نشریه نیویورک تایمز: وزارت دفاع آمریکا طرح‌های نظامی علیه ایران را بازبینی کرده است

یورونیوز :نشریه نیویورک تایمز با انتشار مقاله‌ای از بازبینی طرح‌های نظامی آمریکا علیه ایران خبر داد.
 
به گزارش این نشریه پاتریک شاناهان، سرپرست وزارت دفاع آمریکا روز پنجشنبه طرح‌های نظامی به‌روز شده را به رئیس جمهوری این کشور و مشاورانش ارائه داده است. به ادعا این نشریه در صورت حمله ایران به نیروهای آمریکایی یا نزدیک شدن تهران به ساخت سلاح هسته‌ای، واشنگتن ۱‍۲۰ هزار سرباز به خاورمیانه خواهد فرستاد.
 
همچنین در این طرح استفاده از تسلیحات سایبری برای فلج کردن سیستم‌های ارتباطی در ایران در نخستین ساعات درگیری احتمالی پیش‌بینی شده است.
 
نیویورک تایمز بدون نام بردن از مقام ارشدی که این اطلاعات را به این روزنامه داده نوشته که این رویکرد از سوی جان بولتون، مشاور امنیت ملی دونالد ترامپ و از محافظه‌کاران تندرو پیشنهاد شده است.
 
بر اساس این گزارش مقامات حاضر در این جلسه خواستار اشغال نظامی ایران با نیروی زمینی نبودند زیرا معتقدند این نوع اشغال به نیروهای بسیار بیشتری نیاز دارد.
 ویدیویی از استقرار بمب‌افکن‌های بی‌-۵۲ در قطربا این حال مشخص نیست که دونالد ترامپ که وعده داده بود نیروهای آمریکایی را از افغانستان و سوریه خارج کند، حاضر باشد ده‌ها هزار نیروی را بار دیگر به خاومیانه بفرستد.
 
به گزارش نیویورک تایمز در دولت ترامپ اختلاف نظر عمیقی درباره چگونگی واکنش به ایران در صورت افزایش تنش‌ها وجود دارد. خبرگزاری رویترز نوشته است که کاخ سفید و پنتاگون هیچ یک تاکنون حاضر به ارائه توضیحی درباره این گزارش نشده‌اند.
 
جان بولتون، مشاور امنیت ملی، جینا هسپل، رئیس سازمان سیا، دان کوتس، مدیر اطلاعات ملی و ژنرال جوزف دانفورد، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا در این جلسه حضور داشته‌اند.
 
به استناد این گزارش، آنها در این جلسه جزئیات چندین طرح را مورد بررسی قرار داده‌اند.
 
تنش میان ایران و ایالات متحده آمریکا از زمان خروج آمریکا از توافق برجام تشدید شد. روند رو به افزایش تحریم‌های واشنگتن علیه تهران و ارسال ناو هواپیمابر، هواپیماهای بمب‌افکن و موشک‌های پاتریوت به منطقه خلیج فارس نگرانی‌ها را درباره رویارویی نظامی دو طرف افزایش داده است.
 
با این حال ایران می گوید که اقدامات آمریکا نوعی «جنگ روانی» است و نیروهای نظامی آمریکا در منطقه بیشتر «یک هدف» برای ایران هستند تا «یک تهدید».
 
در آمریکا نیز دو دیدگاه در میان مقامات ارشد آمریکایی درباره ارزیابی تشدید فعالیت‌های دولت آمریکا در خاورمیانه علیه ایران وجود دارد: یک دیدگاه معتقد است که طرح‌های نظامی ایالات متحده حتی اگر در مراحل مقدماتی هم باشند نشان می دهد که تهدیداتی که می‌تواند از سوی ایران وجود داشته باشند تا چه اندازه خطرناک و جدی است. از سوی دیگر برخی دیگر که خواستار حل دیپلماتیک تنش‌ها میان دو طرف هستند می گویند که اقدامات دولت ترامپ نوعی تاکتیک برای ترساندن و هشدار به ایران است.
+65
رأی دهید
-21

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۵
    Zaall - اصفهان، ایران

    به همین خیال باشید!
    89
    14
    ‌سه شنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۴
    Jeghjeghe - کپنهاک، دانمارک

    خلاصه که اینروزها پروستات آغا زیر گلوشه!!!!!!!!!!
    7
    100
    ‌سه شنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۶
    دین وحشیگری - اونتاریو، کانادا

    . حکومت کفتار و متعفن،لکه ننگ ایران و ایرانی،هنر شما ها دزدی،چپاول و نابودیست.ننگ بر جهل دینی و کسانیکه از این حرامیان حمایت می کنند، حکومت دین و جهل تا هست وضعیت از هم بد تر میشه.ادیان دست ساز بشر و برای چپاول مردم ساده اندیشه،به امید ریشکن کردن حکومت دینی،اعتقادات تنها کاربرد شخصی داره.درود بر کسا نیکه بر علیه فاشیست دینی مبارزه می کنند.
    6
    76
    ‌سه شنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۵
    mehdi sadigh - دوسلدروف، آلمان

