پوست درخت بید سفید مسکن طبیعی که مانند آسپرین در بدن عمل می کند

پیام سلامت : از آنجا که استفاده مکرر از داروهای مسکن، داروهای ضدالتهابی غیر استروئیدی (NSAIDs) و سایر داروهای ضد درد به یکی از دغدغه های اصلی جامعه پزشکی تبدیل شده است، بسیاری از افراد علاقه مند به استفاده از مسکن های طبیعی به عنوان گزینه های جایگزین هستند. یکی از گزینه های موسوم پوست درخت بید سفید است که قرن هاست توسط بشر به عنوان داروی ضد درد طبیعی استفاده می شود. این ماده نوید درمان درد به طور طبیعی و با کمترین عوارض جانبی را می دهد.
 
مطابق مقاله ای که در سال ۲۰۱۵ در ژورنال Pythotherspy Research منتشر شده است؛ عصاره پوست درخت بید هزاران سال است که به عنوان ماده ضدالتهابی، ضدتب و ضد درد استفاده می شود. به عبارت دیگر خواص پوست درخت بید سفید شامل کاهش پاسخ های التهابی است که به بیماری های مزمن، مبارزه با درد و کاهش تب منجر می شود.
 
این ماده چه به صورت عصاره و چه به صورت چای استفاده شود می تواند برای کسانی که از کمردرد رنج می برند، سردردهای مکرر دارند، درد عضلانی رنجشان می دهد، دچار دردهای پیش از قاعدگی می شود و علائم آرتریت را دارند مفید باشد.
خواص پوست درخت بید سفید
پوست درخت بید سفید دارای اثرات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است در زمان بقراط مردم درمان طبیعی درد و التهاب پوست درخت بید سفید را می جویدند. امروزه مطالعات مختلف نشان داده اند که پوست بید توانایی کاهش التهاب و استرس اکسیداتیو و افزایش فعالیت آنتی اکسیدانی بدن از جمله گلوتاتیون را دارد.
 
در مطالعات آزمایشگاهی و حیوانی مشخص شده است که اثرات تسکین دهنده درد در این ماده به توانایی آن در کم کردن رادیکال های آزاد و تنظیم واسطه های کاهش دهنده التهاب باز می گردد. همچنین به نظر می رسد که پوست درخت بید سفید بر روی تولید پروستاگلاندین تأثیر گذاشته و التهابی را که منجر به دردهایی مانند گرفتگی و تب می شود؛ کاهش می دهد.

برای مدیریت علائم آرتروز و درد مزمن مفید است برخی تحقیقات نشان داده اند که پوست درخت بید سفید می تواند برای افرادی که با درد مزمن و آسیب های مفصلی دست به گریبان هستند مفید باشد. اگرچه یافته های مطالعاتی در این زمینه تا حدودی متناقض بوده است.
 
مطالعات خاص نشان داده اند که عصاره WWB (پوست درخت بید سفید) درمانی مؤثر برای علائم آرتریت روماتوئید نیست. در حالی که برخی از پژوهش های دیگر دریافته اند که مصرف این عصاره می تواند باعث کاهش دردهای استئوآرتریت و کمردرد شود.
 
تحقیقی که در سال ۲۰۰۹ انجام و در آن اثربخشی پوست درخت بید سفید بر روی کاهش دردهای اسکلتی عضلانی بررسی شد؛ حاکی از اثر ضد درد این ماده بود. یافته ها نشان داد که اثر این ماده نسبت به روفکوکسیب (یک داروی ضدالتهابی غیراستروئیدی است که برای درمان آرتروز استفاده می شود) پایین تر نبود. با این حال در یک مطالعه دیگر مشخص شد که این ماده بر روی بیماران مبتلا به آرتریت روماتوئید تأثیر معنی داری ندارد.
 
یک مطالعه منتشر شده در American Journal of Medicine که شامل ۲۰۰ فرد مبتلا به کمردرد می شد نشان داد که مصرف مکمل پوست درخت بید در مقایسه با دارونما منجر به کاهش چشمگیر درد می شود.
 
یکی دیگر از کارآزمایی های بالینی تصادفی کنترل شده با پلاسبو که شامل ۷۸ شرکت کننده بزرگسال مبتلا به استئوآرتریت بود نشان داد افرادی که عصاره پوست درخت بید مصرف می کنند، اثر ضد درد متوسطی را در استئوآرتریت خود شاهد هستند.
 
