یک کلانشهر به قدمت ۵ هزار سال و مشهور به «نیویورک عصر برنز» در اسرائیل کشف شد

 باستان شناسان از این کلانشهر به عنوان «نیویورک عصر برنز» یاد کرده اند صدای آمریکا :بقایای یک شهر ۵ هزار ساله در اسرائیل کشف شده است که گفته می شود بزرگترین و قدیمی ترین یافته نوع خود در منطقه است.
 
به گزارش سرویس جهانی بی بی سی، این شهر ۶ هزار نفر جمعیت داشت.
 
یک منطقه مسکونی قدیمی تر که به نظر می رسد ۷ هزار سال قدمت داشته باشد نیز زیر این شهر پیدا شده است. باستان شناسان اسرائیلی این کشف را مهمترین یافته آن دوران توصیف کرده اند. مدیران حفاری در بیانیه ای این شهر را «نیویورک اوایل عصر برنز» خوانده اند؛ کلانشهری که هزاران نفر در آن زندگی می کردند.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Archäologen sprechen vom „New York der Frühbronzezeit in der Region": Im Norden Israels in der Nähe von Haifa wurde eine über 5.000 Jahre alte Metropole ausgegraben. Überreste einer befestigten Stadtmauer, Wohnhäuser und Straßen lassen darauf schließen, dass schätzungsweise 5.000 bis 6.000 Menschen dort gelebt haben und Handel und Landwirtschaft betrieben haben. Mit einer Fläche von 0,65 Quadratkilometern war En Esur doppelt so groß wie alle anderen bisher bekannten antiken Stätten in der Region. Rund 3.000 Jahre vor Christi sei die Stadt allerdings wieder aufgegeben worden. Die Gründe dafür seien unbekannt. Die Ausgrabungen wurden vor zweieinhalb Jahren im Vorfeld von Straßenbauarbeiten in dem Gebiet begonnen. An ihnen beteiligten sich neben den Experten auch 5.000 Jugendliche und Freiwillige. #tagesschau #Nachrichten #Israel #Archäologie

A post shared by tagesschau (@tagesschau) on


این منطقه که با نام «عین آسور» شناخته می شود حدود ۶۵ هکتار مساحت دارد که در واقع دو برابر شهرک های مشابهی است که تاکنون یافت شده است. به گفته اداره آثار باستانی اسرائیل این شهر شامل مناطق مسکونی و عمومی، کوچه، و خیابان است.
 
حدود ۴ میلیون شیء از جمله تندیس هایی از انسان و حیوانات، آثار سفالی، و ابزاری که برخی از آنها مصری است در این محل پیدا شده است.
 
به گزارش سرویس جهانی بی بی سی، ساکنان این شهر احتمالا به دلیل وجود دو چشمه آب، زمین‌‌های حاصلخیز، و نزدیکی به مسیرهای تجاری آنجا را برای اقامت برگزیده اند و از راه تجارت و کشاورزی امرار معاش می کردند.
+16
رأی دهید
-6

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.