بازداشت شخصی که میخواست ۵۷ تُن شکر انبار کرده را اینترنتی بفروشد

العربیه :سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی ایران، از بازداشت یک فروشنده که قصد داشت از طریق خرید و فروش اینترنتی 57 تن شکری که انبار کرده بود را به فروش برساند، خبر داد.
 
در حالیکه بر اساس آخرین مصوبه ستاد تنظیم بازار در ایران، هر بسته شکر 900 گرمی باید به قیمت چهار هزار تومان به دست مصرف کننده برسد، قیمت این محصول به تازگی در بازار این کشور، حدود 9 هزار تومان شده و این قیمت‌ غیرقانونی به صورت رسمی روی بسته‌ها درج شده است.
 
سازمان تعزیرات ایران به عنوان یکی از نهادهای نظارتی، خبر از دستگیری فردی داده که ده‌ها تن شکر را در انبار ذخیره کرده و او را به عنوان اخلال گر بازار شکر معرفی کرده است.
 
یاسر رایگانی، سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی ایران، شنبه 4 می 2019، در این باره به خبرگزاری فارس گفت: «فردی که خرید و فروش صوری شکر از یک سایت اینترنتی انجام داده و موجب اخلال در بازار شده بود، شناسایی شد.»
 
وی، از اعزام تیمی متشکل از تعزیرات حکومتی، پلیس امنیت اقتصادی و بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت به محل انبار فرد مورد نظر خبر داد که طی آن 57 تن شکر کشف و شخصی که قصد فروش آن را داشت بازداشت شد.
 
سخنگوی تعزیرات حکومتی ایران، از انجام تحقیقات و بازجویی در پرونده متشکله درباره این موضوع خبر داد. وی، ارزش وثیقه‌ صادر شده برای این فرد بازداشتی را یک میلیارد و 700 میلیون ریال اعلام کرد.
 
رایگانی، با اشاره به حساسیت موضوع تاکید کرد که به زودی حکم این پرونده صادر و به اطلاع عموم می‌رسد.
 
خبرگزاری ایسنا، 8 اردیبهشت 1398 گزارش داد که از اوائل اسفندماه 1397 تاکنون، حدود 2000 میلیارد تومان سود غیرقانونی به جیب دلالان بازار شکر رفته است. این عدد مابه‌التفاوت قیمت شکر در بازار مصرف با نرخ مصوبی است که ستاد تنظیم بازار برای این کالا در نظر گرفته است.
 
این خبرگزاری، در گزارش دیگری، از کشف و توقیف بیش از 90 تن شکر غیربهداشتی در استان کهگیلویه و بویراحمد خبر داد.
مشکل در توزیع نه در تامین
بر اساس گزارش خبرگزاری مهر، یزدان سیف، معاون وزیر جهاد کشاورزی ایران نیز در زمینه بازار شکر گفت: «اگر چه برخی از مسائل پیش بینی نشده نظیر سیل و به گروگان گرفته شدن شکرهای تولید کشور در سیلاب، معضلی در تأمین کالا بوده، اما در بخش تأمین کالا در شرایط مناسبی هستیم.»
 
وی، مشکل بازار شکر را نه در تامین بلکه در توزیع دانست.
 
سیف، وقوع سیل در منطقه خوزستان را همزمان با برداشت شکر سفید عنوان کرد که باعث ایجاد مشکل در شبکه توزیع شد.
+21
رأی دهید
-4

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۸۱
    گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا
    با این بازی ها و تعزیرات و تازیانه که قیمت محصولی پائین نمی اید. بازار بر اساس عرضه و تقاضا میگردد. اگر در طول 40 سال موفق شدید با این بازی ها قیمت ها را ثابت نگهدارید بعد از این هم میشود. فرض کنید این اقا یک تن شکر دارد. در یک اقتصاد سالم باید مثلا با سود 10 درصد ان را فروخته و دوباره بتواند همان کالا را با قیمت روز به انبارش برگرداند و در غیر اینصورت تمام تجار و کاسب ها ورشکست میشوند. عامل اصلی گران فروشی هم اول خود دولت هست. قیمت اتومبیل ها را ببینید .
    2
    19
    شنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۶
    زاگرس۴۳ - لیدز، انگلستان
    حتما جز باند ابول مکارم شکر فروش بوده.
    0
    4
    یکشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۰۱:۳۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.