خون بهبودیافتگان کرونایی تنها امید ترامپ برای علاج covid۱۹ است

العربیه :دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا شامگاه یکشنبه 29 مارس در مصاحبه‌ای ضمن تاکید بر اینکه دولت او طرحی کلی برای مبارزه با ویروس کرونا در دست دارد گفت که آزمایش خون برخی از بهبود یافتگان می تواند در کشف واکسن برای معالجه بیماران مبتلا به کرونا کمک کند.
 
ترامپ در کنفرانس مطبوعاتی روزانه خود که شامگاه یکشنبه برگزار شد گفت، انتظار می رود که میزان مرگ و میر ناشی از ابتلای به ویروس کرونا در ایالات متحده آمریکا در دو هفته آینده به اوج برسد.
 
رئیس جمهوری آمریکا، گفت او دستورالعمل‌های دولت در باره مقررات مبارزه با کرونا را از جمله دوری جستن افراد از همدیگر را تا 30 آوریل تمدید خواهد کرد.
 
ترامپ ابراز امیدواری کرد این کشور تا اول ژوئن در مسیر بهبودی کامل قرار خواهد گرفت.
 
رئیس جمهوری آمریکا همچنین گفت روز سه شنبه درباره برنامه‌ها و استراتژی دولت برای پیشبرد طرح مبارزه با ویروس سخن خواهد گفت.
اما مهمترین مسئله‌ای در سخنرانی رئیس جمهوری آمریکا بدون تردید، میلیون‌ها نفر در سراسر جهان منتظر آن هستند، پاسخ او در باره این پرسش مهم است، آیا ما به علاجی برای ویروس کرونا که تاکنون جان 33 هزار نفر از گرفته خواهیم رسید یا نه؟ .
خون بهبودیافتگان ابزاری فعال و مهم برای علاج بیماری
ترامپ در پاسخی کوتاه ابراز امیدواری که انتقال خون بهبود یافتگان به افراد آلوده به بیماری کرونا می‌تواند راهی مؤثر برای مقابله با ویروس باشد.
 
در همین حال بیمارستان‌های نیویورک در حال آماده سازی برای استفاده از پلاسمای خون بهبودیافتگان Covid-19 هستند تا از آن به عنوان پادزهری بالقوه برای معالجه بیماران جدید کرونایی استفاده شود.
 
به گزارش مجله « Nature»محققان امیدوارند که از طریق ساختن پادزهر از بهبودیافتگان که از یک قرن پیش مورد استفاده قرار گرفته بود بهره بگیرند و به تهیه آنتی ویروس از خون افرادی که از این بیماری بهبود یافته‌اند، اقدام کنند.
 
گفتنی است که محققان چینی نیز از این تجربه علم پزشکی استفاده کرده و در حال سنجش اثربخشی پلاسمائی حاوی آنتی بادی‌ها و تأثیر آن بر وضعیت افرادی که تحت درمان قرار گرفته‌اند هستند.
 
اگرچه این مطالعات هنوز فقط نتایج اولیه را داده است، اما رویکرد درمان پلاسمایی پیشتر در زمان شیوع بیماری SARS و بیماری ابولا موفقیت نسبی خود را نشان داده بود.
 
با این حال، محققان آمریکایی امیدوارند از طریق خون بهبودیافتگان و پالاسمای آنتی بادی آن بتوانند علاجی برای بیماران دیگر بیابند.
 
منابع رسمی ایالات متحده آمریکا شامگاه شنبه 28 مارس 2020 اعلام کردند، شمار جانباختگان بیماری کورنا به بیش از 2 هزار نفر رسید.
 
براساس آخرین آماری که دانشگاه جان هاپکینز آن را شامگاه شنبه، منتشر کرد شمار جانباختگان ابتلا به ویروس جدید کرونا در آمریکا از مرز 2 هزار نفر فراتر رفته و تعداد مبتلایان این ویروس نیز به بیش از 120 هزار نفر رسیده است.
 
ایالات متحده آمریکا در آخرین آمار ارائه شده خود، مرگ 2200 نفر و ابتلای 121.117 مورد به ویروس کرونا را تایید کرد.
 
با ارائه این آمار از قربانیان و مبتلایان به ویروس کرونا تعداد کشته شدگان این کشور از روز چهارشنبه هفته گذشته تاکنون دو برابر شده است با این حال شمار مرگ و میر ناشی از ابتلای به ویروس کرونا در ایالات متحده نسبت به کشورهای ایتالیا که بیش از 10 هزار و اسپانیا که حدود 6 هزار فوتی داشته‌اند، بسیار کمتر است
+6
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.