خودکشی وزیر ایالتی آلمان که دغدغه های فراوانی از شیوع کرونا داشت

یورونیوز :اداره پلیس شهر «ویزبادن» آلمان روز یکشنبه خبرخودکشی وزیر دارایی ایالتی در کنار یک خط قطار راه آهن سریع السیر را اعلام کرد.
 
توماس شیفر، سیاستمدار ۵۴ ساله عضو مهمی از حزب حاکم آلمان، دموکرات مسیحی، و وزیر دارایی ایالت هسن بود.
 
در اعلامیه پلیس این ایالت آمده است شواهد متعدد از جمله پرس و جو از شاهدان، بررسی محل فوت، وضعیت محل و ارزیابی های جنایی و نهایتا گزارش پزشکی قانونی نشان می دهد توماس شیفر خودکشی کرده است.
 
شهر ویزبادن مرکز ایالت هسن است.
 
آقای شیفر دکترای حقوق داشت و به گفته فولکر بوفیر، نخست وزیر ایالت هسن، در روزهای اخیر نگرانی های زیادی نسبت به کنترل و مبارزه با شیوع ویروس کرونا داشت.
 
توماس شیفر از سال ۲۰۱۰ به مقام وزیر دارایی ایالت هسن رسیده بود. وی پس از نخست وزیر این ایالت، مهم ترین سیاستمدار هسن به شمار می آمد و بسیاری او را جانشین آینده فولکر بوفیر می دانستند.
 
آقای شیفر بنیان گذار سازمان مردم نهاد «زندگی با سرطان»‌در آلمان بود. سازمانی در جهت حمایت از بیماران سرطانی.
 
نخست وزیر ایالت هسن مرگ غیرمترقبه شیفر را شوکه کننده خواند و اعلام همدردی با خانواده وی کرد. انه گریت کرامپ کارنباورُ رییس حزب دموکرات مسیحی آلمان هم اندوه و بهت خود را بیان داشت.
 
وی در صفحه توییتری خود درگذشت هم حزبی اش را تسلیت گفت.
 
توماس شیفر همسر و دو فرزند داشت.
+52
رأی دهید
-10

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۶
    Aryanboy - فرانکفورت، آلمان
    با این کارش نه اینکه کمکی نکرد، بلکه استرس را برای مردم هم بیشتر کرد. زنشم بی شوهر کرد. دو بچه را بی پدر. راننده قطار هم دچار افسردگی شدید شده و میگه در این کشور نمی‌ تونم زندگی کنم چون تا آخر عمر هر کس منو میبینه یاد وزیر اقتصاد می افته. شاید دلیل دیگه ای داشته خودکشی کرده هیچکی نمیدونه. مساله کرونا فقط یک نظریه است.
    7
    17
    دوشنبه ۱۱ فروردین ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۹
    kurosh-h - گوتنبرگ، سوئد

    این تراژدی غم انگیز در عین حال بیانگر شرافت فردی است که احساس مسعولیت شدید به وظایفش دارد ، و وقتی که احساس کرده که جوابگوی مشکلات جامعه نیست ، شور بختانه بدترین گزینه را انتخاب کرد و به عمر خویش پایان دارد ، مقایسه کنید با وزیران و وکلای طویله اسلامی ، صبح هنوز خمار تریاک شب قبل و صیغه بازی هستند ، قبل از ظهر فحاشی و عربده کشی و لات بازی ، بعد از غذا و چلو کباب و پیاز کوفت کردن در حال چرت زدن و رفع باد معده ،
    7
    39
    دوشنبه ۱۱ فروردین ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۸۰
    واقع بین ایرانی - هامبورگ، آلمان

    کمی بد ون هر گونه تعصب بدغدغه خاطر یک مدیر وظیفه شناس که مسئولیت مالی کشور یا استان خود را دارد را بررسی کنید و تفاوت اینگونه افراد وظیفه شناس را با مسئولین مشابه در کشور خود را مقایسه کنیم .انگاه خواهیم فهمید که المان بی جهت المان مقتدر نشده است. بی جهت نیست که مردم المان کشور و خدمتگزاران خود را تا حد پرستش دوست دارند و احترام میگذارند . بله دوستان المان بی جهت المان مقتدر نشده است
    3
    30
    دوشنبه ۱۱ فروردین ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۸۰
    واقع بین ایرانی - هامبورگ، آلمان

    اینگونه افراد هستند که کشور المان را اداره میکنند .اینگونه افراد مسئولیت اداره کشور را دارند و چنانچه وزیر یا مسئولی از اعتبار دولتی در جهت خرید یک بلیط هواپیما کم ارزش برای استفاده شخصی اقدام کند ابرو و حیثیت اجتماعی برای ان خواهند برد . پس بی دلیل نیست که المان این چنین مقتدر شده
    2
    34
    دوشنبه ۱۱ فروردین ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۷
    shaboruz - پاریس، فرانسه

    اونوقت یکدست دو ماهه تو سوراخه ! کجایی شرف ؟
    3
    27
    دوشنبه ۱۱ فروردین ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.