عکس العمل کاربران ایرانی به وعده های حسن روحانی برای بازسازی خرابی های سیل

 بازدید روحانی از مناطق سیل زده صدای آمریکا :از چند روز پس از وقوع سیل در استان‌‌های مختلف ایران، مسئولان جمهوری اسلامی به شکل‌های مختلف وعده بازسازی مناطق تخریب شده را در مدتی کوتاه داده‌‌اند.
 
از جمله در اوایل هفته جاری حسین سلامی، جانشین فرمانده سپاه پاسداران، گفت که این نیرو «یک برنامه ریزی دو ماهه مدیریت بحران برای بازگشت به شرایط قبل از سیل» دارد و برای پس از آن «برنامه‌ریزی بلند مدتی کرده‌ایم که شرایط را به وضعیتی بهتر از قبل تبدیل کنیم.»
 
در این میان برخی مقام‌های جمهوری اسلامی اقدام به مقایسه سیل ایران با شرایط رخ داده پس از طوفان در آمریکا کردند. از آن جمله حسن روحانی، رئیس جمهوری ایران، در این‌باره گفت: «گلستان، لرستان، خوزستان، و مناطق سیل‌زده ما، نیواورلئان آمریکا نیستند که بازسازی آنها چندین سال طول بکشد. خواهید دید که خسارت‌های سیل را در همین سال ۹۸ و بخش اعظم آن را تا قبل از تابستان جبران می‌کنیم.»
 
این سخنان روحانی در حالی بیان شد که طی روزهای اخیر، انتقادهای مختلفی از نحوه مدیریت امدادرسانی به سیل‌زدگان وجود داشت. انتقادهایی که در مواردی منجر به درگیری میان مردم معترض و نیروهای امنیتی شد و براساس گزارش‌ها در خوزستان دست‌کم یک تن در همین درگیری‌ها جان خود را از دست داد.
اینجا ایران است!
سخنان روحانی با واکنش کاربران در شبکه‌های اجتماعی هم مواجه شد. از جمله کاربری با نقل جمله روحانی درباره نیوارولئان، نوشت: «روحانی: اینجا نیواورلئان نیست که بازسازی چند سال طول بکشه!! اینجا ایران است و بازسازی به هیچ عنوان انجام نمیگیرد!» کاربر دیگری به مقایسه اقدام‌‌های دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا پس از وقوع توفان در تگزاس و واکنش مقام‌های جمهوری اسلامی به سیل در ایران پرداخت: «طوفان تگزاس: ترامپ بازدید از مناطق خسارت دیده همراه همسرش، بازسازی تقریبا هشتاد درصد. سیل سراسر ایران: روحانی بازدید از قشم همراه خانواده فردای سیل شمال کشور، بازسازی پس از یک سال و نیم از زلزله کانکس و چادر زلزله زدگان را سیل برد. آمریکا ها چقدر بدبخت هستند که رهبر ندارند.» کاربر دیگری با اشاره به وعده روحانی برای بازسازی و پیش‌بینی سازمان هواشناسی درباره وقوع مجدد سیلاب در برخی مناطق، نوشت: «روحانی گفته تا اخر ماه مناطق سیل زده را بازسازی می کنیم. اقای روحانی بزار یه سامانه دیگه داره میاد صبر کن اونم بباره بعد بازسازی کن دوباره کاری نشه.» یکی از مضمون‌‌های مورد اشاره بسیاری از کاربران، بازسازی مناطق تخریب شده در جنگ هشت ساله ایران و عراق، به خصوص در خوزستان و همچنین خرابی‌های ناشی از زلزله در سال‌های اخیر بود.
 
کاربران با اشاره به وضعیت مناطق جنگی و مردمی که در مناطق زلزله‌زده هستند و وعده‌های حکومت برای بازسازی، به مقایسه آن‌ وعده‌ها و وضعیت آن مناطق با وعده فعلی مسئولان جمهوری اسلامی برای ساخت مناطق سیل‌زده کردند.
 
