مادر موزامبیکی که از بیم سیل بالای درخت رفته بود همانجا زایمان کرد

آمیلا و نوزادش سارا و پسربچه دوساله‌اش دو روز بعد از سیل توسط همسایه‌ها نجات یافتند بی بی سی :مادر باردار موزامبیکی که از بیم سیل به همراه پسربچه دوساله خود بالای یک درخت انبه پناه گرفته بود همانجا دخترش سارا را به دنیا آورد.
 
گردباد سهمگین "ایدای" در موزامبیک ۷۰۰ کشته برجای گذاشته و هزاران نفر را آواره کرده است.
 
آمیلا که به تنهایی خانواده را سرپرستی می‌کند دو روز بعد از زایمان توسط همسایه‌ها نجات یافت.
 
با وجود این، سارا، دختر آمیلا، تنها نوزادی نیست که مادرش او را بالای درخت و به هنگام سیلاب به دنیا آورده است.
 
آمیلا به امدادگران یونیسف گفته: "با پسربچه دوساله‌ام در خانه بودیم که به یک باره و بدون هیچ اطلاعی متوجه شدیم آب وارد خانه شده. هیچکس پیش ما نبود. چاره دیگری نداشتم جز این که با پسرم برویم بالای درخت انبه."
 
آمیلا و دو فرزندش اکنون در یک اردوگاه موقتی در نزدیکی شهر دامبه اسکان یافته‌اند و آن طور که گزارش شده وضعیت جسمی خوبی دارند.
 
حدودا ۲۰ سال پیش هم در واقعه‌ای مشابه، مادری در جنوب موزامبیک وقتی از بیم سیلاب به بالای درخت رفته بود دختری به دنیا آورد که نامش روسیتا مابویانگو است و او هم چون سارا "نوزاد معجزه" لقب گرفته است.
 
روسیتا مابویانگو که اکنون ۱۹ سال دارد حدود دو دهه پیش به همراه مادرش سوفیا خیلی زود به صدر اخبار جهان راه یافتند. آنها را هلی‌کوپتر امداد از بالای درختی که نجات داد و اطراف آن کاملا زیر سیلاب فرو رفته بود.
 
در آن زمان سوفیا، مادر روسیتا به روزنامه محلی "میل اند گاردین" گفته بود که زایمان بسیار دردآوری داشته است.
 
"گریه می‌کردم و فریاد می‌زدم. گاهی اوقات فکر می‌کردم بچه در حال به دنیا آمدن است و گاه فکر می‌کردم این تنها درد گرسنگی است."
 
"خیلی‌ها به علت سیل همه چیزشان را از دست دادند اما من از آن سیل چیزی به دست آوردم."
روسیتا حدود ۲۰ سال پیش هنگامی که مادرش برای فرار از سیل بالای درختی رفته بود به دنیا آمد روسیتا که در آن ایام نامش جهانی شد به بی‌بی‌سی گفته بورسیه تحصیلی که دولت به او وعده داده بود و حتی سفر رایگانی که دولت آمریکا به روسیتا وعده داده بود هیچ کدام عملی نشده‌اند.
 
"مخارج تحصیل من را همیشه مادرم تامین کرده. من از دولت هیچ چیز دریافت نکردم."
 
"بله. قبول دارم که دولت خانه ما را که در سیل ویران شد دوباره برایمان ساخت. اما آن خانه هم اکنون در وضع بدی قرار دارد و وقتی باران می‌آید سقف چکه می‌کند. دست کم دولت باید کمک‌مان کند که خانه را تعمیر کنیم."
+13
رأی دهید
-1

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۸۰
    واقع بین ایرانی - هامبورگ، آلمان
    شبیه این ماجرا من شخصا زمانیکه سپاهی دانش در یکی از روستا های شمال بودم از نزدیک دیدم بدین معنی در یکی از روزهای تابستان که فصل چیدن چای هست یکی از زنان باردار روستائی منطقه کوهستانی اطراف شهر املش که برای چیدن چای وارد باغ شده بود حدود ساعت ده یا یازده صبح صدای جیغ و داد این شیر زن (گالش) از میان باغ بلند شد و مسلما این دادو فریاد از درد زایمان بود و این شیر زن در همان باغ فرزند خود را بدنیا اورد و انرا در داخل همان لباس مخصوص زنان گالش( چادر شب) پیچید و نوزاد را داخل زنبیل چای قرار داد وزنبیل همراه با کودک را بالای سر خود گرفت و از ان منطقه کوهستانی بسلامت پائین اورد.باور کنید قیافه این شیر زن واقعا شیر زن تا بامروز از خاطرم محو نمیشود.جاده ای که تعریف میکنم جاده معمولی نبود انهائیکه بشمال ایران رفته اند میدانند بسیاری از باغات چای روی کوهها قرار دارد که مشابه این باغ را شما ها در جاده کناره لاهیجان بخوبی میتوانید ببینید. جاده نیست بلکه شیب تند کوهستان است که این زن انرا با زنبیل چای به پائین اورد. درود بشرف این زن .یا شیر زن
    1
    13
    جمعه ۱۶ فروردین ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.