العربیه :دادستان کل ایران، از عدم همکاری پلیس بینالملل و اینترپل با ایران خبر داد و کانادا را کشوری توصیف کرد که «مامنی برای اختلاسگران» شده و «یک عده خائن که اموال این کشور را سرقت کرده و اختلاس نمودهاند»، در این کشور مشغول «عیش و نوش» هستند.
بر اساس گزارش خبرگزاری مهر، محمدجعفر منتظری، دادستان کل ایران، چهارشنبه 22 اسفند 1390، درباره امکان بازگرداندن یکی از متهمان پرونده پتروشیمی به ایران، با نام «مرجان شیخالاسلامی» در حاشیه نشست با ناجا در جمع خبرنگاران گفت: «نیروی انتظامی و پلیس بینالملل، همکاری خوبی با دستگاه قضایی دارند و آن جایی که ما مأموریتی را به آنها محول میکنیم تا آن مرزی که در اختیارات آنهاست کار را انجام میدهند».
وی افزود: «مشکلی که ما با پلیس بینالملل و اینترپل خارج از کشور داریم، مربوط به کشورهایی است که با ما عناد دارند، متأسفانه کانادا از کشورهایی است که مامنی برای اختلاسگران شده و ما از دستگاه قضایی و پلیس کانادا انتظار داریم که اجازه ندهند کشورشان مرکزی برای تجمع اختلاس گران باشد و یک عده خائن که اموال کشور را سرقت کرده و اختلاس نمودهاند، در کشور آنها عیش و نوش داشته باشند».
وی تاکید کرد: «دستور قضائی صادر و به پلیس بینالملل ابلاغ شده و انتظارمان این است که همکاری کنند».
گفتنی است، مرجان شیخالاسلامی آلآقا، محمود خاوری و مهرگان امیرخسروی، برادر امیرمنصور آریا از جمله بزرگترین متهمانی هستند که به کانادا رفتند.
طبق گفته رئیس شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به جرائم اقتصادی، مرجان شیخالاسلامی، متهم اصلی پرونده اختلاس پتروشیمی، پیش از ارجاع این پرونده به دادگاه از ایران خارج شد.
اسدالله مسعودی اعلام کرد که این متهم در حال حاضر مقیم کانادا است. خاوری متهم دیگری است که در جریان پرونده اختلاس سه هزار میلیارد تومانی از ایران خارج شد و البته شهروندی این کشور را هم دارد. او در مهر 1390 به بهانه «مشکلات عصبی حادث شده و بیماری مزمن» از مقام خود استعفا داد و به کشور کانادا که تابعیت آن را داشت، گریخت. ناصر سراج، قاضی پرونده خاوری، پس از فرار او گفت: «قطعا دستهایی در کار بوده تا خاوری را فراری دهند. در تاریخ 20 شهریور 1390 آقای خاوری، رئیس بانک ملی به عنوان مأموریت، تقاضای خروج از کشور به مقصد انگلستان را داشته است. در تاریخ 29 شهریور با شماره 578669 با مأموریت او به خارج از کشور موافقت شد».
سراج افزود: «در ششم مهر سال 1390، مشاور نهاد و دبیر هیئت نظارت بر مسافرتهای خارجی کارکنان دولت آن مأموریت را کان لم یکن تلقی کرده است؛ یعنی چند روز بعد از اینکه خاوری به خارج رفته است، این مأموریت کان لم یکن تلقی میشود و خاوری در هتلی در انگلستان و از طریق فکس استعفای خود را به دفترش اعلام میکند». به گزارش اقتصادنیوز، اختلاسگر دیگری که به کانادا رفت، مهرگان امیرخسروی است. او یکی از برادران امیرمنصور آریا است که با همکاری برادرش به اختلاس چند هزار میلیارد تومانی (3000میلیارد تومانی) محکوم شد. هفتهنامه فارسیزبان چاپ مونترال کانادا برای نخستین بار از خبر حضور مهرگان امیرخسروی و خانواده او در کانادا پرده برداشت و عکسهای این خانواده را در حالی چاپ کرده است که دفتر اداره مهاجرت در استان کبک را ترک میکردند. اسناد و مدارک ملکی این خانواده نشان میدهد که هیوا، دختر آقای امیرخسروی، دانشجوی یکی از دانشکدههای مونترال، در ماه ژوئیه خانهای به ارزش 980 هزار دلار در این شهر خریداری کرده است. کنگره ایرانیان مقیم کانادا، از دولت این کشور خواسته است به پرونده مفسدان اقتصادی که از ایران به این کشور فرار میکنند، ورود کند.
+8
رأی دهید
-9
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها
بهترین ها
بدترین ها
دیدگاه خوانندگان
۳۸
scandal - برلین، آلمان
اول ترتیب دزدهایی که در صدر قدرت هستند بده، بقیه پیش کش!
3
5
پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۷:۲۲
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۵۳
گل پام چال - دانتس، آلبانی
همین روزها همتون رامیبینم تو کانادا
3
8
پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۹
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۴۰
amirpalang - لندن، انگلستان
خداییش ونزوئلا رو ول کنین وارد فاز اتحاد استراتژیک با کانادا بشین. هم واسه خودتون بهتره هم ما
0
2
پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۳:۲۱
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۷۰
senator x - تهران، ایران
و در ایران هم بعلت بیشعوری و بیسوادی و عدم هیچگونه مدیریتی,محل دزدی و اختلاس اقوام خود شماها
0
3
جمعه ۲۴ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۴:۰۲
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.