دویچه وله :پژوهشگران آمریکایی موفق به کشف آثار بسیاری در ایالت داکوتای شمالی ایالات متحده شدهاند که نشاندهنده نابودی و مرگ و میر دستهجمعی جانوران و گیاهان در ۶۶ میلیون سال پیش است.
پژوهشگران علم دیرینهشناسی (Paleontology) در دانشگاه کانزاس آمریکا با حفاری و تحقیقاتی که در ایالت داکوتای شمالی انجام دادهاند به بقایای فسیل ماهیهایی دست یافتهاند که ظاهرا بر اثر برخورد سیارکی به زمین در پایان دوره کرتاسه (۱۴۵ تا ۶۵ میلیون سال پیش) مرده بودند.
۶۶ میلیون سال پیش سیارکی به زمین اصابت کرد و نقطه پایانی بر عصر دایناسورها گذاشت. این سیارک با برخوردش به محلی که امروزه کشور مکزیک در آن واقع شده است، در عرض مدتی کوتاه زنجیرهای از حوادث به هم مرتبط را پدید آورد که بر اثر آنها حدود ۷۵ درصد تمامی جانوران و گیاهانی که روی کره زمین وجود داشتند از بین رفتند.
بر اثر برخورد امواج سیلی که در پی اصابت سیارک به زمین ایجاد شده بود در محل حفاریهای پژوهشگران در تانیس در داکوتای شمالی جانداران بیشماری کشته شدند که بعدها به شکل فسیل درآمدند.
به گفته رابرت دپالما که از نویسندگان نتایج کار تحقیقی پژوهشگران دانشگاه کانزاس است، از جمله این جانداران ماهیهای آب شیرین و دیگر جانواران دریایی، مهرهداران خشکیزی و درختان بودند.
در برخی از فسیلهای ماهی آثار برخورد سیارک کشف شدهاند.
+16
رأی دهید
-0
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها
بهترین ها
بدترین ها
دیدگاه خوانندگان
۳۸
scandal - برلین، آلمان
پس چرا انسانهایی که در آن زمان بهمراه دایناسورها زندگی میکردند، از بین نرفتند! فسیل اثر کف پای یک انسان را در کنار پای دایناسورها را میتوان در گوگل مشاهده کرد و این داستانی که برای ما نقل و قول شده "کاملا" درست نیست، زیرا شواهدی پیدا شده که انسانها از میلیونها سال پیش در کنار بقیه جانداران آن زمان زندگی میکردند!
8
0
دوشنبه ۱۲ فروردین ۱۳۹۸ - ۰۶:۱۹
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.