خاصیت اصلی استفاده از عصاره های گیاهی برای کاهش دردهایی مانند ورم مفاصل این است که به نظر می رسد بیشتر این عصاره ها در مقایسه با NSAIDهایی مانند آسپیرین عوارض جانبی کمتری دارند.

در برابر بیماری های شایع و تب از بدن محافظت می کند پوست درخت بید سفید با پشتیبانی از سیستم ایمنی بدن، تأمین آنتی اکسیدان ها و کاهش التهاب می تواند برای خلاص شدن از تب، درمان سرماخوردگی، کمک به مدیریت علائم آنفولانزا و افزایش سرعت بهبودی مفید باشد.
 
به نظر می رسد افزایش قدرت سیستم دفاع بدن در برابر باکتری ها و ویروس ها به پلی فنول ها، فلاونوئیدها و سایر ترکیبات موجود در پوست درخت بید سفید باز می گردد. تحقیقات نشان داده اند که این آنتی اکسیدان ها دارای خاصیت کاهش دهنده تب و ضد عفونی کننده هستند. پوست بید در صورت ترکیب با گیاهان خنک کننده ای مانند نعناع و مصرف آن به شکل اسانس یا چای می تواند برای کاهش تب بسیار مفید باشد.
ممکن است به بهبود عملکرد ورزشی بدن کمک کند از آنجا که عصاره پوست درخت بید سفید می تواند باعث تسکین طبیعی درد شود، برخی از ورزشکاران برای کمک به بهبود عملکرد بدن و ریکاوری بعد از ورزش از این ماده استفاده می کنند.
 
گزارش های تجربی و تعداد کمی از مطالعات علمی نشان داده اند که این عصاره توانایی کاهش درد عضلات و مفاصل و مبارزه با خستگی را دارد. همچنین در طول تاریخ بشر به طور گسترده ای از این ماده برای کمک به درمان بیماری های التهابی مانند بورسیت و تاندونیت استفاده کرده است.

برای کمک به کاهش وزن کاربرد دارد اگرچه تحقیقات متمرکزی که بر روی خواص پوست درخت بید سفید برای کاهش وزن انجام شده اند محدود هستند، اما برخی گزارش ها حاکی از آن است که WWB ممکن است به کاهش چربی در بدن بزرگسالانی که چاق هستند و اضافه وزن دارند؛ کمک کند. اعتقاد بر این است که فعالیت ضدالتهابی پوست درخت بید می تواند به حمایت از سلامت سیستم متابولیک کمک کند. اما برخی از متخصصان از آنجایی که ایمنی این ماده هنوز مورد بررسی قرار نگرفته است؛ استفاده از آن را به منظور کاهش وزن توصیه نمی کنند.
 
همچنین به نظر می رسد ترکیب این ماده با مکمل های کاهش وزن مانند Ephedra خطرناک بوده و عوارض جانبی در پی دارد.

ممکن است با سردرد مبارزه کرده و روحیه را تقویت کند برخی افراد از خواص پوست درخت بید سفید برای کاهش سردرد، خستگی و اضطراب استفاده می کنند. در حالی که هنوز تحقیقات رسمی برای تأیید تاثیر این ماده بر روی خلق و خوی، انرژی و تمرکز ذهنی انجام نشده؛ اما به نظر می رسد که پوست درخت بید سفید به دلیل پتانسیل ضدالتهابی و توانایی که در کاهش استرس اکسیداتیو دارد ممکن است این تأثیرات را داشته باشد و ضمن بهبود عملکرد ذهنی بدن از ایجاد اختلالات شناختی جلوگیری کند.
عوارض جانبی و تداخلات دارویی پوست درخت بید سفید
مصرف مقدار زیاد پوست درخت بید سفید می تواند خطرناک باشد. زیرا سالیسین موجود در آن در بدن برخی افراد مبتلا به اختلالات خونی و آسیب های کلیوی مشکاتی را ایجاد می کند.
 
