کناره‌گیری فرهاد مجیدی از تیم ملی امید در اعتراض به دخالت‌های غیرحرفه‌ای

 فرهاد مجیدی از حدود سه ماه و نیم پیش هدایت تیم ملی امید را برعهده داشت
رادیو فردا ،مهدی رستم پور
فرهاد مجیدی، سرمربی تیم ملی فوتبال امید ایران، با انتشار بیانیه‌ای معترضانه از سمت خود کناره‌گیری کرد و نوشت که تداوم «این وضعیت شرم‌آور» را به نفع تیم امید نمی‌داند.
 
مجیدی که سه ماه و نیم قبل هدایت امیدها را به عهده گرفت تا این تیم را پس از ۴۴ سال به المپیک برساند «دخالت های نادرست و غیرحرفه‌ای» را دلیل تصمیم خود عنوان کرده است.
 
او که برای پنج بازی سرمربی موقت استقلال تهران بود، هدایت امیدها را در چند دیدار دوستانه به عهده گرفت و پیش از آغاز رقابت‌های رسمی، به همکاری‌اش خاتمه داد.
 
مجیدی که به دلیل مخالفت کمیته فنی حتی دستیاران مدنظرش را هم کنار خودش نداشت، در این باره می‌نویسد: «ادامه این وضعیت شرم‌آور را به نفع تیم امید در آستانه یک تورنمنت مهم نمی‌دانم. روش‌هایی که بر اساس پست‌های تعریف‌نشده و غیراستاندارد توسط کمیته فنی بر تیم امید حاکم است، مطابق اصول مربیگری‌ام نبوده و نخواهد بود».
 
کمیته فنی با حضور محمود شیعی (مدیرعامل پیکان)، میرشاد ماجدی، حمید استیلی، مرتضی محصص، اکبر محمدی و فریدون معینی تشکیل شده و رأی این کمیته نیز ادامه کار تیم امید با مسئولیت فنی حمید استیلی بوده است.
 
مجیدی در برابر اصرار اعضای کمیته برای دعوت از بازیکنانی که آنان سفارش می‌کردند مقاومت کرد. موضوعی که چالش اصلی بین او با استیلی مدیر تیم امید بود.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Farhad Majidi (@farhaddddddd) on


کمیته فنی هم برای مقابله، با رقبای پیشنهادی برای بازی تدارکاتی و دستیاران مدنظر فرهاد مجیدی مخالفت کرد.
 
اعتراض اصلی مجیدی به دخالت فنی حمید استیلی بود که حتی در بازی تدارکاتی
امیدها با ازبکستان، قصد تعویض داشته و می‌خواسته بازیکنی به نام خدابنده‌لو را به میدان بفرستد.
 
اختلافات مشابهی بین زلاتکو کرانچار و حمید استیلی وجود داشت که در نهایت با تصمیم فدراسیون، کرانچار رفت و استیلی ماند.
 
یحیی گل‌محمدی، امیر قلعه‌نویی، افشین قطبی، مهدی مهدوی‌کیا و جواد نکونام پیشنهاد هدایت تیم امید را رد کردند اما فرهاد مجیدی پیشنهاد فدراسیون را پذیرفت.
 
آخرین باری که فوتبال ایران در المپیک بازی کرده، دیدار با لهستان در المپیک ۱۹۷۶ مونترال است. اگر این تیم به المپیک توکیو راه پیدا کند به طلسمی ۴۴ ساله خاتمه داده است.
 
فوتبال ایران به المپیک ۱۹۸۰ مسکو هم صعود کرد اما شورای انقلاب رأی به تحریم المپیک داد. تصمیمی که به تایید آیت‌الله خمینی رسید.
 
امیدهای ایران برای راهیابی به المپیک توکیو با تیم‌های چین، کره جنوبی و ازبکستان همگروه شده‌اند.
 
مسابقات در چهار گروه چهار تیمی برگزار می‌شود و در نهایت فقط تیم‌های اول تا سوم آسیا می‌توانند راهی المپیک شوند.
+14
رأی دهید
-1

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.