بعد از ۳۰ سالگی چین و چروک پوست نشاندهنده کدام بیماری هاست؟

العربیه :حال و روز بسیاری از اعضای بدن نشانگر اوضاع سلامتی افراد است و چین و چروک‌های پوست از این جمله‌اند. وجود پوست چروکیده پس از 30 سالگی می‌تواند علاوه بر مشکلات پوستی، نشانه یکی از بیماری‌های قلب یا کبد هم باشد.
 
به طور معمول چین و چروک‌ پوست بعد از 30 سالگی می‌تواند در پی کمبود پروتئین، کلاژن و ایلاستین پدید آید، با این حال مطالعات جدید نشان داد که این چین و چروک‌ها می‌توانند نشانه بیماری‌های جدی‌ترین باشند.
 
براساس یافته‌های دانشمندان دانشگاه ویرجینیا، چین و چروک‌ پوست بعد از 30 سالگی می‌تواند نشانه بیماری کبد چرب غیر الکلی باشد. این دانشمندان ثابت کردند که تراکم چربی در کبد، به دلیل کمبود پروتئینی به نام «لامین» رخ می‌دهد و همین پروتئین می‌توانند سبب شل‌شدگی و چروکیدگی پوست و پیری زودرس شود.
 
دانشمندان و متخصصان علوم تغذیه هنوز به راهی برای جبران کمبود پروتئین لامین نرسیده‌اند، اما برای محافظت از کبد و بهبود کارایی‌اش، خوردن سیب، آوکادو و گریپ فروت را توصیه می‌کنند.
 
این گروه از پژوهشگران همچنین دریافتند که چین و چروک‌ پوست صورت می‌تواند نشانه اختلالات عملکردی قلب و یا عروق باشد. در مطالعه‌ای که انجام آن در فرانسه 20 سال به طول انجامید، مشاهده شد که افزایش خطر مرگ و میر بر اثر بیماری‌های قلب و عروق با پدید آمدن چروک افقی روی پیشانی در ارتباط است.
 
دانشمندانی که این پژوهش را انجام داده‌اند، می‌گویند از آنجا که رگ‌های خونی در پیشانی بسیار کوچکند، به تشکیل پلاک‌های خونی حساس هستند و چروک‌های عمیق به سبب انسداد عروق ناشی از تراکم و رسوب پلاک‌های کلسترول در دیواره داخلی عروق رخ می‌دهند. انسداد عروق خود احتمال ابتلا به سکته‌های قلبی و مغزی را افزایش می‌دهد و از این روست که دانشمندان وجود چین و چروک روی پوست پیشانی را به بیماری‌های قلبی ارتباط می‌دهند.
+7
رأی دهید
-1

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.