گزارش فاکس نیوز از شیوع کرونا در ایران؛ کسی آمار رژیم ایران را باور نمی‌کند

 یک کارشناس به فاکس نیوز گفته هیچکس آمار رژیم ایران را باور نمی‌کند صدای آمریکا :شبکه خبری آمریکایی فاکس نیوز گزارشی از افزایش شمار مبتلایان به ویروس کرونا در ایران منتشر کرده است.
 
در این گزارش آمده است که شمار مبتلایان به ویروس جدید کرونا در خاورمیانه، روز پنجشنبه ۲۲ اسفند به بیش از ۱۰ هزار نفر رسید که بیشتر این موارد مربوط به ایران است.
 
فاکس نیوز می گوید جمهوری اسلامی ایران گفته است تاکنون بیش از ۳۶۰ نفر بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست داده اند و حدود ۹ هزار نفر نیز به این ویروس مبتلا شده اند. طبق این گزارش، جمهوری اسلامی به شدت مورد انتقاد قرار گرفته و متهم شده است که آمار افراد مبتلا به این ویروس را کمتر از میزان واقعی نشان می دهد.
 
متیو اشمیت، کارشناس علوم سیاسی و امنیت ملی از دانشگاه «نیو هِیوِن»، به فاکس نیوز گفته است: «هیچکس آماری که [توسط رژیم] تهران منتشر می‌شود را باور نمی‌کند.»
 
او گفته است که حتی ممکن است «ایران حالا کانون شیوع باشد. دولت همچنان به ارائه گزارش های غلط از تعداد موارد ابتلا و مرگ و میر ادامه می دهد. و این امر، هم به بی‌کفایتی و هم به لاپوشانی مربوط است.»
 
فاکس نیوز در بخش دیگری از این گزارش گفته است حکومت ایران حالا ایالات متحده و تحریم های سخت دولت ترامپ را مقصر عدم قابلیت خود برای مبارزه با شیوع ویروس کرونا را معرفی می کند. این در حالی است که ایالات متحده آمریکا پیشتر ​اعلام کرد که معافیت‌هایی از تحریم ایران را صادر کرده است و به بانک مرکزی ایران اجازه می‌دهد برای ارسال برخی خدمات بشردوستانه، تراکنش‌های مالی انجام دهد.
 
استیون منوشن، وزیر خزانه‌داری آمریکا، روز چهارشنبه ۲۱ اسفند گفت که تحریم‌های ایالات متحده مانعی در زمینه مشارکت انسان‌دوستانه کشورها برای مقابله با کرونا در ایران نیست.
 
پیش از این نیز مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا، اعلام کرده بود که به ایران برای مقابله با کرونا پیشنهاد کمک داده‌ شده است. با این حال رسانه های ایران چندی پیش گزارش دادند که جمهوری اسلامی کمک آمریکا را نمی پذیرد.
 
شیوع گسترده کرونا در ایران حالا به یک بحران تبدیل شده که یک سو نگرانی از پنهانکاری در اعلام آمار واقعی و از سوی دیگر سوء مدیریت شرایط را برای مردم سخت کرده است. همچنین کافی نبودن تجهیزات پزشکی و حتی زیرساخت های استاندارد نیز باعث شده تا روند درمانی در ایران با مشکل روبرو شود.
 
جمهوری اسلامی که حالا بسیاری از مقامات دولتی و سطح بالای مدیریتی آن نیز به کرونا مبتلا شده اند، به جای قرنطینه کردن شهرها و تعطیلی اماکن مذهبی همچون سایر کشورهای درگیر با شیوع این ویروس، تنها به گفتن این که باید کرونا را جدی گرفت بسنده کرده و از مردم می خواهند که از خانه‌های خود بیرون نیایند.
 
ایالات متحده بارها سوءمدیریت، فساد مالی نهادینه، و غارت دارایی‌های ایران توسط وابستگان رژیم حاکم بر این کشور را محکوم کرده و آنها را از جمله عوامل اصلی مشکلات ایران و وضعیت نابسامان رفاهی مردم آن کشور دانسته است. از جمله چندی پیش مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا، در چند توئیت درباره مقام‌های جمهوری اسلامی گفته بود که آنها به جای کمک به مردم درگیر فساد شده‌اند.
+24
رأی دهید
-2

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.