تعداد دختران ختنه شده در آلمان بالا رفته است

دویچه وله :سازمان مدافع حقوق زنان "تر د فم" از افزایش هشت درصدی شمار دختران ختنه شده در آلمان طی یک سال ابراز نگرانی کرده است. اکثر این دختران به جامعه مهاجران اریتره، سومالی، اندونزی، مصر یا اتیوپی تعلق دارند.

سازمان مدافع حقوق زنان "تر د فم" می‌گوید آمار دختران ختنه شده در آلمان، ۸ درصد از سال قبل و ۴۰ درصد از سال ۲۰۱۶ بیشتر شده است. این سازمان با هشدار نسبت به چنین روندی، خواستار آن شده که به افکار عمومی درباره ناقص‌سازی اندام‌ تناسلی دختران آگاهی‌رسانی شود. 
 
مثله کردن اندام جنسی دختران در بسیاری نقاط جهان رایج است اما شاید برای بسیاری تعجب آور باشد که در اروپا یا در آلمان نیز دختران در معرض ختنه شدن قرار دارند. شارلوت وایل، سخنگوی سازمان "تر د فم"، می‌گوید تعداد دختران و زنانی که ختنه شده یا تهدید به ختنه می‌شوند، سالانه و به طور مداوم بالا می‌رود.
 
خانم وایل اعلام می‌کند که ۷۰ هزار زن ختنه شده در آلمان زندگی می‌کنند و ۱۷ هزار و ۷۰۰ دختر زیر سن قانونی هم در معرض چنین خطری قرار دارند. او یادآوری می‌کند که زنان اندونزیایی از بزرگ‌ترین گروه‌های آسیب دیده در این حوزه هستند اما کمتر صحبتی از آنها به میان می‌آید.
 
سازمان "تر د فم" می‌گوید تا کنون موردی از عمل ختنه زنان در آلمان گزارش نشده اما شنیده می‌شود که خانواده‌ها، مثله‌سازی اندام جنسی دختران را هنگام سفر به زادگاه‌های خود یا سایر کشورهای اتحادیه اروپا از جمله فرانسه انجام می‌دهند.
 
ختنه دختران در آلمان، امری غیرقانونی است و پیگرد دارد. از سال ۲۰۱۵، ناقص‌سازی اندام جنسی دختران در خارج از آلمان نیز جرم‌انگاری شده است.
 
هرمان یوزف کال، سخنگوی اتحادیه پزشکان متخصص کودکان و نوجوانان، می‌گوید که چنین روندی وجود دارد و «ختنه دخترانی که در آلمان به دنیا آمده یا اینجا زندگی می‌کنند، نباید از پیگرد قانونی مستثنی باشد.»
ده کشوری که بالاترین آمار ناقص‌سازی اندام جنسی زنان را دارند و درصد زنان و دختران ۱۵ تا ۴۹ ساله که در فاصله ۲۰۰۴ تا ۲۰۱۵ در این کشورها قربانی این عمل بوده‌اند یک جراح که زنان ختنه شده را ویزیت و معالجه می‌کند، گواهی کرده که در داخل آلمان نیز چنین کاری انجام شده است. با این همه آمار مشخصی در این زمینه وجود ندارد.
 
خانم حبیبه الحنایی، فعال حقوق زنان که سه سال پیش از عمان فرار کرده، به خبرگزاری آلمان گفته که در کشورش صحبت کردن درباره ختنه زنان آن قدر تابو بود که خودش سال‌ها از چند و چون آن بی‌خبر بود: «من شروع کردم به اطلاع‌رسانی در اینترنت اما به شدت مورد حمله قرار گرفتم؛ حتی از سوی زنان تحصیلکرده...»
 
حبیبه اینک با یکی از پروژه‌های سازمان تر د فم در برلین همکاری دارد. او می‌گوید: «اگر نتوانیم جلوی ختنه شدن دخترها در اروپا را بگیریم، چطور می‌توانیم در باقی دنیا مانع این کار شویم؟»
 
سازمان تر د فم می‌گوید آموزش به جوامع مهاجر و سنتی ساکن آلمان می‌تواند به تغییر نگرش آنها در موضوع ختنه کمک کند، علاوه بر این باید به پزشکان، مربیان و معلمان، آموزش‌های لازم برای انتقال آسیب‌ها و خطرات ناشی از ختنه دختران داده شود. 
 
یونیسف، سازمان حمایت از کودکان سازمان ملل، می‌گوید که دستکم ۲۰۰ میلیون دختر و زن ختنه شده در سراسر دنیا زندگی می‌کنند. مثله کردن اندام جنسی دختران در ۳۰ کشور آفریقایی یک سنت است اما در آسیا و برخی کشورهای خاورمیانه نیز مشاهده می‌شود.
 
در ختنه زنان، بخشی یا تمامی کلیتوریس بریده می‌شود تا آنها از لذت جنسی محروم بمانند و وسوسه نشوند. بسیاری از دختران ختنه شده تمام عمر از عوارض جسمی و روانی ختنه رنج می‌برند.
+2
رأی دهید
-16

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۴
    Liberte - ارومیه، ایران
    تمام اینها از جهل از یک طرف و از طرف دیگه عقده های جنسی مردم اون سامان ناشی میشه.
    0
    6
    جمعه ۱۹ مهر ۱۳۹۸ - ۲۱:۳۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.