«کریستوفر ری» رئیس «اداره تحقیقات فدرال» موسوم به «افبیآی» در شورای روابط خارجی آمریکا به سئوالات پاسخ داد. «کریستوفر ری» رئیس «اداره تحقیقات فدرال» موسوم به «افبیآی» در پاسخ به سوالی از صدای آمریکا با اشاره به بحث اضافه شدن سپاه پاسداران به فهرست تحریمهای آمریکا گفت: «زمان آن رسیده که ما این خطر را حتی جدیتر بگیریم.»
آقای «ری» روز جمعه ششم اردیبهشت در شورای روابط خارجی آمریکا درباره تهدیدهایی که ایالات متحده با آنها روبرو است، سخنرانی کرد.
در بخش پرسش و پاسخ، فرهاد پولادی خبرنگار صدای آمریکا پرسید «نقش افبیآی در مقابله با سپاه قدس و حزبالله چگونه است و آیا تهدیدی معتبر از سوی این گروهها در خاک ایالات متحده وجود دارد؟» که رئیس «افبیآی» در پاسخ گفت: «نمیخواهم به شکل دقیق به هرگونه تحقیق ادامهدار اشاره کنم، ولی اضافه میکنم که چه با اضافه کردن (سپاه پاسداران) در فهرست (گروههای تروریستی) چه با اضافه نکردن آنها، موارد متعددی از نقش سپاه قدس از جمله درون خاک آمریکا هم ما و هم شماری از شرکای نزدیک ما داشتهایم و فکر میکنم زمان آن رسیده که این خطر را حتی جدیتر بگیریم.»
کریستوفر ری در سخنان خود بزرگترین خطر پیشروی آمریکا را تهدید چندلایه از سوی چین برشمرد و با اشاره به مطلبی که پیشتر هم گفته بود افزود: «چین میخواهد با هزینه ایالات متحده و با سرقت فناوری، به قدرت اقتصادی جهان تبدیل شود.» نگرانی های ایالات متحده از اقدامات جمهوری اسلامی و فشار بیشتر ایالات متحده میگوید که توافق هسته ای با ایران در رفتار این کشور تاثیر مثبتی نداشته است. پرزیدنت ترامپ با خروج از توافق برجام در اردیبهشت ۱۳۹۷، در دو مقطع در مرداد و آبان سال گذشته، دستور بازگشت تحریم های هسته ای علیه جمهوری اسلامی ایران را صادر کرد.
ایالات متحده میگوید که جمهوری اسلامی بزرگترین دولت حامی تروریسم است، برنامه موشک بالستیک خود را برخلاف قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت ادامه می دهد، و عامل بیثباتی در خاورمیانه است. سپاه پاسداران انقلاب اسلامی متولی برنامه موشکی ایران است.
در سال ۹۷ همچنین چند نقشه افراد وابسته به جمهوری اسلامی برای ترور مخالفان سیاسی در اروپا نیز کشف و منجر به اقدام دیپلماتیک از سوی کشورهای فرانسه، آلمان، دانمارک، و هلند علیه رژیم ایران شد.
آزمایشهای موشکی ایران پیش از این نیز با واکنش کشورهای غربی مواجه شده بود و آنها بارها از جمهوری اسلامی خواسته بودند تولید و آزمایش این موشکها را متوقف کند.
ایران طی سالهای اخیر دست به انجام آزمایشهای موشکی زده است که روی برخی از آنها به زبانهای مختلف (از جمله عبری) شعار «نابودی اسرائیل» نقش بسته بود.
وزیر خارجه آمریکا یکم خرداد سال گذشته با اعلام راهبرد جدید آمریکا در قبال ایران، ۱۲ شرط ایالات متحده برای توافق با جمهوری اسلامی را برشمرد که در واقع فهرست خواستههای ایالات متحده از جمهوری اسلامی یا به عبارتی جزئیات تغییر رفتار رژیم ایران است.
برخی از این شروط شامل توقف حمایت از تروریسم و خودداری از اقدامات مخرب در منطقه نظیر حمایت از حزب الله لبنان و دخالت در کشورهای منطقه است.
آمریکا در ابتدای سال ۹۸، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در فهرست گروههای تروریستی قرار داد. این نخستین بار بود که ایالات متحده نیروی نظامی یک کشور را در چنین فهرستی در کنار گروههایی چون القاعده و داعش قرار می داد.
+23
رأی دهید
-4
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها
بهترین ها
بدترین ها
دیدگاه خوانندگان
۳۸
scandal - برلین، آلمان
بیشرف و پست هستید که اگر در نابودی کشور مافیایی اقدام جدی نکنید!
0
10
شنبه ۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۰۶:۴۵
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.