العربیه :مربیان دوومیدانی ایران که عازم مسابقات برون مرزی شدند اعلام کردند که فدراسیون از آنها تعهد گرفته در قبال پاداش وزارت ورزش ادعایی نداشته باشند.
بر اساس گزارش خبرگزاری ایسنا، شنبه 25 خرداد 1398 (15 ژوئن 2019)، برخی مربیان دوومیدانی اعلام کردند که فدراسیون دوومیدانی در اقدامی دور از انتظار از مربیانی که همراه ورزشکاران به مسابقات قهرمانی آسیا اعزام میشوند تعهد میگیرد که هیچ ادعایی در خصوص پاداشی که وزارت ورزش برای آنها قائل است نداشته باشند.
محسن ربانی مربی و عضو سازمان تیمهای ملی دوومیدانی در گفت و گو با ایسنا، از انجام اقدامات مشابه توسط فدراسیون پیش از این خبر داد.
او بیان کرد: «سال گذشته دو روز قبل از اعزام به مسابقات قهرمانی آسیا قطر، فدراسیون نامهای به ما داد که امضا کنیم. متن آن نامه این بود که هیچ ادعایی در قبال سکههایی که رئیس جمهور در تجلیل از مدال آوران میدهد نداشته باشیم. البته من و هادی سپهرزاد این نامه را امضا نکردیم، من و سپهرزاد در آن مسابقات ورزشکار داشتیم که ورزشکار سپهرزاد مدال هم گرفت. چرا باید امضا میکردیم؟ همین تعهد را از مربیهایی که به مسابقات نوجوانان آسیا هنگ کنگ رفته بودند نیز گرفته بودند.»
ربانی از عدم تحقق ادعای فدراسیون که پولها را خرج توسعه پایدار دوومیدانی می کند و به مربیان دیگر و کارمندان فدراسیون می دهد، خبر داد.
او اعلام کرد که هنوز داورانی که در این مسابقات بودند هم پولی نگرفتهاند و قرار بود این هفته در خصوص طلبشان به فدراسیون بروند.
جعفر ابراهیمی یکی دیگر از مربیان تیم ملی دوومیدانی که عازم مسابقات قهرمانی نوجوان آسیا در هنگ کنگ شده بود در این باره گفت: «قبل از اعزام به مسابقه از ما خواستند که فرمی را امضا کنیم که هیچ گونه ادعایی در مورد پاداش وزرات ورزش نداشته باشیم. من، آقای بختیاری و داریوش فهیمی مربیانی بودیم که به این مسابقات رفتیم و این نامه را امضا کردیم. فدراسیون معتقد است چون ما به مسابقه اعزام شدهایم نباید پاداش مدال ورزشکارمان را بگیریم.»
جمشید بختیاری مربی تیم ملی پرتابها نیز این موضوع را تأیید کرده است.
این اتفاق در حالی رخ داده که اخیراً مسئولان فدراسیون دوومیدانی ایران اعلام کردند قرار شده پاداش مربیان در بازیهای آسیایی جاکارتا به رئیس، دبیر و سخنگوی فدراسیون دوومیدانی نیز تعلق گیرد.
باشگاه خبرنگاران جوان در جدیدترین گزارش خود درباره دوومیدانی ایران، وضعیت این رشته ورزشی را بغرنج توصیف کرد.
در ادامه این گزارش آمده که دوومیدانی کاران و مربیان این رشته ورزشی از نبود امکانات و بی توجهی مسئولان فدراسیون گلایه مند هستند. همین موضوع باعث شده که برخی از مربیان تیم ملی ایران از آن کناره گیری کنند. همچنین رسولی یکی از پرتابگران طلایی تیم ایران در رده جوانان هم به علت حمایت نشدن از سوی فدراسیون دوومیدانی از این رشته ورزشی خداحافظی کرد و از ورزش حرفه ای کنار رفت.
بر طبق این گزارش دوومیدانی کاران ایرانی بدون مربی و با هزینه شخصی خود تمرین می کنند و از سوی فدراسیون دوومیدانی حمایتی نمیشوند. همین موضوع باعث شده که آنها از حضور در این رشته ورزشی دلسرد شوند و یکی یکی از ورزش حرفهای کنار بروند و برخی دیگر که قصد ادامه حضور دارند مجبورند مدالها یا خودروی خود را به حراج بگذارند تا هزینههای ورزشی خود را تامین کنند.
+9
رأی دهید
-1
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.