دویچه وله :میزان مرگومیر ناشی از ویروس کرونا در افراد مبتلا به بیماریهای قلبی به مراتب بالاتر از بقیه مردم است.
به گزارش Everyday Health؛ میزان مرگومیر ناشی از کووید۱۹ در مقایسه با ویروسهای دیگری مانند سارس، همچنان پایین و حتی مطابق برآورد فعلی سازمان جهانی بهداشت سه تا چهار درصد است. با این حال براساس اعلام کالج آمریکایی قلب و عروق (ACC)، این میزان مرگومیر برای افرادی که بیماری قلبی عروقی دارند به ۱۰.۵ درصد میرسد.
مطالعات نشان داده است که بسیاری از ویروسها میتوانند باعث ایجاد آریتمی و حتی حمله قلبی شوند. این را دکتر محمد مژید؛ استاد طب قلب و عروق در دانشکده پزشکی مک گاورن هیوستون میگوید.
به عقیده او، کووید۱۹ باعث ایجاد التهاب شدید در بدن میشود و التهاب بزرگترین علت حمله قلبی است. التهاب میتواند باعث لخته شدن خون، حمله قلبی و سکته مغزی شود. با این حال به بیماران قلبی عروقی توصیه شده که با بهکارگیری برخی اقدامات احتیاطی، خود را از این ویروس دور کرده و یا در صورت ابتلا، عوارض آن را بدین ترتیب کاهش دهند:
ـ داروهای خود را بدون مشورت پزشک، بهخصوص در صورت ابتلا به آنفلوانزا یا عفونت تنفسی، قطع نکنید. به علائمی مانند کمبود نفس، درد در قفسه سینه یا ضربان قلب نامنظم توجه بیشتری داشته باشید.
ـ مبتلایان به بیماری قلبی و افرادی که دچار سکته مغزی شدهاند، در معرض خطر عوارض جدی ناشی از آنفلوانزا هستند. تزریق واکسن آنفلوآنزا از عوارضی مانند ذاتالریه، مننژیت و عفونت خون پیشگیری میکند.
ـ دستان خود را بشویید و از لمس صورت خودداری کنید.
ـ از تماس با مکانهایی مانند دکمههای آسانسور، صندلی یا در مترو و اساساً هر چیز دیگری در فضای عمومی خودداری کنید.
ـ رژیم غذایی سالمی داشته باشید. بدون نظر پزشک داروهای گیاهی نخورید. در محیط خانه روزانه ۱۰ دقیقه قدم بزنید و استرس را از خود دور کنید، زیرا استرس سیستم ایمنی را ضعیف میکند.
ـ فراموش نکنید که داشتن خواب منظم، مصرف مایعات به حد کافی و مرطوب نگهداشتن گلو برای دوری از ویروس کرونا، بسیار مفید است.
+9
رأی دهید
-0
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.