قدرتمندترین کشتی های جنگی جهان - تصاویر

دویچه وله :نیروی دریایی در دوران کنونی هم از ارکان اصلی قدرت نظامی است. کیفیت ناوهای هواپیمابر، ناوشکن‌ها و زیردریایی‌ها تعیین کننده قدرت این نیرو است. نگاهی به مهم‌ترین کشتی‌های جنگی جهان در این گزارش تصویری:
گران‌ترین ناو هواپیمابر تاریخ "یو اس اس جرالد فورد" با هزینه ساخت ۱۳ میلیارد دلار گران‌ترین ناو هواپیمابر تاریخ آمریکا است. در شرایط عادی ۱۶۰ پرواز و در شرایط جنگی روزی ۲۲۰ پرواز از عرشه این ناو امکان‌پذیر است. ۹۰ نوع مختلف هواپیمای جنگی مانند اف ۳۵ در دل این ناو جای گرفته‌اند. 
 زیر دریایی "بلگورود" این زیردریایی عظیم روسی با ۱۸۴ متر طول و ۳۰ هزار تن وزن توسط دو راکتور اتمی با قدرت هر کدام یکصد هزار اسب بخار حرکت می‌کند. این زیر دریایی تهاجمی نیست و بیشتر در نقش کشتی مادر عمل می‌کند که می‌تواند به عنوان پایگاه زیردریایی‌های کوچک‌تر و بدون سرنشین مورد استفاده قرار گیرد. از این زیردریایی همچنین برای پرتاب ۶ اژدر موسوم به اژدر آخر الزمان "تورپدو – پوزیدون" استفاده می‌شود. 
 "یو اس اس زاموالت" ناوشکن رادار گریز "زاموالت" با ۲۰۰ متر طول و ۱۵ هزار تن وزن به انبوهی از سلاح‌های هدایت شونده مسلح است. بر روی عرشه این ناوشکن بسیار گران امکان استقرار هلی‌کوپتر و پهپاد نیز وجود دارد.
 "دریدنوت ۲۰۵۰" نیروی دریای بریتانیا در حال ساخت "دریدنوت ۲۰۵۰" است. این کشتی سوپر مدرن که بخش‌های زیادی از کار آن به صورت خودکار انجام می‌شود نیاز به تنها ۵۰ نفر خدمه دارد. برجک دریدنوت ۲۰۵۰ به سلاح لیزی مسلح است که می‌تواند در بالای کشتی به پرواز درآمده و بسوی اهداف مختلف تیراندازی کند. این کشتی همچنین به پهپاد نیز مسلح است.
 زیردریایی یاقوت (Saphir) این زیردریایی ساخت فرانسه یکی از کوچک‌ترین و در عین حال کامل‌ترین زیردریایی‌های اتمی جهان در رده "روبیس" است. این زیردریایی در سال ۲۰۱۵ موفق شد در یکی‌ از مانورهای ناتو یک ناو هواپیمابر آمریکا را "نابود" کند. خبر این تمرین موفقیت‌آمیز البته به سرعت حذف شد.
 اسب کاری نیروی دریایی آمریکا "آرلی برک" (Arleigh Burke)، بهترین، قدرتمندترین و پرتعدادترین ناوشکن در خدمت است. نیروی دریایی آمریکا ۶۴ فروند از این ناوشکن‌ها را در خدمت دارد. آرلی برک در سال ۱۹۹۱ وارد خدمت نیروی دریایی آمریکا شد و امروزه در نقش‌های دفاع هوایی و موشکی، ضد سطح، ضد زیردریایی و حمله زمینی به کار گرفته می‌شود.
 ناوچه‌های کلاس "اف ۱۲۵" ناوچه‌های آلمانی بادن ووتنمبرگ که به آن کلاس "اف ۱۲۵" نیز گفته می‌شود با ۱۵۰ متر طول و ۷ هزار تن وزن و ۱۲۰ نفر خدمه از قدرت مانور بسیار بالایی برخوردار است. این ناوچه دارای دفاع ضد موشکی "RIM-116" نیز هست.
 "آدمیرال گریگورویچ" ناوچه "آدمیرال گریگورویچ" نیروی دریایی روسیه کلاس "کریواک" است. اولین کشتی آن در سال ۲۰۱۳ به آب انداخته شد و در جنگ سوریه نیز از آن استفاده شده است. ناوچه آدمیرال گریگورویچ جزو برنامه صادراتی روسیه نیز هست و قرارداد فروش آن با هند نیز به امضا رسیده است.
 زیردریایی کلاس "اتک" زیردریایی کلاس "اتک" (Attack) یکی از قوی‌ترین زیردریایی‌های جهان است. استرالیا در سال‌های اخیر ۱۲ فروند آن را به ارزش ۳۰ میلیارد یورو از فرانسه خریداری کرده است. 
 هواپیما‌بر دوران "اتحاد جماهیر شوروی" ناو هواپیمابر "آدمیرال کوزنتسوف" تنها ناو هواپیمابر روسیه است که از دوران اتحاد جماهیر شوروی ساخته شده است. هواپیماهی "سوخو ۳۳"، "میگ ۲۹" و هلی‌کوپتر " Ka-52K" در دل آن در انتظار عملیات هستند. این ناو اخیرا کاملا تعمیر و نوسازی شده است.
 ناو شکن یک میلیارد یورویی قیمت هر فروند ناو شکن تیپ ۴۵ متعلق به نیروی دریایی بریتانیا یک میلیارد یورو است. یکی از مشکلات اساسی این ناوشکن مربوط به از کار افتادن موتورهای آن است. توربین‌های گازی ساخت کارخانه رولز رویس با هوای مناطق گرم مشکل دارند.
 ناو هواپیمابر و توپ الکترومغناطیسی ناو هواپیمابر "تایپ ۰۰۱ای" یک ناو هواپیمابر چینی است که در ۲۶ آوریل ۲۰۱۷ برای نیروی دریایی ارتش چین راه اندازی شد. این دومین ناو هواپیمابر این کشور پس از اتمام ناو هواپیمابر "لیائونینگ" است. چینی‌ها سال ۲۰۱۱ به تکنولوژی توپ الکترومغناطیسی که نیاز به انرژی برق زیادی دارد نیز دست یافته‌اند و سال ۲۰۱۴ آزمایش کردند. این سلاح سال ۲۰۱۷ بر روی یک کشتی نصب شد.
 نسل جدید زیردریایی‌های چینی چینی‌ها اعلام کرده‌اند که به زودی نسل جدیدی از زیردریایی‌های خود را روانه‌ها دریاها خواهند کرد. گفته می‌شود این زیردریایی‌ها "بدون سر و صدا" حرکت می‌کنند و موتورهای آن که انقلابی در دنیای زیر دریایی محسوب می‌شوند اخیرا این زیردریایی‌ها آزمایش شده‌اند.
+17
رأی دهید
-4

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۳۴
    tiger.man - ریکیاویک، ایسلند

    زیر دریایی کلاس قاطر و ناوشکن کلاس یابو ایران جا انداختید.
    4
    30
    ‌چهارشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    Zaall - اصفهان، ایران
    [::tiger.man - ریکیاویک، ایسلند::]. با این همه سلاح توی دنیا، .... چون تو می گویند، چرا ایران اسلحه و موشک می سازد!؟ حیف ،،،
    16
    3
    ‌چهارشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.