گوشت یخی در فست‌فود لاکچری/ سالاد با کلم نشسته

ایرنا نوشت: گشت مشترک تعزیرات حکومتی به همراه نمایندگان دستگاه های نظارتی در طرح نظارت نوروزی تعزیرات براساس گزارش های مردمی امروز از برج میلاد بازدید کرد.
 
گشت مشترک تعزیرات روز چهارشنبه با حضور ناصر مدیحی، قاضی شعبه ١۴ تعزیرات، مهدی عسگری، کارشناس اجرای احکام، وحید عظیمی و حسین حمزه بازرسان اتاق اصناف، محمد نیازی و مجید بنایی کارشناسان دامپزشکی، یاسمین حسینی کارشناس بهداشت محیط مرکز بهداشت شمال تهران از اصناف برج میلاد تهران بازرسی کرد.
 
در جریان این بازرسی، یک رستوران فست فود زیر ذربین کارشناسان قرار گفت. کارشناسان اتاق اصناف درباره فهرست قیمت غذاهای این رستوران اعلام کردند: قیمت ها بسیار گران است. در این منو، قیمت پیتزا از ۴۹ هزار تومان تا ۳۴ هزار تومان قیمت داشت همچنین قیمت سیب زمینی سرخ کرده ویژه ۲۲ هزار تومان بود.
 
همه اعضای تیم گشت برای بازدید از آشپزخانه این رستوران برای رعایت بهداشت از پوشش های پلاستیک پاپوش استفاده کردند. بعد از بررسی های کارشناسان دامپزشکی از فرآورده های خام این رستوران، مقدار ۱۰۰ کیلوگرم گوشت تنظیم بازار از یخچال خارج شد و این در حالی است که استفاده از گوشت های تنظیم بازار در رستوران ها ممنوع است زیرا این گوشت ها فقط برای استفاده خانوار توزیع می شود. البته صاحب رستوران ضمن ابراز بی اطلاعی از این موضوع اعلام کرد که گوشت ها را به نرخ آزاد می خرد.
 
متصدی این واحد صنفی با ارائه فاکتور خرید گوشت های تنظیم بازار گفت: گوشت منجمد سردست را کیلویی ۸۰ هزار تومان و فیله مرغ را ۲۹ هزار تومان خریده است در حالی که قیمت گوشت منجمد ۲۹ هزار تومان است. جالب اینکه پس از بررسی فاکتورها قاضی تعزیرات اعلام کرد: فاکتورها فاقد مشخصات است و معتبر نیست زیرا هیچ گونه مشخصاتی از فروشنده در آن درج نشده و مهر هم ندارد همچنین فیش پرداخت دستگاه خودپرداز نیز فاقد شماره تلفن و آدرس فروشنده است.
 
محمد نیازی، کارشناس دامپزشکی با بررسی گوشت های این رستوران مقداری از گوشت ها را فاقد مشخصات تشخیص داد و به دلیل تغییر رنگ و ظاهر، فاسد اعلام کرد و حدود ۱۰ کیلو گوشت، معدوم شد.
 
در ادامه این بازدید، یاسمین حسینی، کارشناس بهداشت محیط مرکز بهداشت شمال تهران نیز با بررسی روغن و سنجش آلودگی آن اعلام کرد که روغن سالم است اما درباره یکی از یخچال های رستوران گفت: دمای یخچال باید بین صفر تا منفی چهار درجه سانتی گراد باشد اما دمای فعلی این یخچال بالای هفت درجه سانتی گراد است که وضعیت نامطلوب است.
 
وی پس از بررسی یخچال ها اظهار داشت: مواد غذایی خام و پخته نباید در کنار هم قرار داشته باشد اما تفکیک و جداسازی مواد غذایی در یخچال های این رستوران انجام نشده است به طوری که قارچ های پخته و منجمد در کنار فیله های مرغ قرار دارد همچنین هیچ یک از مواد غذایی برچسب تاریخ تولید ندارد.
سالاد با کلم شسته نشده
در قسمتی از این رستوران مقدار زیادی کلم سفید شسته نشده قرار داشت و در کنار آن تخته آماده سازی و خردکن بود اما خبری از آبکش یا مواد ضدعفونی کننده نبود و کاملا مشخص بود که کلم ها برای تهیه سالاد شسته نمی شدند.
 
