دختری که فیلم یک روحانی«آمر به معروف» را برای مسیح علی‌نژاد فرستاده بود، بازداشت شد

ایران اینترنشنال :دختری که از یک روحانی به دلیل «امر به معروف و نهی از منکر» فیلم گرفته و برای مسیح علی‌نژاد، فعال حقوق زنان، ارسال کرده بود از سوی نیروهای «پلیس امنیت و اطلاعات ناجا» بازداشت شد.
 
این روحانی روز چهارشنبه در تهران از پلاک خودرویی که این دختر به همراه دو دختر دیگر سوار بر آن بودند، فیلم می‌گیرد.
خبرگزاری تسنیم نزدیک به سپاه پاسداران نوشت که این «فرد بی‌حجاب» و «فریب‌خورده» از «آمر به معروف» فیلم گرفته و آن را برای «یکی از صفحات اینستاگرامی دشمن موسوم به علینژاد» ارسال کرده بود. این خبرگزاری به نقل از رییس دادگاه انقلاب نوشت که مجازات چنین فردی بر اساس قانون مجازات اسلامی، «بین یک تا ۱۰ سال حبس» است.
 
«دادسرای ارشاد تهران» نیز فیلم «اعترافات» این دختر را منتشر کرده که او در آن مقابل آن روحانی نشسته و ابراز پشیمانی می‌کند. 
 
پیش‌تر، جلیل محبی، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر، در توییتی نوشته بود فیلم گرفتن از آمران به معروف و ارسال آن برای علی‌نژاد عملی مجرمانه است. 
 
موسی غضنفرآبادی، رییس دادگاه انقلاب، هم گفته بود: «کسانی  که از خود و دیگران فیلم در رابطه با کشف حجاب بگیرند و ارسال کنند، مشمول ماده ۵۰۸ قانون مجازات اسلامی‌اند که یک تا ۱۰ سال مجازات حبس دارد.»
 
مسیح علی‌نژاد موسس کارزار «چهارشنبه‌های سفید» است؛ کارزاری که در آن زنان ایرانی با برداشتن روسری‌هایشان از خود عکس و فیلم گرفته و آن‌ را در شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌کنند تا به حجاب اجباری اعتراض کنند.
 
در هفته‌های گذشته برخورد مقام‌های حکومتی ایران با زنان معترض به حجاب اجباری شدت یافته است. وب‌سایت خبری هرانا روز چهارشنبه، نهم مردادماه، گزارش داد که شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب مژگان کشاورز، یاسمن آریانی و منیره عربشاهی، فعالان مخالف حجاب اجباری، را به مجموعا ۵۵ سال حبس محکوم کرده است. اتهام آریانی و عربشاهی «تشویق و فراهم نمودن موجبات فساد و فحشا»، «اجتماع و تبانی به قصد بر هم زدن امنیت کشور» و «تبلیغ علیه نظام»عنوان شد. 
 
در ویدیوی منتشرشده از کشاورز، عربشاهی و دخترش یاسمن از سال گذشته در روز جهانی زن، آن‌ها بدون روسری در اعتراض به حجاب اجباری به پخش گل در میان زنان در متروی تهران پرداختند. 
 
عفو بین‌الملل روز دوشنبه ۱۷ تیر در نامه‌ای به ابراهیم رئیسی، رییس قوه قضاییه ایران به «بازداشت غیرقانونی» این سه فعال اعتراض کرد و خواستار آزادی فوری آنها شد.
 
در ویدیویی جدیدی چند مرد ایرانی در متروی تهران با دادن گل به مسافران از کشاورز، آریانی و عربشاهی زنان حمایت کردند.
+11
رأی دهید
-72

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۳۹
    scandal - برلین، آلمان

    این علینژاد باید به سراغ ژنهای سرشناس هالیوودی بره و از آنان کمک گرفته و با برقراری کمپین بین المللی پدر این سلسه ساندیسیان را در بیاورد وگرنه خیلی سخته و نتیجه دلخواه و زودرس بدست نخواهد آمد.
    9
    75
    یکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۶:۲۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    mahdi moud - تهران، ایران

    بزودی نوبت طرف مقابل هم میرسه و تصویر همون آخوند هم موجوده . بلایی به سرش و اون مامورا بیارن که تا بیان .....
    10
    174
    یکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۶:۲۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۹
    nooshin tehrani - روم، ایتالیا

    عجب ... داره میخوره. آخه اگه جورات نداری چرا فیلم میگیری
    63
    5
    یکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۷:۵۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۶
    Zaall - اصفهان، ایران

    خاک بر سر کسی که به مسیح علی نژاد عکس و فیلم می فرستد و خاک دو عالم بر سر کسانی که نمی توانند حجاب را اختیاری کنند تا شاهد چنین اخباری نباشیم، ۴۰ سال امر به معروف ، ۴۰ سال مزاحمت، پروردگار شما خر مذهبی ها را آدم کند
    71
    7
    یکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۸:۳۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۱
    ابن ملجم - مونیخ، آلمان

    منتظر روزی باشید که مسی جونتون بیاد تو سیمای اخوندی با لباس سبز حمایت از سپاه و بگه، خدا را شکر که دوباره چادری شدم و بیاد یک داستان گاندو وهار براتون تعریف کنه که چطور شطان بزرگ و اسراییل اونو ربودند و مجبور بر تبلیغ علیه حجاب کردند و حتی میخواستند انو وادر به اعمال منافی عفت کنند که به کمک امام زمان نتونستند،ایشون حتی برای اثبات حرفش حاضره تست باکرگی بده.
    39
    8
    یکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    ANTI-JAHL - هامبورگ، آلمان

    رژیم مافیأیی آخوندی هر چه به آخر نزدیکتر می‌شه دست به عملیات انتحاری می‌زنه، دیر نیست زمانی‌ که شماها رو در دادگاه ملت ببینیم
    1
    47
    یکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۳
    ایرانی بی ایران - گوتنبرگ، سوئد

    باز دوباره شروع کردن به سرگرم کردن مردم با اون دستگاه تبلیغات میلی. باور کنین قبل از اینکه این قانون من دراوردی را علام کنن این کلیپ را اماده کرده بودن. ببینید که چقدر از مسیح علینژاد که با موهاش و لباساش ۴۰ کیلو بیشتر وزن نداره وحشت دارن که دست به یک همچین کارهای میزنن. فقط مردم باید به داد خودشون برسن. باید هر چه زودتر کاری انجام بدن، هر چه زودتر.
    3
    39
    یکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۶
    آنتی خرافات - دوسلدورف، آلمان

    حاجی جرات داری بیا خیابون چرا همش پشت تریبون ضر میزنی
    0
    21
    یکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۵۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    sasan87 - سیاتل، ایالات متحده امریکا

    [::mahdi moud - تهران، ایران::]. ارواح ....
    68
    0
    دوشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    sasan87 - سیاتل، ایالات متحده امریکا

    من نظرم اینکه این داستان مشکوکه یعنی انقدر زود چطور تونستن بگیرن مگر اینکه خود دختر یعنی منظورم اینکه یه نمایش بود و همه بازیگر که بگن ببین چه زود گرفتیم تا مردم بترسونن
    68
    2
    دوشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.