روحانی:‌ اگر فعالیت‌های اقتصادی را متوقف کنیم،۳۰ میلیون گرسنه به خیابان می‌آیند

ایران اینترنشنال :بر اساس اطلاعاتی که به ایران‌اینترنشنال رسیده است حسن روحانی،‌ رییس‌جمهوری ایران،‌ در جلسه روز سه‌شنبه ۱۹ فروردین شورای عالی امنیت ملی گفته که حتی اگر دو میلیون نفر جان خود را در اثر ابتلا به کرونا از دست بدهند،‌ به دلیل وضعیت اقتصادی نمی‌توان کشور را تعطیل کرد.
 
بنا بر خبری که منابع مطلع روز پنجشنبه ۲۱ فروردین‌ماه در اختیار ایران اینترنشنال قرار دادند روحانی در این جلسه که برای تصمیم‌گیری درباره وضعیت کشور در بحران کرونا تشکیل شده بود، گفته است: «اگر بین دو تا دو و نیم میلیون نفر جان خود را به علت ابتلا به کرونا از دست بدهند، ما به خاطر وضعیت اقتصادی و معیشت مردم نمی‌توانیم کشور را تعطیل کنیم.»
 
بر اساس این اطلاعات، رییس‌جمهوری ایران ضمن مخالفت مجدد با ادامه تعطیلی اصناف و مشاغل در این کشور اضافه کرد: «اگر مشاغل و اصناف را تعطیل کنیم، چند وقت دیگر با اعتراضات خیابانی ۳۰ میلیون گرسنه روبه‌رو خواهیم شد.»
 
او گفته است که این بحران در صورت وقوع قابل کنترل نخواهد بود.
 
پیش از این نیز روحانی در جلسه ۱۳ فروردین هیات دولت گفته بود که مدل قرنطینه‌ای که در چین اجرا شد را نمی‌توان در ایران اجرا کرد.
 
او در آن جلسه اظهار کرده بود: «ما از تجربیات دیگر کشورها در مقابله با کرونا استفاده کردیم، اما هیچ‌وقت خودمان را اسیر آن‌ها نکردیم.»
 
مخالفت روحانی با ادامه تعطیلی در حالی است که نظرسنجی‌های اخیر نشان داده بیشتر مردم با ادامه آن موافقند.
 
در نظرسنجی مشترک شهرداری تهران و ایسپا سه‌چهارم مردم تهران اعلام کرده‌اند که با ادامه تعطیلی‌ها موافق‌اند.
آمار ۱۸ هزار نفری جان‌باختگان کرونا
بنا بر گزارش اختصاصی رسیده به ایران‌اینترنشنال، آمار جان‌باختگان کرونا در جلسه سه‌شنبه شورای عالی امنیت ملی کشور حدود  ۱۸ هزار نفر اعلام شده و بیش از چهار هزار نفر در وضعیت «بسیار وخیم» قرار دارند.
 
به گفته این منابع، آماری که وزارت بهداشت ایران از فوتی‌های کرونا به صورت رسمی اعلام می‌کند، آماری است که تست کرونای افراد در آن پیش از فوت مثبت اعلام شده است.
 
روز پنجشنه سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا در آخرین گزارش خود اشاره کرد که شمار کل مبتلایان در ایران به ۶۶ هزار و ۲۲۰ نفر رسیده است و آمار فوتی‌ها نیز به ۴ هزار و ۱۱۰ نفر افزایش پیدا کرده است.
مخالفت روحانی با تعطیلی مراکز آموزشی
بر اساس اطلاعات رسیده به ایران اینترنشنال، روحانی در جلسه روز سه‌شنبه همچنین با درخواست وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم برای تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها تا پایان سال تحصیلی مخالفت کرده است.
 
پیش از این ۵۰ شورای صنفی دانشجویی ایران با صدور بیانیه‌ای ضمن انتقاد از تصمیم‌گیری‌های متناقض وزارت علوم تحقیقات و فناوری در بحران کرونا،‌ اعلام کرده بودند در صورت بازگشایی زودهنگام دانشگاه‌ها دست به تمرد سراسری خواهند زد.
 
