هشدار متخصصان چینی: روش قرنطینه اکثر کشورها غلط است

یورونیوز :گروهی از متخصصان چینی که برای ارائه مشورت به اروپا سفر کرده‌اند، تاکید کردند که قرنطینه کارآمد همه بیماران مبتلا به ویروس کرونا حتی آنهایی را نیز که دارای علائم خفیف هستند باید در بربگیرد.
 
این گروه متخصصان چینی که در حال حاضر در ایتالیا به سر می‌برند با ارائه تجربه خود از قرنطینه شهر ووهان چین(خاستگاه ویروس کرونا) توضیح دادند که آنها نیز در آغاز اجرای طرح قرنطینه، دچار این خطا شدند که با هدف کاهش فشار بر سیستم بهداشت و درمان شهر ووهان تنها بیماران با شرایط حاد را بستری کردند و به سایر مبتلایان که علائم خفیفی داشتند، اجازه دادند که در خانه تحت مراقبت قرار گیرند.
 
لیانگ زونگ، رئیس بخش تنفسی بیمارستان دانشگاه سیچوان که یکی از اعضاء این گروه است، یاد آور شد که در آن زمان به خوبی درک نشده بود که افرادی که دچار شرایط حاد بیماری نشده‌اند، چقدر می‌توانند ناقل باشند اما اکنون مطمئن هستیم که افراد دارای علائم خفیف وقتی در خانه می‌مانند نه تنها اعضاء خانواده خود را آلوده می‌کنند بلکه چون اجازه خروج از منزل در شرایط اضطراری را دارند، ویروس را به راحتی به سایرین هم منتقل می‌کنند.
 
متخصصان چینی توضیح دادند، وقتی مشخص شد که ۸۰ درصد موارد ابتلای جدید توسط افراد بیمار قرنطینه شده در خانه ایجاد شده، از اوایل فوریه گذشته شروع به قرنطینه کردن همه موارد ابتلای خفیف در بیمارستانهای مجهز و ورزشگاه‌های شهر ووهان کرده اند، اقدامی که به کاهش چشمگیر انتشار ویروس منجر شد؛ به طوری که شیب صعودی مبتلایان که از دسامبر گذشته آغاز شده بود بالاخره در مارس به سمت صفر میل کرد.
 
ویروس کرونا تاکنون بیش از ۷۸۵ هزار نفر را در سراسر جهان آلوده کرده که از میان آنها افزون بر ۳۷ هزار تن جان خود را از دست داده‌اند. بسیاری از کشورهای درگیر بیماری کووید ۱۹ از جمله ایران محدودیت‌های عمومی را به اجرا گذاشته‌اند و برخی نیز همچون فرانسه و ایتالیا قرنطینه حداکثری مردم را با هدف کاهش ارتباطات اجتماعی آغاز کرده‌اند ولی در اکثر این کشورها همچنان به بیماران دارای علائم خفیف بیماری توصیه می‌شود که برای طی دوران بهبود در خانه بمانند و از مراجعه به مراکز پزشکی امتناع کنند؛ روشی که به باور متخصصان چینی ناکارآمد است.
+47
رأی دهید
-9

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۲
    Chokam - ری، ایران

    اسم این کرونا، سارس کرونای ۲ نامگذاری شده ، یه فرق عمده آن با سارس همین علائم خفیف هست یعنی خیلی اینو دارند ولی خودش رو نشان نمیده ،یعنی ناقل هستن
    3
    29
    ‌سه شنبه ۱۲ فروردین ۱۳۹۹ - ۱۹:۵۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    Liberte - ارومیه، ایران

    شما چینی ها تغذیه اتون و نگاه وحشی وار به طبیعت رو رعایت کنید ، نظر دادنتون به سایر ملل پیش کش.
    8
    42
    ‌سه شنبه ۱۲ فروردین ۱۳۹۹ - ۲۱:۲۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۲
    mehran_pahlavichi - لندن، انگلستان

    دقیقا کاری که انگلیس داره انجام میده و از کسی تست نمی گیره.
    0
    22
    ‌سه شنبه ۱۲ فروردین ۱۳۹۹ - ۲۱:۵۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۴
    ernakola - تهران، ایران
    [::Liberte - ارومیه، ایران::]. چینی ها دارای سابقه تمدن و فرهنگی بزرگ هستند و شایسته نیست این گونه به یک ملت اهانت کنید ....آیا شما خبر دارید که در همین ایران بخصوص استان گلستان و مازندران گرازهای وحشی را برای خوردن گوشتشان شکار می کنند ؟ آیا خبر مربوط به قصابی یک قلاده خرس را در کلاردشت خوانده بودین؟ دیر یا زود هم ممکن است یکی از همین شکارچیان ویروس ناشناخته ای را پخش کنند !!
    27
    15
    ‌چهارشنبه ۱۳ فروردین ۱۳۹۹ - ۰۲:۳۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۴
    hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا
    یعنی اشتباه میزنی داداچ؟؟
    0
    6
    ‌چهارشنبه ۱۳ فروردین ۱۳۹۹ - ۰۴:۰۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۰
    Amir Sayeh - هامبورگ، آلمان
    متاسفانه نه به آمار های چین میشه اطمینان کرد و نه به توصیه ها! طبق گزارش هایی که الان در دسترس است, آمار کشته شدگان در چین بالای 46000 نفر میباشد. کشورهایی به مانند چین و ایران و ترکمنستان در پخش آمار و اخبار خودشان اعدادی اشتباه و بسیار بسیار کمتر از واقعیت عمل میکنند. فیلمهای پخش شده از چین در فضای مجازی که چطور با مردم رفتار میکنند, موجود است. قرنطینه , یعنی پلمب درب خانه !!!!!
    0
    10
    ‌چهارشنبه ۱۳ فروردین ۱۳۹۹ - ۰۸:۱۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    Liberte - ارومیه، ایران
    دوست گرامی سابقه مهم نیست و حال امروز کورها مهمه. دولت کمونیستی- کاپیتالیستی چین هم ملت خودشو با سانسور و حذف آزاده های مدنیو خشونت استثمار می کنه و هم با آلودگی ویرانگر محیط زیست، بهره کشی از کارگران با پایین نگه داشتن دستمزدها، دامپینگ، و سوء استفاده از جهانی شدن و غیره داره به زیان کشورهای دیگه بازارها تسخیر می کنه ، بعلاوه بعد از ویروس سارس مسئولیت و شفافیتی که نسبت به جهان داشته رو فراموش کرده و به خاطر قدرت و برخی مسائل سیاسی و اقتصادی کشورها دارند باهاش مماشات می کنند.مثلا خیلی بیش از سایر کشورها دنیا رو آلوده می کنه. درضمن خوردن گوشت سگ و گربه چنانچه شنیدم در چین سابقه 3000 ساله داره.
    0
    10
    ‌چهارشنبه ۱۳ فروردین ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.