بی بی سی :اولین موزه در جهان که به طور کامل به واژن اختصاص داده شده است دیروز در لندن افتتاح شده است.
هدف این موزه ارائه و افزایش دانش و آگاهی در مورد واژن و سلامت اندام جنسی زنانه و مبارزه با پیشداوریها و باورهای نادرست در مورد آن است.
در این موزه نمایشگاههای هنری، نمایش و کارگاهها و برنامههای کمدی همه بر محور موضوع واژن برگزار میشود.
مدیر این موزه، فلورانس شکتر در سال ۲۰۱۷ پس از آشنایی با موزه ایسلندی اندام جنسی مردانه که بزرگترین مجموعه از کارهای مختلف در زمینه اندام جنسی مردانه را گردآوری کرده است، دریافت که مشابه چنین موزهای برای واژن و اندام جنسی زنانه وجود ندارد.
او میگوید هدف از این موزه "زدودن باورهای نادرست در مورد بدن زن و اندامهای زنانه" برای همه است فارغ از نژاد و جنس و جنسیت. فلورانس شکتر مدیر موزه واژن انجمن خیریه حمایت از مبتلایان به سرطان دهانه رحم میگوید که یکچهارم زنان ۲۵ تا ۲۹ ساله در بریتانیا به دلیل "احساس شرم شدید" معاینههای لازم برای رحم و اندام جنسی را انجام نمیدهند.
خانم شکتر میگوید که موزه در واقع مکانی فرهنگی است و برنامههایی کودکمحور و مناسب کودکان هم برای خانوادهها و مدارس تدارک دیده است.
او میگوید: "برنامههایی هم داریم با هدف اینکه بچهها از همان سالهای کودکی راحتتر در مورد اندام جنسی خود حرف بزنند."
او میگوید: "وقتی آنها از بدن خود شرم داشته باشند، صحبت کردن از آن برایشان سخت میشود؛ ما تلاش میکنیم تا باورهای نادرست و پیشداوریها را از این بخش از بدن دور کنیم و ساده و راحت به کارکرد آن آگاه شویم".
"این اندامی در بدن است که باید از داشتن آن خوشحال باشیم. این موزه راهی بینظیر برای نشر این پیام است که هیچ چیز شرمآور یا آزارندهای در مورد واژن و اندام جنسی زنانه وجود ندارد".
موزه واژن همچنین با کالج سلطنتی متخصصان زنان و زایمان همکاری میکند تا زنان را به گفتگو و بیان ناگفتهها و تابوهای موجود در زمینه سلامت زنان تشویق کند.
دکتر آلیسون رایت، معاون این سازمان میگوید: "هر دو سازمان هدف مشترکی برای نشر دانش و بالا بردن آگاهی در زمینه اندامهای جنسی زنانه و سلامت آنها دارند. ما بر این باوریم که این موزه اقدامی بسیار مفید برای سلامت زنان و فرصتی برای گفتگوی آزادانه و آسودهتر در مورد آن است".
این موزه که در کمدن لندن قرار دارد میزبان نمایشگاهها و کارگاهها و نمایش فیلم در زمینه تصویر بدنی، رضایتمندی و سلامت روانی و جنسیت خواهد بود.
هدف از برنامههای این موزه تشویق به تندرستی و بهویژه آگاهی از امور و روابط جنسی است. این موزه خدمات خود را با همکاری پزشکان و متخصصان ارائه میدهد و از دگرباشان جنسی حمایت میکند.
زوئی ویلیامز، مدیر بازاریابی و توسعه موزه به بیبیسی گفت: " تاکنون واکنش نسبت به موزه خیلی مثبت بوده است. ما با استقبال خیلی خوبی مواجه شدیم و خیلی از آنها به ما گفتند که چقدر ایده خوب و جالبی است".
"با برنامههای کمکرسانی میخواهیم تلاش کنیم باورهای نادرست را از میان برداریم و عمیقاً به فراگیری و پذیرش افراد باور و امید داریم".
خانم شکتر اضافه میکند که نیازی به توضیح نیست که این موزه برای همه است با هر جنسیتی " نه هر فردی که واژن دارد زن است و نه هر زنی واژن دارد".
+26
رأی دهید
-7
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.