در یکی از یخچال ها، قوطی های بزرگ مواد مکمل بدنسازی بود که صاحب این رستوران گفت: این مکمل ها برای کارگران است. آنها به بدنسازی و پرورش اندام علاقه مند هستند و کارشناس بهداشت تاکید کرد که این مواد نباید در یخچال رستوران قرار گیرند.
 
حسینی افزود: تخته کار رستوران ها باید از جنس استیل باشد اما تخته کار این رستوران از جنس ام.دی. اف است. استفاده از این نوع تخته به دلیل تولید آلودگی ممنوع است.
 
وی همچنین کارت های بهداشت کارگران و گواهینامه های آموزش را بررسی کرد و اظهار داشت: دو نفر از کارگران فاقد کارت بهداشت هستند در حالی که همه کسانی که در رستوران ها فعالیت می کنند باید حتما کارت بهداشت داشته باشند.
 
پس از بررسی فاکتورهای خرید، بازرسان به روش «خوداظهاری» از صاحب این واحد صنفی، قیمت ها را برآورد کردند که با این روش هم گرانفروشی این رستوران محرز شد و بازرسان بر اساس این اظهارات برگه تخلف، یک میلیون تومانی را صادر کردند. حسین حمزه بازرس اتاق اصناف به خبرنگار ایرنا گفت که پس از تشکیل پرونده در تعزیرات، مقدار جریمه دو تا پنج برابر خواهد شد.
 
صاحب این واحد صنفی اعلام کرد که برای اجاره این واحد مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان بلاعوض به شهرداری پرداخت کرده است همچنین ماهانه ۴۵ میلیون تومان اجاره بها و ۶ میلیون تومان شارژ پرداخت می کند.
 
در پایان این گشت، ناصر مدیحی قاضی تعزیرات گفت: ۱۰۰ کیلوگرم گوشت تنظیم بازار موجود در این رستوران با توجه به صورتجلسه، قرار است در فروشگاه ها توزیع شود تا دست مصرف کننده واقعی برسد اما باید دید که چرا این گوشت ها سر از رستورانها در می آورند و در این خصوص دستگاه های نظارتی مانند سازمان صنعت، معدن، تجارت و سازمان پشتیبانی امور دام باید نسبت به نحوه توزیع گوشت تنظیم بازار نظارت دقیق تری داشته باشند.
 
مدیحی با اشاره به تبصره ماده ۱۵ قانون نظام صنفی اظهار داشت: فاکتورهای فروش حتما باید مشخصات و مهر فروشنده را داشته باشند و در غیر این صورت فاقد اعتبار هستند بنابراین واحدهای صنفی درباره فاکتورهایی که از فروشندگان دریافت می کنند، دقت نظر داشته باشند.
فروش غذا در فروشگاه زنجیره ای مجوز می خواهد
پس از بازرسی از این رستوران، گشت تعزیرات به یکی از فروشگاه های زنجیره ای در برج میلاد رفت. در این فروشگاه غذای گرم یک برند معروف فروخته می شد اما این فروشگاه مجوزی برای فروش این غذا نداشت در حالی که فروش غذا باید زیر نظر اتحادیه انجام شود.
 
یاسمین حسینی، کارشناس بهداشت محیط مرکز بهداشت شمال تهران در این باره گفت: فروش غذا در فروشگاه زنجیره ای مجوز می خواهد. غذاهای تهیه شده فاقد مشخصات لازم هستند و مشخص نیست که این غذا در کجا آماده شده است بنابراین در مورد بهداشت و سلامت آن نمی توان نظر داد.
 
همچنین در این فروشگاه زنجیره ای یکی از برندهای رب گوجه فرنگی، بسته های فروش سبدکالایی در نظر گرفته بود به طوری که رب، کنسور لوبیا چیتی و خاویار بادمجان را باید مشتری با هم خریداری می کرد و عرضه تک محصولی نداشت که از نظر قاضی تعزیرات مصداق تخلف «فروش اجباری» محسوب می شد.
گران‌فروشی پارکینگ برج میلاد
پارکینگ برج میلاد با ظرفیت دو هزار خودرو نیز براساس گزارش مردمی گرانفروشی داشت. به طوری که ورودی هر خودرو به برج مبلغ دو هزار تومان در روزهای عادی و سه هزار تومان در روزهای تعطیل ورودی دارد و برای هر ساعت توقف نیز مبلغ دو هزار تومان اضافه در نظر گرفته شده است. در حالی که بر اساس مصوبه شورای شهر تهران باید برای روزهای عادی، هر ساعت اضافه، ۱۵۰۰ تومان دریافت شود.
 