طبق گزارش رسیده به ایران اینترنشنال، در پی مخالفت رییس جمهوری، مسئولان آموزش و پرورش تصمیم دارند برای جلوگیری از وقوع فاجعه به صورت مقطعی و تدریجی مدارس را تعطیل کنند تا روحانی را از تصمیمش درخصوص تعطیل نکردن مدارس و دانشگاه‌ها منصرف کنند.
 
طی روزهای اخیر اعضای ستاد مقابله با کرونا، مسئولان دانشگاه‌های علوم پزشکی و همچنین تعدادی از نمایندگان مجلس هشدار داده‌اند در صورت عدم ادامه طرح قرنطینه و فاصله‌گذاری اجتماعی «موج دوم» بیماری کرونا ظهور خواهد کرد و به «فاجعه» و «افزایش مرگ و میر» منجر خواهد شد.
+6
رأی دهید
-71

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۵
    henryaaaa - لوس انجلس ، ایالات متحده امریکا

    نتیجه تعطیلی دراز مدت از کرونا بسیار وحشتناک تر خواهد بود چه ایران چه امریکا . کار و بیزنس را باید از سر گرفت ولی با محافظت کامل انسانها. دولتها باید وسایل محافظت شخصی را برای مردمشان فراهم کنند . نه اینکه روحانی میگفت همه برن سر کارشان هر کس کرنا گرفت میره بیمارستان .
    62
    14
    شنبه ۲۳ فروردین ۱۳۹۹ - ۰۰:۲۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۸
    ایران کهن - هوستن، ایالات متحده امریکا

    کشوری که نفت و چندین منبع درآمد دیگه خوابیده نباید این وضعیتش باشه. آخه تو و علی گدا اینکاره نیستید فقط پولهایی که یه نفرتون دزدیده بر گردونه میتون خرج این کشور را برا چند ماه بده
    2
    81
    شنبه ۲۳ فروردین ۱۳۹۹ - ۰۰:۲۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    henryaaaa - لوس انجلس ، ایالات متحده امریکا

    [::ایران کهن - هوستن، ایالات متحده امریکا::]. دوست عزیز . گذشته از دزدی اخوندها که من هم کاملا با این موضوع موافقم با شما برای دولتها امکان نداره مخارج مردمشان را اگر مردم کار نکنند تامین کنند
    63
    15
    شنبه ۲۳ فروردین ۱۳۹۹ - ۰۰:۵۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۷۱
    senator x - تهران، ایران
    از توکوچه علی چپ بیا بیرون,, شیاد,فکر میکنی قبل از کرونا تعداد گرسنه ها کمتر از 30 میلیون تو شهرها بودند؟ اون دستفروش گرسنه هست. اون مسافرکش گرسنه هست. اون لیسانسه راننده آژانس گرسنه هست.حالا 7؛8میلیون جوانان که رسمی را هم بآن در سطح ایران بآن اضافه کن .خوب بود فقط شیاد بودی نه دروغگو و خائن کبیر
    1
    15
    شنبه ۲۳ فروردین ۱۳۹۹ - ۰۲:۱۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    Alphabet - پترس، یونان
    خاک و .... همه عالم تو سرتون که شما آخوندهای گدا و ۲ زاری روضه خوان بیسواد مشنگ همه ملت را فقیر و گدا کردید. آنوقت که هواپیمای ماهان مدام به چین سفر می کرد بایستی فکر اینرا میکردی اخه شما آخوندهای گدای دل دزد جنم اداره مملکت را ندارید. برید پی کارتون و کار را به کاردان بسپارید.
    1
    12
    شنبه ۲۳ فروردین ۱۳۹۹ - ۰۲:۳۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۸
    همایون شایان - اسلو، نروژ
    با افتخاره تمام اعلام میکنین که نصف کشور گرسنه هستن و در قحطی به سر میبرن . ولی در جای دیگه اعلام میکنین افتخارتون کمک به فلسطین وعراق و سوریه س . لعنت بر شما اجنبی ها و غارتگرای مردم ایران
    1
    12
    شنبه ۲۳ فروردین ۱۳۹۹ - ۰۴:۲۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۸۲
    گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا
    اهدای پول به تروریست ها و مفتخوران مذهبی را قطع کنید و از 170 بیلیون دلار ذخایر ارزی استفاده کنید و ننه من غریبم هم در نیاورید
    1
    11
    شنبه ۲۳ فروردین ۱۳۹۹ - ۰۵:۳۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.