پژوهش جدید: چرا مصرف ماری‌جوآنا برخی را شاد و برخی را بدگمان می کند

 گروهی از طرفداران آزادی مصرف ماری‌جوآنا در یک تجمع در صوفیا، بلغارستان صدای آمریکا :با اینکه در خیلی از ایالت‌های آمریکا مصرف طبی ماری‌جوآنا قانونی شده اما تحقیقات زیادی درباره اثرات آن صورت نگرفته است. برخی می‌گویند سالها قرار گرفتن ماری‌جوآنا در فهرست مواد مخدر، فرصتی به محققان نداد که درباره اثرات و نتایج آن تحقیق شود.
 
هنوز خیلی از مسائل درباره آن مبهم است. مثلا، یکی از سوال ها این است که چرا مصرف ماری‌جوآنا برخی را شاد و برخی دیگر را به شدت بدگمان می کند؟
 
به گزارش هافینگتون پست، بنا به یک مطالعه جدید در دانشگاه «وسترن» در ایالت اونتاریوی کانادا، که نتایج آن در مجله علمی «ساینتیفیک ریپورتس» منتشر شده است، شاید به جواب این سوال یک قدم نزدیک تر شده باشیم.
 
دانشمندان در این پژوهش که بر روی موش های آزمایشگاهی انجام شده، دریافتند که واکنش ماری‌جوآنا که در فرهنگ عامه با نام‌های «علف» و «گل» شناخته می شود، بر روی مغز بستگی به این دارد که چه بخش از آن به «تی اچ سی»، ماده محرک عصبی (روان‌گردان) بیشتر حساس است. اگر بخش جلوی مغز حساس باشد، ماری‌جوآنا موجب کاهش اضطراب، و حس شادی و آرامش می شود. در حالیکه اگر بخش پشت مغز بیشتر حساس باشد، می تواند تأثیر منفی مثل بدگمانی و ترس بوجود آورد.
 
دکتر «استیون آر. لاویولت»، یکی از پژوهشگران در این مطالعه، به «سایت خبری یاهو لایف استایل» گفت، این پژوهش در تازه ای به روی این قلمرو باز کرده است.
 
وی افزود: «در مورد واکنش به تی اچ سی، چیز زیادی نمی دانیم. در مورد تأثیرات کوتاه مدت و دراز مدت آن مطلع هستیم ولی از این که کدام بخش از مغز که به طور جداگانه واکنش به این ماده می دهد خیلی کم می دانیم.»
 
دکتر لاویولت می گوید این پروژه تجربه منفی برخی به ماری‌جوآنا را تأئید می کند. علاوه احساسات منفی، پژوهشگران کشف کردند که این تأثیرات در برخی خیلی بدترو جدی‌تر بوده، و نشانه های مثل بیماری شیزوفرنی در آنها مشاهده شده است.
 
در آمریکا فروش و مصرف طبی ماری‌جوآنا در ۳۳ ایالت آمریکا قانونی است. همچنین ۱۱ ایالت به علاوه شهر واشنگتن پایتخت آمریکا، استفاده تفریحی آن را آزاد می‌دانند.
+6
رأی دهید
-2

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۳۸
    scandal - برلین، آلمان
    بستگی به جنسش داره! تجربه ایی ندارم ولی وقتیکه کاربران گرامی از بقیه کاربران انتقاد میکنند؛ گویند، جنسش را عوض کن که فکر کنم خودشان این تجربه را کردند!
    3
    3
    یکشنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۸ - ۰۶:۳۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۱۰۷
    ایرانفردا - لندن، انگلستان
    [::scandal - برلین، آلمان::]. اتفاقا به تنها چیزى که بستگى نداره، جنسش هست. تاثیر تى اچ سى روى دستگاه عصبى طوریه که هر احساسى رو دو یا سه برابر میکنه، حالا این بستگى داره به روحیه مصرف کننده، اگه شاد باشه، بیشتر شاد میشه و اگه افسرده باشه بیشتر افسرده میشه، همین موضوع در مورد احساس هاى دیگه هم صدق میکنه، مثلا میزان ترس یا شجاعت یه نفر رو افزایش میده. کسانى که سابقه ناراحتى قلبى و سکته دارن و ترس از بروز سکته دارن، با مصرف حشیش، بیشتر عوارض سکته رو حس میکنن و بر خلاف علایم حیاتى مثل نبض و فشار خون طبیعى، سیستم عصبى همه نشونه هاى سکته رو به مغز منتقل میکنه و مصرف کننده فکر میکنه که داره سکته میکنه. برا بعضى ها دارو هست و برا بعضى ها سم. ولى مصرف زیادش در دراز مدت باعث ناراحتى هاى روانى مثل شخصیت دو قطبى یا شیزوفرینیا میشه. اندازه نگه دار که اندازه نکوست.
    0
    5
    یکشنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۸
    scandal - برلین، آلمان
    [::ایرانفردا - لندن، انگلستان::]. بسیار پاسخ منطقی، با سپاس از ایرانفردا.
    0
    5
    یکشنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.