«فارن پالیسی»:آمریکا اعزام ۶۰۰۰ سرباز آمریکایی دیگر را بررسی می کند

العربیه :مجله خبری، سیاسی و اقتصادی «فارن پالیسی» چاپ آمریکا سه‌شنبه 18 ژوئن در گزارشی نوشت: «مقامات آمریکا پیشنهاد اعزام 6000 سرباز دیگر آمریکایی به منطقه را در دست بررسی دارند.
 
«فارن پالیسی» در گزارش خود نوشت، مقامات دولت آمریکا پس از حمله به نفتکش‌ها در دریای عمان در حال بررسی تمامی گزینه‌ها از جمله گزینه نظامی هستند.
 
این مجله در ادامه افزود که ایالات متحده آمریکا در حال بررسی گام‌های پیش‌روی خود جهت احتمالا تحول به «جنگ سایه» با ایران است.
 
به عنوان بخشی از تلاش‌هایش برای همراه‌ کردن رهبران خارجی، مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا طی هفته جاری گفت: «دولت ترامپ هفته گذشته، پس از متهم کردن ایران به دست داشتن در حملات اخیر به نفتکش‌ها در خلیج عمان، «مجموعه کاملی از گزینه‌ها» را در دست بررسی دارد.
تهدیدهای ایران
از طرفی ایران چند ساعت پس از آن، تاکید کرد که در چارچوب کاهش تعهداتش، عمل به بخش‌هایی اساسی از توافق هسته‌ای تاریخی امضا شده در سال 2015 که ایالات متحده آمریکا در سال گذشته از آن خارج شده است را متوقف خواهد کرد.
 
بنا به گزارش فارین پالیسی به نقل از کیت جانسون، دیپلمات‌های اروپایی اما در رسیدن به راهکار جایگزینی برای سلطه مالی ایالات متحده آمریکا، با دشواری جدی مواجه هستند.
6000 سرباز آمریکایی
از سویی در پنتاگون گفته می‌شود که مقامات آمریکایی پیشنهادی ارایه شده از ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا مبنی بر اعزام نزدیک به 6000 سرباز دیگر آمریکایی، دو اسکادران جنگنده‌، شماری ناوشکن، تعدادی زیردریایی‌ و سامانه‌ دفاع موشکی پاتریوت به منطقه را در دست بررسی دارند.
طی تعطیلات آخر هفته گذشته نیز جزئیاتی بیشتر و جدید درباره حملات روز پنج‌شنبه انتشار یافت، از جمله این‌که رسانه‌های خبری اعلام کردند که ایرانی‌ها به سوی یک پهپاد شناسایی آمریکایی از نوع MQ-9 Reaper که مشغول انجام ماموریت پروازی در آسمان منطقه بوده، شلیک کردند.
نماینده جمهوری‌خواه آمریکایی خواهان اقدام علیه ایران
تنش‌ میان ایالات متحده آمریکا و ایران در منطقه به حدی رسیده است که بعضی از قانونگذاران آمریکایی در واکنش به حملات به نفتکش‌ها در آب‌های دریای عمان، تا فراخوان برای انجام حملاتی نظامی علیه ایران پیش رفته‌اند.
 
آدام کینگز، نماینده جمهوری‌خواه آمریکا روز یکشنبه در گفت‌وگویی با شبکه «فاکس نیوز» گفت: «بر این باورم که موضوع باید واضح باشد، و امیدوارم موضوع برای ایران روشن شده باشد، مبنی بر اینکه که این امر اساس حدی است که ما (ایالات متحده آمریکا) می‌توانیم، بپذیریم.»
مخالفت دمکرات‌ها
نمایندگان دمکرات در کنگره آمریکا اما با کاربرد گزینه نظامی علیه ایران مخالفند، در این راستا، نانسی پیلوسی، رییس مجلس نمایندگان آمریکا ضمن ابراز تردید نسبت به انگیزه‌های دولت ترامپ جهت تحریک رژیم ایران، گفت:«هیچ تمایلی برای جنگ با ایران نداریم.»
حالت تردید در میان هم‌پیمانان آمریکا
از سویی هم‌پیمانان ایالات متحده نیز که آشکارا ایران را به دست داشتن در حمله‌ روز پنج‌شنبه گذشته به دو نفتکش ژاپنی و نروژی در خلیج عمان متهم می‌کنند با دیده تردید به موضع دولت آمریکا می‌نگرند.
+16
رأی دهید
-3

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۳۸
    scandal - برلین، آلمان
    خدا پشت و پناهتان!
    3
    10
    ‌چهارشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۶:۰۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    Bisim - تهران، ایران
    هرچی سربازهای امریکایی بیشتر تعداده تلافات و کشته شدهای امریکایی بیشتر . ههههههه دستت درد نکنه ترامپ
    1
    1
    ‌چهارشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۹:۳۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.