    [::Zaall - اصفهان، ایران::]. تو بشین گزت بخور تو سیاست میفهمی چیه؟ مردم با این رفتارهایتان آسیی کردید ، میزن چیز از گردنت میزنه بیرون ها فکر نکن اینا هم مثل فلسطینی ها هستن که رام شان کنید از دو تا موشک زپرتی بترسند
    6
    31
    ‌سه شنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۰
    Amir Sayeh - هامبورگ، آلمان
    کجایند این چپ ها, ملی گرایان و وطن دوستان, آخوندها میخواهند هم خودشان و هم ایران نابود کنند. گویا این همه ویرانی انسانی, اقتصادی, اجتماعی و فرهنگی کافی نبوده است. چرا هیچ صدایی بگوش نمیرسد, نه از ایران و نه از خارج از ایران.... لحظات بسیار بسیار تلخی و دردناکی را سپری میکنیم.
    6
    25
    ‌سه شنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۷
    loder - شیراز، ایران
    این جفنگیاتو جمع کنین ننه عروسها 500 هزار تا نیرو هم وارد کنین حریف ایران نمیشین به ناوتون مینازین خرجش 2 تا موشک و 2 تا ادم کله خرابه و خلاص با ایران در نیوفتین که واستون گرون تموم میشه شما دیگه باید قبول کنین قدرتی ندارین و تموم شد تاریختون به یاری خدا تمامتونو شخم میزنن در خلیج همیشه فارس یادتون نره پوشک پوشک پوشک پوشک رو قبل از اعزام نیروهاتون بفرستین ایران نفس کش میطلبه نبوددددددددددد سگ سیبیل نبودددددددددد یکبار برای همیشه باید پرونده شما رو بپیچن که دنیا از دستتون راحت بشه
    17
    3
    ‌سه شنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    Azerbaijan.oglu - لندن، انگلستان
    من لحظه شماری می کنم تا ببینم اینها چند روز دوام می اورند. چهل سال مرگ بر امریگا گفتند . در اروزی جنگ با امریکا بودند. اما ترامپ مثل اوباما نیست ایران را به ..... می اندازه.
    3
    15
    ‌سه شنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۷:۲۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۳
    Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا
    استقلال، آزادی، نظام پادشاهی.
    3
    16
    ‌سه شنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۴
    هانی‌ - اسلو، نروژ
    1- دوستان خوب: حَمه بخوبی میدونیم که دستاورد جنگ به جزء فلاکت و بدبختی و کشتار و ویرانی چیز دیگری به همراه نداره. هنوز اثار جنگ ایران و عراق در کشور اخوند زده بخوبی دیده میشه. بعد از چندین سال شهرهای ویران شده هنوز پا برجا هستن. حالا بنگریم به تحریم حای اقتصادی چه کسی از این تحریم حا اسیب می بینه؟ ایا این فشارحای کمر شکن به گُرده اخوند فشار اورده؟ موضوع جنگ هم همینه. کودکان و پیران و زنان و جوانان به خاک و خون کشیده میشن. تمام زیر بناها, سدها , جاده ها, پل ها, پالایشگا ها, برق حا, با خاک یکسان میشن. ما مردم فقط با تمرین دمکراسی اتحاد و انسجام با حرکات اعتراض امیز مدنی این بساط زور را باید برکنیم. ایا فکر میکنید ترامپ ; عربستان و اسراییل خوشبختی ما رو میخوان؟
    0
    5
    ‌چهارشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۴
    هانی‌ - اسلو، نروژ
    ۲- ایا از خو دمون پرسید یم کشور لیبی چه شد؟ در اروپا یوگسلاوی سابق بعد از بمباران امریکا و ناتو از ۶ جمهوری فدرال به ۷ کشور تبدیل شد. مردم حالا ارزوی دوران گذشته را میخورن. در سوریه بعد از ویرانی جنگی شاید امیدی هست, که برادران شیوخ عرب برای باز سازی کمکی بکنن. ولی به ایران کی کمک میکنه؟ دوستان: اگر جنگی شروع بشه دقیقا ایرانی دیگر با این نقشه جغرافیایی وجود نخاهد داشت. در ابر فضولی و جنایت مُلاحا اصلا شکی نیست. ولی طرفداری از بمباران و کشتار و بدبختی مردم ساده لوحیه. اون دوستان خوش ذوقی که چشم به ترامپ بسته اند و طرفدار جنگن , سخت در اشتباهند. دوستان جنگ و بمباران در تضاد با حقوق و منش انسانیه. یادمون نره در جنگ و بمباران حلوا تقسیم نمیکنن. بعد از جنگ باید بگیم سلام لیبی کجایی ما داریم می اییم. امیدوارم که جنگی صورت نگیره.
    0
    5
    ‌چهارشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.