آخوند: چرا حرم رو خالی کنیم، حرم شفا میده، تجمعی که به نام اهل بیت باشه با تجمعهای دیگه فرق میکنه
+4
رأی دهید
-87
آخوند حسن قاسمی استاد حوزه میگوید طرفداران اهل بیت باید (برخلاف دستوران بهداشتی) مجالس روضه برگزار کنند. اینکه میگویند تجمع نباید باشد مال تجمعات ما نیست مال دیگر تجمعات است.

۵۹

همایون شایان - اسلو، نروژ
نفست ببررررره ایشالللههههههههههه .
0
72
پنجشنبه ۲۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۷:۱۱
۴۱

در روایت آمده است که - سن فرانسیسکو، ایالات متحده امریکا
کم کم دارن به التماس میفتن برا آوردن مردم تو روضه ها. یه جورایی یاد اجدادشون افتادن که واسه چهار قرون پول روضه خونی از این آبادی به اون آبادی میرفتن. حیف که نمیشه این ویروس رو به دادگاه انقلاب برد وگرنه صد جور فساد فی الارض و تبانی علیه نظام و توهین به مقدسات و برهم زدن آرامش و . خوراکش بود. ولی این دفعه رو کور خوندین. این ویروس بلای آسمانی یا جهنمی نیست این کار طبیعته که میلیونها سال با این روش گونه های ضعیف تر رو غربال کرده و فقط گونه های قویتر تونستن بمونن. به این میگن انتخاب طبیعی. یعنی بنا به پیشامد های طبیعت تغییراتی بوجود میاد که تعدادی که تطبیق بهتری با اون تغییرات دارن باقی میمونن. اونهایی که اعتقادی به این خرافات شما ندارن میمونن تو خونه و کمتر در خطر هستن اینها کسایی هستن که بوسیله طبیعت امنتخاب میشن . یه عده هم هستن که با اعتقاد به خرافات ضریح و در و دیوار لیس میزنن و خطر مرگشون بیشتر از بقیه هست.
0
37
پنجشنبه ۲۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۷:۵۷
۶۵

Parinaz Iran - پراگ، چک
چرا حرم خالی شود بزرگترین مرکز خر سازی پس از ورود عرعرها از ۱۴۰۰ سال پیش و راه مستقیم پول بی غیرتها به جیب ما.
0
44
پنجشنبه ۲۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۸:۱۷
۵۵

آزاذه - تهران، ایران
خودش که یک پا شیطانه. همه کسانی که اعتقاد دارن برن .
0
40
پنجشنبه ۲۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۴
۶۵

Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا
منتظر خبر ابتلا و مرگ این آخوند هستیم.
0
36
پنجشنبه ۲۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۰
۵۶

Persiangulf2535 - لندن، انگلستان
اتفاقا کار خوبیه ، شاید با همت کرونا همه تون به درک واصل بشید چون با این مغز مملو از پهن شما بدرد جامعه نمی خورید. همون بهتر که سقط بشید.
0
26
پنجشنبه ۲۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۷
۴۰

زنبور - کپنهاک، دانمارک
از نفست فقط فسش باقی مونده
0
22
پنجشنبه ۲۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۶