گرگ عجیب ژاپنی ها در مزرعه کشاورزی

در چند ماه اخیر و از سال ۲۰۱۸ میلادی، زمین های کشاورزی و مزارع شهر «کیسارازو» ژاپن به محلی برای گرگ رباتیک ترسناک تبدیل شده است؛ اما جای نگرانی نیست، این گرگ با وجود ظاهر ترسناکشان برای بومیان این منطقه خطری ندارند.
 
به گزارش عصر خبر، اسم این ربات «گرگ ابر هیولا» Super Monster Wolf است و مهندسان برای جلوگیری از خورده شدن محصولات کشاورزان توسط جانوران گیاه خوار وحشی، آن را طراحی کرده اند.
 
در واقع، پدیدآوردن این گرگ ترسناک در ورای خود داستان غم انگیزی دارد. گرگ های محلی ژاپن در اوایل قرن نوزدهم منقرض شدند، دلیل چنین امری، موج شکار و نسل کشی گرگ ها بود که با حمایت دولت انجام می شد.
 
امروزه بسیاری از مناطق ژاپن به خاستگاه تعداد چشمگیری از آهو، گوزن و گراز وحشی تبدیل شده است. گرازها به خوردن محصولات زراعی کشاورزان علاقه زیادی دارند و باعث تخریب زمین های برنج و محصولات دیگر می شوند. پُر واضح است که کشاورزان از این موضوع ناراحت باشند. بعد از گذشت دویست سال، برای حل این مشکل گرگ مصنوعی ساخته اند تا جبران گرگ هایی باشد که موجب انقراضش شده اند.
 
این گرگ های مصنوعی عامل مؤثری برای برقراری توازن محیطی در منطقه به شمار می روند.
 
گرگ رباتیک در مرحله آزمون و خطاست و تاکنون موفقیت های زیادی از آن حاصل شده است. آنقدر موفق بوده که بنا به گزارش شبکه تلویزیونی (آساهی) قرار است تعداد زیادی از آن تولید شود.
 
«شیهیکو اومیزاوا»، یکی از مسئولین تعاونی کشاورزی ژاپن، در گفت وگو با شبکه خبری شیبا نیبو گفت: تجارب نشان داده که محدوده کارآمدی این گرگ مصنوعی، حدود یک کیلومتر و از حصار الکتریکی اثربخش تر است و اگر کشاورزان می خواهند چهارچوب اثربخشی گرگ های مصنوعی را بیشتر کنند، باید بر تعداد گرگ های مصنوعی مزرعه هایشان بیفزایند.
 
نمونه فعلی این گرگ ها ثابت و غیرقابل حرکت است و ۴۸۴۰ دلار قیمت دارد و از آنجا که قیمت گرگ ها بالاست، شرکت آنها را با قیمت کم نیز اجاره می دهد.
 
ارتفاع این حیوان وحشی رباتیک ۶۵ سانتیمتر است و نصف گرگ واقعی است. دندان های تیز، بزرگ و سفید و موهای بلند از جمله ویژگی گرگ های مصنوعی است.
 
گرگ رباتیک از پنل های خورشیدی برای شارژ باتری خود استفاده می کند و می تواند نفوذگران را با حسگر مادون قرمز نظارت کند.
 
بنا به گزارش بی بی سی، زمانی که گرگ احساس کند، جسم متحرک در آن گوشه و کنار وجود دارد، از طیف گسترده ای از صداهای بلند از جمله صدای گلوله، زوزه کشیدن و صداهای انسانی برای ترساندن و راندن موجود مورد نظر استفاده می کند.
 
البته گرگ روباتیک با این صداها از جمله صدای شلیک گلوله همه ی مزاحمان از بشر تا حیوانات را از مزارع ژاپنی ها دور نگه می دارد.
+35
رأی دهید
-1

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۳۸
    scandal - برلین، آلمان
    بعد از یک مدتی گرگها متوجه کلک رشتی ژاپنی‌ها شده و به زندگی خودشان ادامه میدهند!
    8
    21
    ‌سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۶:۴۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۰
    amirpalang - لندن، انگلستان

    ما که گوسفند وارد میکنیم بنظرم اگه گرگ هامونم به ژاپن صادر کنیم میتونیم به موازنه برسیم.
    1
    29
    ‌سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۷
    دوستدار - استهکلم، سوئد
    [::scandal - برلین، آلمان::]. گرگها نه بلکه خوک و گرازهای که به مزرعه و باغها اسیب میرسانن متوجه کلک ژاپنیها میشوند و از این گرگهای مصنوعی رباتیک ترسی نخواهند داشت. در اینده نه چندان دور حیوانات وحشی مثل خوک و خرگوش گراز دیگر ترسی از گرگ و صدای شلیک اسلحه های واقعی هم نخواهند داشت چون فکر میکنن اینها هم همان صدایست که از گرگهای مصنوعی و رباتیک شنیده اند.
    0
    19
    ‌سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۸
    scandal - برلین، آلمان
    [::دوستدار - استهکلم، سوئد::]. عزیز جان، داغ روی دلم گذاشتی که از "نوا و صدای" جانوران یاد کردید! جایی که من زندگی میکنم، جایی است پر از شغال که نمی دانید که باور بفرمائید که هر شب با زوزه های نازشان بهترین موزیک شب بهنگام خواب است و از همه بهتر، وقتیکه سگهای محل مان شروع به عوعو میکنند که انگار "آوای وحش"‌ . و از همه زیباتر وقتیکه باران بر سقف خانه بخوره و از ناودانی مثل آبشار به زمین بیافتد! اصلا نگو و نپرس، هم دیدنی و هم شنیدنی! عاشق شمال ایران و با آن لهجه شمالی مردم عزیزم! ای می دل تنگ دکته! شمی جا اوجه خالی هسه!
    3
    5
    ‌سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۲
    rahjoo - بابل، ایران
    [::scandal - برلین، آلمان::]. گرامی،نه دریای ما مث سابق ماهی کپور و کِلمه و سفید و کفال میده به قلاب نه رودخونه هامون کپورچیکی و اسلف و اردک ماهی(چکاب) من دهه هفتاد،تابستونا یا بودم دریا یا رودخونه، ماهیگیری یا درحال تله گذاری برا پرنده ها. شمال هنوز زنده هست اما زیر زباله و سموم داره کم کم دفن میشه.یادمه تو اون دهه که من نوجون بودم یه حلقه چاه برا کشاورزی نبود اما حالا تنها دریک روستا کمش 1000حلقه چاه وجود دار.بارها به کشاورزا میگم آینده ای برا فرزندانتون ندارین با این ولع کشاورزی پشت کشاورزی در 9ماه از سال. سم پشت سم اونهم سمومی که همه جک و جونورارو میکشه هرچی که کائنات در میلیارد سال به تکامل رسونده ما در دوهه داریم به باد میدیم.هرسالم به تعداد سرطانیهامون داره اضافه میشه اما باز مشتاق این رویه هستیم.بهترین راه رفتنه که شما چه بهتر که رفتین
    0
    2
    ‌چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.