بی بی سی :با ادامه شیوع ویروس کرونا در ایران و افزایش تعداد مبتلایان و جان باختگان در این کشور، خبرگزاریها از تصاویر احداث بیمارستانهای صحرایی در قم و قزوین خبر دادهاند.
در قزوین مسئولان از "تعطیلی کامل مجالس جشن و عروسی" خبر دادهاند اما یکی از ساکنان کاشان میگوید تغییر ویژهای در رفتار روزانه این شهر و شهروندان آن نمیبیند.
خبرگزاری مهر روز سهشنبه، ۱۳ اسفند، گزارشی تصویری از احداث یک بیمارستان صحرایی توسط سپاه پاسداران در نزدیکی شهر قم منتشر کرده است.
خبرگزاری مهر نوشته عملیات احداث این بیمارستان صحرایی از دیروز، دوشنبه، در ناحیه نیروگاه قم آغاز شده و کار مشترکی است میان سپاه پاسداران و بیمارستان صدوقی قم. بیمارستان صحرایی قم با همکاری مشترک سپاه پاسداران و بیمارستان صدوقی قم احداث شده ایین بیمارستان بنابر گزارش خبرگزاری فارس با ظرفیت ۱۸۰ تخت آغاز به کار خواهد کرد. از شهر قم به عنوان کانون آغاز شیوع ویروس کرونا نام برده شده است. قم به عنوان کانون اولیه شیوع ویروس کرونا در ایران معرفی شده است سه روز پیش هم خبرگزاری دولتی ایرنا از برپایی یک بیمارستان صحرایی در قزوین خبر داده بود. قزوین در ۱۰۰ کیلومتری غرب تهران قرار دارد.
این بیمارستان در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی استان قزوین برپا شده است. بیمارستان صحرایی قروین در محل نمایشگاههای بینالمللی این شهر برپا شده است ایرنا نوشته استانداری قزوین دستور تعطیلی کامل تمامی سالنها و مراسم عروسی و جشنها را داده و همچنین چند کارخانه تولیدی مواد ضدعفونیکننده را مامور تولید ویژه محصولاتی چون الکل و مواد شوینده کرده تا کمبودهای به وجود آمده از شیوع ویروس کرونا را تامین کنند.
در همین حال، شهروندی از کاشان به بیبیسی فارسی نوشته در این شهر ماسک و موادضدعفونی کننده کمیاب شده است. او همچنین از مشاهدات خود در سطح شهر نوشته و گلایه کرده که با چشمان خود یک مشتری مسن در بانک را دیده که : "پول میشمرد و دست به زبانش میزد و دوباره پول میشمرد! بازارچهها همچنان دایرند، فروشگاهها شلوغ، نانواییها باز و در کل هم مسئولین مقصرند و هم مردم رعایت نمیکنند... تا این روند باشه این ویروسم ماندگار است". "کمبود" امکانات بیمارستانی در استانهای ایران به روایت آمار رسمی دولت در همین حال، برخی کارشناسان با استناد به آمارهای رسمی دولت ایران هشدار دادهاند که به غیر از تهران، بیشتر استانهای ایران به دلیل کمبود امکانات بیمارستانی به ویژه تختهای مراقبتهای ویژه (آیسییو) برای رویارویی با کرونا از آمادگی لازم برخوردار نیستند.
پژوهشگران پایگاه داده باز ایران میگویند که به طور نمونه در قم هرچند تعداد افراد مبتلا به کرونا ۲۵۳ نفر اعلام شده، تعداد تخت مراقبتهای ویژه در آن ۵۷ تخت است.
تا به حال بیشترین تعداد ابتلا در استان تهران گزارش شده که یک هزار و ۴۳ بیمار بوده است. بعد از تهران، استان قم با ۲۵۳ مورد در مقام دوم و گیلان با ۲۱۸مورد در جایگاه سوم قرار دارند.
+26
رأی دهید
-0
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها
بهترین ها
بدترین ها
دیدگاه خوانندگان
۶۲
lehrte - هانوفر، آلمان
خواهش میکنم مسئولین انقد زحمت نکشن خوب خسته شدین تا بیان این بیمارستان صحرایی را درست کنین این ویروسم از ایران رفته
0
23
چهارشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۷:۰۲
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۵۷
همایون شایان - اسلو، نروژ
یه جوری گفت بیمارستان صحرایی گفتم الان بیمارستان هزار تخت خوابی چین که تو ده روز ساخته شد رو میذاره جیب بغلش . برداشتن یه کانکسو گذاشتن وسطه بیابون اسمشم گذاشتن بیمارستان . خاک تو سرتون که به هر روشی میخوایین فقط بخورین و بچاپین و مردمو خر فرض کنین . خر اون هفت جد و آبادتونه . بلانسبته خر
0
22
چهارشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۷:۰۶
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۴۷
haghighatdana - فارسی ، فرانسه
نماینده های این کار مسخره را باید به دوستان قزوینی سپرد.
0
14
چهارشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۶
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۴۴
amirgheryou - تهران، ایران
عجبا. ویروس که باسن نداره از قزوینیا بترسه آلودشون نکنه. برای هر شهری کنار شهر خودشون بسازید. بعد با بیمارستان 100تخت خوابی جسدها رو هم نمیتونید جا کنید. اسم این سپاه لجن در هر پروژه ای میاد حالم بهم میخوره.
0
5
چهارشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۶
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.