نماینده پارلمان بریتانیا: بوریس جانسون ،احتمالا همانند دولت ترامپ از برجام خارج خواهد شد

صدای آمریکا :یکی از نمایندگان محافظه‌کار پارلمان بریتانیا معتقد است دولت بوریس جانسون، همانند دولت پرزیدنت ترامپ از توافق هسته ای میان ایران و قدرتهای جهانی خارج خواهد شد.
 
«ماتیو آفورد» از نمایندگان حزب محافظه کار، در پی پیروزی آقای جانسون در رای گیری حزبی برای انتخاب نخست وزیر آینده بریتانیا به شبکه اسرائیلی تلویزیون آی۲۴ نیوز گفت که بریتانیا در پی رویارویی نظامی با ایران نیست، اما لازم است که با ایران محکم باشد.
 
روابط جمهوری اسلامی و بریتانیا در پی توقیف یک نفتکش ایرانی توسط نیروی دریایی بریتانیا در جبل الطارق و توقیف یک نفتکش بریتانیایی در تنگه هرمز، به تنش کشیده شده است. وزیر خارجه بریتانیا روز دوشنبه این اقدام ایران را «دزدی دریایی دولتی» نامید.
 
حال یک عضو پارلمان بریتانیا گفته است که به نخست وزیر جدید بریتانیا احتمالا از توافق هسته ای با ایران خارج شده و همانند آمریکا تحریمها علیه جمهوری اسلامی را باز می‌گرداند.
 
در دو ماه اخیر تنش بین ایران و آمریکا افزایش یافته است.
 
رئیس جمهوری ایالات متحده عصر پنجشنبه خبر داد یک پهپاد ایران بعد از نزدیک شدن به فاصله «بسیار نزدیک» یک ناوچه آمریکایی در حریم هوایی بین المللی در تنگه هرمز سرنگون شد.
 
جمهوری اسلامی در گذشته نیز بارها تهدید کرده بود که چنانچه قادر به صدور نفت خود نباشد، تنگه هرمز - جایی که یک پنجم نفت جهان از آن می‌گذرد - را خواهد بست. به دنبال حملات انجام شده به نفتکش‌ها در ماه‌های مه و ژوئن در منطقه خلیج فارس، و شناسایی ایران به عنوان مظنون اصلی این حملات، ایالات متحده از تلاش برای تشکیل یک ائتلاف بین‌المللی خبر داده است.
 
بعد از اینکه جمهوری اسلامی در تاریخ ۳۰ خرداد/۲۰ ژوئن یک پهپاد آمریکا را بر فراز حریم بین المللی در منطقه خلیج فارس سرنگون کرد، رئیس جمهوری ایالات متحده اعلام کرد که قرار بود به سه مکان در ایران حمله نظامی شود، اما تنها ده دقیقه قبل از حمله از این کار منصرف شد.
 
ایالات متحده می‌گوید که توافق هسته ای با ایران در رفتار این کشور تاثیر مثبتی نداشته است. پرزیدنت ترامپ با خروج از توافق برجام در اردیبهشت ۱۳۹۷، در دو مقطع در مرداد و آبان سال گذشته، دستور بازگشت تحریم‌های هسته ای علیه جمهوری اسلامی ایران را صادر کرد.
 
دولت پرزیدنت ترامپ در یکسال اخیر فشار حداکثری را بر ایران اعمال کرده و گفته است که رژیم ایران باید مثل یک کشور عادی رفتار کند و از تلاش برای دستیابی به جنگ‌افزارهای هسته‌ای، برنامه گسترده موشکی، کمک به تروریسم، و سایر اقدامات تنش برانگیز خود دست بردارد.
 
آمریکا در ابتدای سال ۹۸، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در فهرست گروه‌های تروریستی قرار داد.
 
ایران تهدید به بستن تنگه هرمز کرد و در دو حادثه نیز جمهوری اسلامی به خرابکاری در نفتکش های دیگر کشورها متهم شد. ایالات متحده شواهد حمله ایران به نفتکش ها در دریای عمان و همچنین حمله به پهپاد آمریکا در حریم بین المللی را به شورای امنیت سازمان ملل در ابتدای تیرماه گزارش کرد.
 
وزیر خارجه آمریکا اول خرداد سال گذشته با اعلام راهبرد جدید آمریکا در قبال ایران، ۱۲ شرط ایالات متحده برای توافق با جمهوری اسلامی را برشمرد که در واقع فهرست خواسته‌های ایالات متحده از جمهوری اسلامی یا به عبارتی جزئیات تغییر رفتار رژیم ایران است. برخی از این شروط شامل توقف حمایت از تروریسم و خودداری از اقدامات مخرب در منطقه نظیر حمایت از حزب الله لبنان و دخالت در کشورهای منطقه است.
 
پرزیدنت ترامپ پیشتر اعلام کرد که آماده مذاکره بدون پیش شرط با ایران است، اما جمهوری اسلامی تاکنون هرگونه مذاکره را رد کرده است.
+51
رأی دهید
-15

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۶۵
    Walter White - آلبوکرکی، ایالات متحده امریکا

    در عمل با کنار کشیدن آمریکا برجامی وجود نداره.اصلا چه اهمیتی داره انگلیس هم کنار بکشه یا نه چون در عمل هر کس الان طبق برجام بخواد با ایران داد و ستندی بکنه توسط آمریکا تحریم میشه.و این حرفها فقط جنبه نمایشی و فرمالیته داره.
    2
    40
    ‌چهارشنبه ۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۵
    آنتی خرافات - دوسلدورف، آلمان
    بقول دوستمان چه فرقی می کند که از برجام خارج پشه یا نشه؟ مگر اینکه قطع رابطه سیاسی بکند آنموقع است که پدر آخوندا در می آید چون بیشتر کشورهای آفریقایی زیر نظر انگلیس اداره میشه و صادرات و واردات قطع خواهد شد الخصوص استرالیا و نیوزلند وووو
    1
    9
    ‌پنجشنبه ۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۱:۲۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.