کاربری با نقل سخنان روحانی درباره بازسازی مناطق سیل‌زده نوشت: «روحانی: گلستان، لرستان، خوزستان و مناطق سیل‌زده ما نیواورلئان آمریکا نیستند که بازسازی آنها چندین سال طول بکشد. خواهید دید که خسارت‌های سیل را درهمین سال ۹۸ وبخش اعظم آن را تاقبل از تابستان جبران می‌کنیم.
 
kidding me?!!!
 
هنوز اهالی کرمانشاه تو کانکسن، هنوز آثار جنگ تو شهرای خوزستانه.» کاربر دیگیری با انتشار عکسی از شهر بم پس از لزله، شهر کرمانشاه و همچنین خرمشهر به سخنان رئیس جمهوری ایران واکنش نشان داد: «به ترتیب بم (حاشیه‌نشینی ۱۴ سال بعد از زلزله)، کرمانشاه (۱ سال بعد از زلزله) و خرمشهر (۳۰ سال بعد از جنگ).»
عمل نکردن مسئولان به وعده‌های پیشین برای بازسازی یا پرداخت خسارت، مورد اشاره برخی از مقام‌های جمهوری اسلامی هم قرار گرفت و برخی کاربران درباره آن نوشتند. از جمله فیلمی از اسحاق جهانگیری، معاون اول حسن روحانی که در آن می‌گفت: «سیل اومد شما جان خودتون و زن و بچه‌تون رو نجات بدین. می‌دونیم شما بابت عدم پرداخت خسارت سیل۹۵ گله‌ دارین اما فعلا خودتون رو‌ نجات بدین بعد ما خسارت سیل۹۵ را پرداخت می‌کنیم.»

کاربر دیگری هم این‌گونه به سخنان حسن روحانی واکنش نشان داد: «حسن روحانی گفته گلستان را به روز اول برمیگردانیم ، همان طور که خرمشهر و کرمانشاه را برگرداندند.» انتقادها از وعده‌‌های روحانی حتی به کاربران اصول‌گرا هم کشیده شد. از جمله یکی از این کاربران نوشته بود: «روحانی: گلستان را به روز اول باز می‌گردانیم. تصویر سرپل‌ذهاب دو سال بعد از زلزله.» یک کاربر دیگر در توئیتر هم به زلزله ورزقان در تابستان سال ۹۱ و خرابی‌های به جا مانده از آن اشاره کرد: «این عکس‌ها را آذر۹۶از روستاهای ورزقان که در زلزله مرداد۹۱ تخریب شده بود، گرفتم. مردم یا هنوز در کانکس بودند یا تکه‌های کانکس را به دیوار آجری چسبانده و اتاق ساخته بودند. هنوز پرده‌های‌ کانکس از بنرهای اهدایی بود.حالا روحانی می‌گوید خسارت‌های سیل را تا۳ماه دیگر می‌سازیم.» مقامات ایالات متحده بارها نسبت به سوء مدیریت منابع طبیعی ایران و سدسازی‌های غیرضروری و بی‌برنامه با هدف پر کردن جیب مقامات فاسد رژیم جمهوری اسلامی هشدار داده و آن را از عوامل اصلی بروز بحران‌های زیست محیطی گوناگون، از جمله سیل‌های ویرانگر و خشکسالی‌های بی‌سابقه، برشمرده‌اند.
 
مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا اردیبهشت ماه سال گذشته، ضمن اعلام حمایت از مردم ایران، گفته بود که «بحران‌های مالی و زیست محیطی را در ایران شاهد هستیم. فساد کشور را فرا گرفته است. رژیم از مردم خود می‌دزدد.»
 
