نماینده مجلس ایران خواستار متوقف کردن نفتکش هایی که مقصدشان اروپاست،شد

العربیه :احمد سالک نماینده مجلس ایران با اشاره به اقدام بریتانیا در توقیف نفتکش ایرانی، خواستار اقدام مقابله به مثل در تنگه هرمز با نفتکش‌هایی شد که مقصدشان اروپا است.
 
پس از اظهارنظر محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در صفحه شخصی خود در توئیتر، درباره توقف نفتکش ایرانی در جبل الطارق که نوشته بود «اگر نفتکش ایرانی توسط بریتانیا رفع توقیف نشود، وظیفه دستگاه‌های مسئول اقدام متقابل و توقیف یک نفتکش بریتانیایی است»، احمد سالک، نماینده مردم اصفهان در مجلس ایران، نیز چهارشنبه 17 ژوئیه، با تکرار تهدید نفتکش‌های بریتانیایی خواستار اقدام متقابل شد.
 
او با اشاره به تصمیم ایران برای اجرای مرحله دوم کاهش تعهدات برجام، اروپا و آمریکا را بدعهد، مکار و حیله‌گر خواند که منافع خود را بر ملت ایران تحمیل می‌کنند.
 
این نماینده مجلس با اشاره به اقدام بریتانیا در توقیف نفتکش ایرانی به خبرگزاری مهر گفت: «باید اقدام مقابله به مثل در تنگه هرمز با نفتکش‌هایی که به مقصد اروپا در حرکت هستند، انجام شود.»
 
علی خامنه‌ای، رهبر ایران نیز روز گذشته، به اقدام بریتانیا در توقف نفتکش ایرانی واکنش نشان داد و با تاکید بر پایبندی ایران به تعهدات خود در برجام، مقامات اروپایی را به دلیل محکوم کردن ایران در کاهش تعهدات برجامی، پررو دانست.
 
او بریتانیا را خبیث خواند که با راهزنی دریایی نفتکش ایرانی را ربوده است اما سعی می‌کند به آن شکل قانونی بدهد.
 
رهبر ایران با تهدید بریتانیا گفت: «جمهوری اسلامی این کارها را بی‌جواب نمی‌گذارند و در فرصت و جای مناسب پاسخ خواهد داد.»
 
سالک بر لزوم نظارت بر اجرای برجام تاکید و اعلام کرد که دولت باید از ابتدا کاهش تعهدات برجامی را در پیش می‌گرفت.
 
این نماینده مجلس، با اشاره به مهلت 60 روزه ایران به اروپا و عدم تحقق خواسته‌های ایران، بیان کرد: «دولت باید در مرحله دوم بلافاصله از برجام خارج شده و غنی سازی را افزایش می‌داد اما جمهوری اسلامی به دلیل پایبندی به معاهدات بین‌المللی باز هم به اروپا فرصت داد.»
 
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس ایران، اینستکس را استراتژی غرب برای بازی با ایران خواند و اروپا را متهم کرد که به دنبال ارائه تئوری نفت در برابر غذا و داروست تا از این راه ملت ایران را تحقیر کند.
 
او بر عدم تسلیم جمهوری اسلامی مقابل اینستکس تاکید کرده و آنرا گام جدیدی برای وقت‌کشی توصیف کرد.
 
سالک از مقامات دولتی کشورش خواست ملت ایران را از عدم تصویبFATF و خروج از برجام نترسانند، زیرا در حال حاضر فشار حداکثری با تحریم‌ها به ملت وارد شده است.
 
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس ایران، خواستار در پیش گرفتن دیپلماسی انقلابی توسط جمهوری اسلامی شد تا غنی سازی اورانیوم با سرعت بالا آغاز شود.
 
او برجام را عامل فرصت سوزی خواند و تلاش اروپا و آمریکا را در جهت رساندن فروش نفت ایران به صفر قلمداد کرد که با اتخاذ دیپلماسی انقلابی، فروش نفت ایران افزایش یافته است.
 
پس از اعمال شدیدترین تحریم‌ها علیه ایران توسط آمریکا با هدف رساندن صادرات نفت این کشور به صفر، خبرگزاری رویترز اعلام کرد که صادرات نفت ایران در ماه می به 500 هزار بشکه در روز یا حتی کمتر از آن کاهش یافته است.
 
بر اساس این گزارش، ایران در ماه می 250 تا 500 هزار بشکه نفت صادر کرده و موسسه ریفینیتیو آیکون ، صادرات نفت ایران را 250 هزار بشکه در روز و صادرات نفت و میعانات گازی ایران را حدود 400 هزار بشکه در روز تخمین می‌زند.
 
بیشتر این صادرات به آسیا بوده و مشخص نیست چه کشوری نفت ایران را می‌خرد و آیا این نفت به مصرف کنندگان می‌رسد یا برای ذخیره صادر می‌شود. ولی ظاهرا مقصد این صادرات هند و چین بوده و هیچ نفتی به اروپا یا ترکیه فرستاده نمی‌شود.
+7
رأی دهید
-9

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۴
    حسین سلطانزاده - برلین، آلمان
    اگر فروش نفت شما بیشتر شده پس چرا اینقدر جوش میزنید
    0
    0
    جمعه ۲۸ تیر ۱۳۹۸ - ۰۷:۳۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.