سایر عوارض جانبی احتمالی ممکن است شامل ناراحتی گوارشی و خارش پوست باشد. افرادی که مستعد ابتلا به ناراحتی معده هستند، به ویژه آنهایی که در اثر مصرف دارو معده درد می گیرند، باید هنگام استفاده از این ماده محتاط باشند.
 
افراد مبتلا به بیماری های زیر نیز نباید از پوست درخت بید سفید استفاده کنند:
 
  •     اختلالات خونی (چرا که پوست بید باعث کاهش روند لخته شدن خون می شود)
  •     بیماری کلیوی یا نارسایی کلیه
  •     حساسیت به آسپیرین
  •     آسم
  •     زخم معده
  •     دیابت
  •     نقرس
  •     هموفیلی
  •     بیماری کبد
  •     کسانی که جراحی انجام داده اند
 
مصرف پوست بید به همراه آسپرین، مسدود کننده های بتا، دیورتیک ها یا کولین منیزیم می تواند اثرات آن را افزایش داده و به عوارض جانبی منجر شود. همچنین نباید از این ماده همزمان با داروهایی که لخته شدن خون را کاهش می دهد (ضد انعقادها) استفاده شود.
آیا مصرف پوست درخت بید سفید برای زنان باردار مضر است؟
از آنجایی که هنوز تحقیقاتی در مورد تاثیر استفاده از WWB بر روی زنان باردار انجام نشده؛ مصرف آن در این دوران توصیه نمی شود. همچنین برای کودکان خردسال یا شیرخوار نیز مصرف پوست درخت بید سفید توصیه نمی شود.
مقایسه پوست درخت بید سفید با ایبوپروفن؛ کدام یک ایمن تر است و چرا؟
از آنجا که چندین ترکیب فعال از جمله سالیسین، فلاونوئیدها و پلی فنول ها در این ماده وجود دارد، شواهد حاکی از آن هستند که پوست بید مکانیسم وسیع تری نسبت به ایبوپروفن داشته و در عین حال احتمالاً عوارض جانبی جدی کمتری نیز دارد.
 
برخی از افراد WWB را مانند آسپیرین طبیعی توصیف می کنند. این ماده در مقایسه با آسپیرین مصنوعی به نظر می رسد خطر کمتری برای آسیب رساندن به روده و دستگاه گوارشی دارد.
 
بر خلاف آسپرین، هنگام استفاده از عصاره پوست درخت بید سفید در دوزهای متوسطی ​​مانند ۲۴۰ میلی گرم، هیچ تأثیری در لخته شدن خون ندارد. افرادی که حساسیت بالایی به آسپرین دارند (حساسیت به سالیسیلات) نباید از محصولات ساخته شده با پوست بید استفاده کنند. در صورت بروز علائم واکنشی مانند خارش پوستی، کهیر و یا مشکلات تنفسی باید فوراً با پزشک تماس بگیرید.
طرز تهیه چای پوست درخت بید سفید
پوست درخت بید را می توان برای تهیه چای به روش زیر استفاده کرد:
 
  •     ابتدا پوست ها را روی یک سطح صاف پهن کرده و اجازه دهید تا چند ساعتی در معرض هوا خشک شوند.
  •     سپس آن را حدود ۱۰ دقیقه در آب جوش قرار دهید.
  •     برای هر فنجان آب حدود یک قاشق غذاخوری پوست بید استفاده کنید.
  •     بعد از ۱۰ دقیقه و خنک شدن چای، بهتر است آن را با یک وعده غذایی بنوشید. این کار احتمال بروز ناراحتی معده را کاهش می دهد.
 
بیشتر افراد می توانند روزانه ۱ الی ۳ فنجان چای پوست درخت بید مصرف کنند. اگر اگر همین لاان یک فنجان از این نوشیدنی را مصرف کرده اید باید چند ساعت قبل از مصرف دوز دیگر صبر کنید تا مطمئن شوید که بدنتان به این ماده واکنشی از خود نشان نمی دهد.
+1
رأی دهید
-0

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۵
    ernakola - تهران، ایران
    حالا بعد از شیرخشت و آویشن و شیرین بیان .....این بار نوبت به درخت بید شد که پس از انتشار این مقاله ها ..سوداگران با تیشه و تبر بیوفتند به جون اونها تا نسل این درخت هم واسه استفاده دارویی منقرض کنند !!
    0
    0
    ‌چهارشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۰:۱۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.