برایان هوک نماینده ویژه آمریکا در امور ایران هم با اشاره به این‌که پس از انقلاب در ایران ۶۰۰ سد «بدون هیچگونه ارزیابی محیط زیستی» ساخته شده، اعلام کرد رژیم جمهوری اسلامی در چهل سال گذشته منابع آبی کشور را با سوء مدیریت نابود کرده است.
+38
رأی دهید
-3

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۶
    شنبلیله خانم - اسلو ، نروژ

    تو و سیدعلی گدا ندزدید اختلاس نکنید بازسازی پیشکشتون .ننگ و مرگ بر سید علی پروستاتی
    2
    33
    جمعه ۲۳ فروردین ۱۳۹۸ - ۱۹:۵۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۴
    tiger.man - لوبومو، کنگو

    فقط یک احمق به وعده های ج اصنامی امید داشته باشد و دل ببندد. مبنای وجودی این رژیم بر بر اساس چپاول، تاراج، ویرانی،، کشت و کشتار بنا شده و محال است تغییر کند.
    1
    27
    جمعه ۲۳ فروردین ۱۳۹۸ - ۲۰:۱۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۰
    ab5534 - هلسینکی، فنلاند

    وعده‌ها که زیاد میدن ولی در کل عملی‌ در کار نیست. این ۴۰ سال ثابت کرده که وعده‌ها همش دوغ بوده است
    1
    25
    جمعه ۲۳ فروردین ۱۳۹۸ - ۲۰:۱۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۸۱
    گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا
    بهیچ صورت اخوند پتانسیل کمک ندارد چون اخوندیسم برامده از اسلام و اسلام مذهب چپاول و غزوه و جنایات خودشان را هم با خرمرد رندی بعنوان دستورات خدا!!! جا میزنند. همه جا مواظب باشید تا اخوند و مسلمان به عادت رسول جیب شما را نزند و گر نه امید مرحمت داشتن از اینها به امید یک قطره باران در کویر نمک نشستن هست
    1
    16
    جمعه ۲۳ فروردین ۱۳۹۸ - ۲۱:۲۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۶
    soroshkhani - توکیو، ژاپن
    ما هیچوقت نه عراق میشیم نه ترکیه. امریکا و مثل اروپا شدن رو که دیگه حرفشو نزن که شوخیشم زشته. برین ببینین زیر پست اون دکتر قاتل تو کانادا. طرف پوستش تیره هست و سفید نیست کلا این مردم غیور منکر ایرانی بودنش شدن. مردم عادی ساکن غرب اینطورین. این مردم غیور ساکن غرب تا امروز یاد نگرفتن برابری رو. بعد شما از دولت انتظار برابری دارین؟. چقدر خوش خیالین والله. ما خودمون اینطوری هستیم دولت معلومه صدبرابر بدتره. ایرانی نبودن طرفو به خاطر پوست دیده خوندم الان دچار یه ضایعه روحی شدم. منی که پوستم سفید نیست چیکار کنم الان؟ ای وای من ایرانی حساب نمیشم ای وای ای وای. برین خوش باشین ملت خواب خوش خیال. ترکیه و عراق شدن برا ما زیادیه چه برسه یونان و ایتالیا شدن. حالا بگذریم از اروپای غربی تر.
    5
    2
    جمعه ۲۳ فروردین ۱۳۹۸ - ۲۱:۴۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۴
    tiger.man - لوبومو، کنگو
    به یاد دارم در همین سایت نوشتم که اصلاحات باید در 4 چوب نظام باشه و وجدانی هدف نه حفظ نظام بلکه در جهت پرهیز از خشونت احتمالی بود اما علی پروستات ثابت کرد که اصلاح پذیر نیست و نظامی که راس هرمش اصلاح پذیر نباشه طبیعتا خودش اصلاح پذیر نیست. به امید سقط شدن آخوند جماعت و رهایی ملت‌های منطقه و مردم ما از هر چی حکومت مذهبی.
    1
    5
    جمعه ۲۳ فروردین ۱۳۹۸ - ۲۳:۴۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.