توضیح وزارت خارجه ایران درمورد دیدار ظریف با سناتور آمریکایی فاینستین

عباس موسوی، سخنگوی وزارت خارجه ایران، می‌گوید که هدف از این دیدارها «جلوگیری از تأثیرگذاری گروه‌های فشار همچون "گروه بی" است» رادیو فردا :سخنگوی وزارت خارجه ایران درباره دیدار محمد جواد ظریف با دایان فاینستین، سناتور آمریکایی، اعلام کرد که از دو دهه پیش مقامات جمهوری اسلامی با «اعضای کنگره گفت‌وگو و تبادل نظر» می‌کنند.
 
عباس موسوی گفت: «بیش از دو دهه است که در جهت روشنگری و تبیین سیاست‌های جمهوری اسلامی با نخبگان سیاسی غیردولتی آمریکا شامل اعضای کنگره که مقام دولتی محسوب نمی‌شوند گفت‌وگو و تبادل نظر می‌شود».
 
آقای موسوی تاکید کرد که «این افراد نه مقام دولتی هستند و نه اختیار مذاکره دارند و نه مسئولین ایران با آنها مذاکره کرده و یا خواهند کرد».
 
وی هدف از این دیدارها را «جلوگیری از تأثیرگذاری گروه‌های فشار همچون "گروه بی" ( بولتون، بن‌سلمان، بن‌زاید، بنیامین نتانیاهو) بر جامعه سیاسی و افکار عمومی آمریکا» ذکر کرد و گفت که این دیدارها «به همین دلیل هم با واکنش شدید و عصبانیت تندروها مواجه می‌شود».
 
پیش از سخنان آقای موسوی دفتر نمایندگی ایران در سازمان ملل نیز دیدار محمدجواد ظریف، وزیر خارجه جمهوری اسلامی، با سناتور آمریکایی دایان فاینستین را تایید کرده بود.
 
علیرضا میریوسفی، سخنگوی نمایندگی ایران در سازمان ملل، روز پنج‌شنبه به خبرگزاری ایرنا گفت: «این جلسه طبق روال قبلی که با اعضای کنگره داشتیم، انجام شده است.»
 
هفته گذشته خبرنگار وب‌سایت پولیتیکو گزارش داد که شماره تلفن محمدجواد ظریف را بر صفحه گوشی سناتور فاینستین دیده است.
 
در پی این گزارش، دفتر خانم فاینستین با تایید این که وی در جریان سفر ظریف به نیویورک، در یک شام کاری با او گفت‌وگو کرده است تأکید کرد که این دیدار با «اطلاع و مشورت» وزارت خارجه آمریکا صورت گرفت.
 
با این حال مایک پومپئو، وزیر خارجه آمریکا، روز پنج‌شنبه در مصاحبه شبکه تلویزیونی فاکس نیوز، از این دیدار انتقاد کرد و گفت: «چنین اقداماتی در مرز قانون لوگان است و همه از خطرات دیدار شهروندان با مقام‌های کشورهای دیگر، اگر به نمایندگی از ایالات متحده باشد، مطلعیم.»
 
قانون لوگان هرگونه تماس شهروندان آمریکا را با دولت‌هایی که با این کشور دچار اختلاف هستند منوط به اخذ مجوز از وزارت خارجه کرده است.
+9
رأی دهید
-29

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۴
    motefaker - سیاتل، ایالات متحده امریکا
    من توضیح میدم «« این کوتوله ی خائن مث سگ به هر دری میزند تا چند صباحی بیشتر بمانند ولی ترامپ رئیس جمهوره نه بلال حبشی پس اون ممه را لولو برد»»
    1
    18
    شنبه ۴ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۹:۳۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۷
    azadi2011 - تورنتو، کانادا
    مذاکره نکردن، خراب کردن چهره ی ایران در روند هر مذاکره ای، خراب کردن زبان فارسی، از بین بردن حس شاد بودن در درون یک ملت، نابودی موسیقی وشعر و هنر، وارد کردن زبان عربی در کنار خارج کردن زبان پارسی از درون خانواده ی لاتینی خود، همه ی اینها راهبردهای یک اقلیت است، همان اقلیتی که قرنهاست خاموش و آرام بر ایران بزرگ ما حکومت کرده است، زبانش، فرهنگش، لباسش، و همه چیزش با مردم ما غریبه است، چه کنیم؟
    1
    20
    شنبه ۴ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۹:۴۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۰
    ابن ملجم - مونیخ، آلمان
    دایان فاینستین...خب بفرما بگو این اقا کی است و چه نقشی در امریکا بازی میکند تامن بهت بگم یکی از اعضای بانفوض. ایبیک گروه صهیونیستی هستند که امثال ترامپ را اینور و انور برای کارهاشون زین میکنند!واقعا پست و بیشرفید.
    1
    11
    شنبه ۴ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۱:۵۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۸۱
    گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا
    سناتورهای امریکائی برعکس سیاست بازان ایرانی از برج عاج نیفتاده و همه دفتر مردمی دارند و هرکس با گرفتن وقت میتواند با آن ها ملاقات کند تا جائیکه گروه فخراور هم بارها با این ها ملاقات کرده و این ملاقات ها هم دلیل هیچ چیزی هم نیست. فقط حرف ها و دلایل شما را میشنوند و کوچکترین قدرت اجرائی هم ندارند
    1
    6
    شنبه ۴ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۲:۳۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.