پرتره های ملکه بریتانیا از مقر وزارت ایرلند شمالی در بلفاست برداشته شد

ملکه بریتانیا و مارتین مک‌گینس تابستان سال ۲۰۱۲ برای اولین بار با هم روبرو شدند و دست دادند بی بی سی :همه پرتره‌های ملکه الیزابت دوم از مقر وزارت ایرلند شمالی در بلفاست برداشته شده‌اند.
 
این وزارتخانه یکی از وزارتخانه‌های دولت بریتانیا است و دلیل واضحی برای برداشتن این پرتره‌ها داده نشده است.
 
یک عضو مجلس اعیان بریتانیا اخیرا گفت به یک کارمند ارشد وزارت ایرلند شمالی اخیرا ده هزار پوند پرداخت شد تا از جلوی پرتره‌های ملکه رد شود.
 
گفته شده این کارمند ارشد از مشاهده پرتره ملکه و همسرش، احساس اهانت می‌کرد.
 
روزنامه "نیوز لتر" یکی از روزنامه مهم ایرلند شمالی و قدیمی‌ترین روزنامه انگلیسی زبان که از سال ۱۷۳۷ چاپ شده می‌گوید همه پرتره‌های ملکه و شاهزاده فیلیپ از ساختمان وزارت ایرلند شمالی در بلفاست برداشته شده‌اند.
 
بسیاری از ملی‌گرایان در ایرلند شمالی خود را بریتانیایی نمی‌دانند و ملکه الیزابت دوم را به عنوان رئیس کشور به رسمیت نمی‌شناسند.
 
وزارت ایرلند شمالی نسبت به نمایش عکس و پرتره یا هر شی دیگری در محل این وزارتخانه حساس است و سعی می‌کند حساسیت‌های کارمندان این دفتر را در نظر بگیرد.
 
گفته شده پس از مشورت با کارمند ارشدی که از مشاهده تصاویر ملکه و همسرش ابراز نارضایتی کرده بود، قرار بوده پرتره ملکه با مارتین مک‌گینس، از فرماندهان سابق ارتش جمهوریخواه ایرلند جایگزین شود اما اکنون همه تصاویر ملکه از این ساختمان جمع‌آوری شده‌اند.
 
ملکه بریتانیا و مارتین مک‌گینس تابستان سال ۲۰۱۲ برای اولین بار با هم روبرو شدند و دست دادند.
 
پس از جنگ‌های موسوم به "استقلال" و با تصویب پارلمان بریتانیا، بخش جنوبی جزیره ایرلند تحت عنوان "جمهوری ایرلند" در سال ۱۹۲۲ مستقل شد اما بخش شمالی، موسوم به اولستر که اکثر جمعیت آن را پروتستان‌ها تشکیل می دادند، بخشی از "پادشاهی متحده بریتانیای کبیر و ایرلند شمالی" باقی ماند.
 
ایرلند شمالی از سال ۱۹۶۸ درگیر بحران بود و این بحران تا سال ۱۹۹۸ ادامه داشت. در این سه دهه بیش از ۳۶۰۰ نفر کشته و حدود ۵۰ هزار نفر زخمی شدند.
 
درگیری بر سر موقعیت سیاسی ایرلند شمالی بود، جایی که جمهوری‌خواهان کاتولیک می‌خواستند از بریتانیا جدا شوند و یونیونیست‌های پروتستان می‌خواستند بخشی از پادشاهی بمانند.
+21
رأی دهید
-2

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۵
    Zaall - اصفهان، ایران
    بی بی سی انگار داره برای کور و کچل ها اخبار می گوید! جزیره کوچک ایرلند ۳۸ استان دارد که ۳۲ استان آن را در جنگ استقلال بعد از چند صد سال آزاد کردند، ولی هنوز ۶ استان تحت مستعمره انگل یس هست، امیدوارم برادران شیعه آریایی به کمک مردم مظلوم ایرلند هم بیایند 🤣
    9
    1
    جمعه ۱۱ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۴
    حسین سلطانزاده - برلین، آلمان
    [::Zaall - اصفهان، ایران::]. شما خودشو ناراحت نکن برو به فکر رانت خواری ودزدی در کشور خودت باش جانم
    0
    2
    شنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.