بازرس وزارت خارجه آمریکا در پرونده سحر نوروززاده، خواستار برخورد انضباطی با برایان هوک می‌شود

بی بی سی :بازرس وزارت خارجه آمریکا در گزارشی که در هفته های آینده منتشر می‌شود، تصمیم دارد خواستار برخورد انضباطی با برایان هوک، هماهنگ کننده سیاست آمریکا در برابر ایران شود.
 
این گزارش نتیجه تحقیقات چندین ماهه درباره اتهام انتقام گیری سیاسی آقای هوک و چند مدیر دیگر دولت دونالد ترامپ از چند کارمند و دیپلمات وزارت خارجه آمریکاست.
 
این مدیران متهم شده‌اند که به خاطر تصور تعلق خاطر کارمندان به سیاست های دولت باراک اوباما و نژاد/تبار دیپلماتها، آنها را مورد تبعیض قرار دادند و پیگیر انتقال یا اخراج آنها بوده‌اند.
 
یک منبع مطلع که خواست نامش فاش نشود و با نتیجه‌گیری‌های این گزارش آشناست، در گفتگوی اختصاصی با بی بی سی فارسی گفت در یافته های بازرس آمده که انتقال یکی از کارمندان ارشد، سحر نوروززاده، نقض صریح آیین نامه های وزارت خارجه آمریکا از سوی برایان هوک محسوب می‌شود و سبب این تصمیم او تصوری است که از دیدگاه های سیاسی خانم نوروززاده و تبار ایرانی اش داشته.
 
در یکی از ایمیل های رد و بدل شده میان جولی هالر، مقام ارشد دولت ترامپ در وزارت خارجه آمریکا و برایان هوک، خانم هالر به غلط، نوشته بود خانم نوروززاده متولد ایران است. او همچنین گفته بود شنیده است که سحر نوروززاده در پی پیروزی ترامپ گریسته است. آقای هوک در نهایت خانم نوروززاده را زودتر از موعد از اداره‌ای که در آن کار می کرد منتقل کرد. او در ایمیلی دیگر لیستی از کارمندان وزارت خارجه را با عناوینی چون دردسرساز و خائن به تیم (ترامپ) در برابر اسمشان، تهیه کرده بود.
 
این دومین بخش از گزارش بازرس وزارت خارجه در مورد تبعیض علیه بعضی کارمندان این وزارت‌خانه از سوی مدیران منصوب آقای ترامپ است.
 
بازرس وزارت خارجه در بخش اول گزارش خود که یک ماه پیش منتشر شد از آزار و اذیت کارمندان و دیپلماتهایی که نسبت به وفاداریشان به سیاست‌های دولت ترامپ شک وجود داشته خبر داد.
 
پیش از این، رئیس کمیته سیاست خارجی مجلس نمایندگان آمریکا هم پس از انتشار ایمیلهای آقای هوک و خانم هالر درباره سحر نوروززاده، در نامه به مایک پومپئو، وزیر خارجه، نسبت به برخوردهای سیاسی با کارمندان به خاطر تبار یا اعتقادات سیاسی آنها شدیدا ابراز نگرانی کرد و خبر از تحقیق و تفحص مستقل مجلس نمایندگان داده بود.
 
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در زمان انتشار ایمیل ها این اتهام‌ها را رد کرد و جا به جایی کارمندان را روند عادی انتقال‌های درون سازمانی خواند. اما بخش اول گزارش بازرس و بخش دوم آن که منبع مطلع بخش هایی از آن را با بی‌بی‌سی فارسی در میان گذاشت تاکید دارد این انتقال ها سیاسی بوده است.
 
سخنگوی این وزارتخانه به پرسش‌های بی‌بی‌سی فارسی در مورد یافته های بخش دوم گزارش پاسخ نداد.
+2
رأی دهید
-9

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.