تلاش ۱۱ ایرانی برای ورود به آلمان با قطار باری

دویچه وله :​​​​​​​پلیس اتریش دو مرد، سه زن، یک نوجوان و پنج کودک ایرانی را در حالی که در یخچال‌های یک قطار باری بودند و کمک می‌خواستند، نجات داد و آن‌ها را به کمپی موقت فرستاد. این ایرانیان از صربستان عازم آلمان بودند.
 
به گزارش خبرگزاری آلمان از وین، ۱۱ ایرانی که در یخچال‌های یک قطار باری مخفی شده بودند قصد داشتند از صربستان به آلمان بیایند.
 
به گزارش پلیس در روز شنبه ۶ ژوئیه (۱۵ تیر)، این ۱۱ ایرانی روز جمعه در ایستگاه قطار فورنیتس در کرنتن اتریش کشف شدند، پس از آنکه حدود ۴۰ ساعت را در قطار باری پلمب شده به سر آورده بودند و با زدن و کوبیدن از درون قطار باعث جلب توجه ماموران پلیس شدند.
 
پلیس اتریش گزارش داد که دو مرد و سه زن ۳۲ تا ۳۹ ساله، یک پسر ۱۷ ساله و پنج کودک ۴ تا ۱۲ ساله را در واگن قطار یافته است.
 
فورنیتس در نزدیکی مرز میان اتریش و اسلونی و در حدود ۲۰۰ کیلومتری جنوب زالتسبورگ قرار دارد. فاصله بین کمپ پناهندگان در صربستان تا فورنیتس نزدیک به ۶۰۰ کیلومتر است.
 
سازمان صلیب سرخ وضعیت سلامتی این مهاجران را خوب گزارش کرده است. آنها در حال حاضر در کمپی موقت به سر می‌برند.
 
به گفته پلیس اتریش، ایرانی‌ها گفته‌اند که قاچاقچیان در ساعت دو صبح پنج‌شنبه به دنبال آن‌ها در یکی از کمپ‌های پناهندگان در صربستان آمدند و آن‌ها را به ایستگاه قطار آوردند.
 
قاچاقچیان برای بردن هر یک از آنان به آلمان یکهزار یورو دریافت کرده‌اند.
 
صربستان به مدت یکسال با هدف رشد گردشگری در این کشور مسافران ایرانی را از داشتن ویزا برای سفر به صربستان معاف کرده بود، اما از اکتبر ۲۰۱۸ معافیت ایرانیان از داشتن ویزا برای سفر به این کشور را لغو کرد. مقامات صرب اعلام کردند که شمار مهاجران غیرقانونی از ایران که به صربستان سفر کرده و سپس کوشیده‌اند به یکی از کشورهای اتحادیه اروپا بروند طی یک سال نبود شرط ویزا بسیار افزایش یافته است.
 
تعداد قابل توجهی از ایرانیانی که به عنوان گردشگر به صربستان سفر کردند در آنجا درخواست پناهندگی کردند تا از این کشور به عنوان پلی برای رفتن به اروپا استفاده کنند. اما بسیاری از آنها مجبور به اقامت در کمپ‌های پناهندگی شده و از کمبود شدید امکانات رنج می‌برند.
+21
رأی دهید
-8

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۰
    raha1984 - هامبورگ، آلمان
    جالب اینجاست که توشون یه ایرونی با سواد درست حسابی خانواده دار هم نیست !! بیشترشون خلافکار هستن و میان و میگن سیاسی هستیم من موندم اگه ایران سیاسی داشت این اخوندا ۴۰ سال حکومت نمیکردن به غیر از یه سری دانشجو که در این سال های اخیر بر ضد این حکومت صداشون در اومده
    35
    22
    یکشنبه ۱۶ تیر ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.