لاشخورها که جسد مردگان را میخورند یا میلیونها موجدات رسز که ناپاکی های در طبیعت را میخورند و در دوباره پاک شدن طبیعت به طبیعت کمک میکنند. البته کار وکیومهای طبیعی جای شکایت ندارد و تعجب اما کار این کرونا که فقط از بین انسانها بیمارهای خاص و کخنسالان را از بین میبرد یعنی انسانهایی که برای بقای زندگی انها باید دولتها هزینه زیاد بکنن
    3
    4
    یکشنبه ۲۴ فروردین ۱۳۹۹ - ۰۴:۱۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.