پس از بررسی بازرسان اتاق اصناف، قیمت هر ساعت اضافه از دو هزار تومان به ۱۵۰۰ تومان توسط کارشناس اجرای احکام تعزیرات اصلاح شد.
+56
رأی دهید
-7

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۸۱
    گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا

    عجب تجارت قشنگی هست. کسان ساعت ها در صف می ایستند و سهمیه ی گوشت خودشان را می گیرند و بعد می فروشند تا نان خالی تهیه کنند و معلوم نیست گناه صاحب رستوران فقط در این مورد خاص چیست؟ گرانی قیمت ها بعلت بهای گزاف و زیرمیزی هائی هست که کسی برای تصاحب یک غرفه در برج میلاد باید بپردازد و در همه جای دنیا وقتی اجاره ی و مخارج محلی و سرقفلی گران باشد صاحب غرفه مجبور هست که انرا روی قیمت ها سرشکن کند. در سایر موارد حرفی ندارم اما یادم هست در زمان شاه هم در کارخانه بستنی سازی الدورادو رشوه ندادیم و عده ای مثلا سوسیالیست بعلت نفرت هایشان از صاحب کارخانه که یهودی بود نوشتند که بستی الدورادو میکروب دارد ، توسط قطبی انرا رسانه ای و کمر یکی از بهداشتی ترین کارخانه ها را شکستند. در همیشه روی یک پاشنه می چرخد
    5
    27
    ‌پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۸۱
    گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا

    دیگر اینکه اتحادیه ها در ایران برای کمک به خریدار نیستند و هر کدام از این ها قسمتی از بازار فروش یک کالا را مونوپل خودشان کرده و از رقابت آزاد جلوگیری میکنند تا شخص جدیدی وارد در بستر کار آن ها نشود زیرا با رقابت آزاد کالا با قیمت های ارزانتری بدست مصرف کننده می رسد و این به ضرر اعضای اتحادیه هست. در امریکا بدون قیمت گذاری دولتی، بعلت رقابت آزاد، قیمت خوراک و البسه خیلی ارزان هست. یک پیتزا 8 نفره را می خری 10 دلار و در رستورانی لوکس برای یک پیتزا ممکن هست تا 1000 دلار از شما بگیرند. با بگیر و ببند هیچ چیز ارزان نمیشود
    3
    25
    ‌پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۸
    Ahmad1345 - گوتنبرگ، سوئد
    هموطن عزیز توجه کنید: این مربوط به کشوری میشود که شماره شش (۶) را در جهان در تولید نفت را داراست. منبع BP / EIA
    2
    9
    ‌پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۷:۵۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۵
    mehdi sadigh - دوسلدروف، آلمان
    خلاصه آخر بازرسی جیب مامور پر از پول و یک غذای دبش و بای بای
    2
    12
    ‌پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۱:۴۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    smart292 - ونکوور، کانادا
    [::گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا::]. دوست عزیز $۱۰۰۰ دلار برای یک پیتزا توی امریکا زیاد است و اصلان وجود ندارد بهترین پیتزا ۸ نفره ۱۶ اینچ ۵۰ تا ۶۰ دلار است.و در حالت عادی بین ۸ دلار تا ۱۰ دلار است که همه جا میفروشند ،فراموش نکنیم در امریکا و کانادا نرخ تورم زیر ۲ در صد میباشد ، در ایران رقابت مهم نیست مهم این است که اقتصاد دست افراد خاصی میباشد که کنترل کننده قیمت هستند ،در اصل اقتصاد مافیأیی است، موفق باشید.
    7
    10
    ‌پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۲:۳۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۸۱
    گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا
    [::smart292 - ونکوور، کانادا::]. عزیز دل من. هر کجا شما نرفته اید دلیل نمیشود که وجود ندارد. در لوس آنجلس دوست میلیونر محترمی من را به یک رستوران دعوت و غذای مختصر دو نفره شد حدودا 360 دلار! جاهای مخصوصی در همین پیتسبورگ که من هستم وجود دارد که برای یک پرس غذا تا 500 دلار شارژ میشوید و رستوران فوق میلیونرها هم که قیمت هایش سرسام آور هست. روزی در لوس انجلس کیف لب تاپی دیدم. نوشته بود 60 دلار. با اینکه من تا حالا بیش از 30 دلار برای کیف لب تاپ نداده ام انقدر خوش دوخت بود که تصمیم گرفتم آنرا بخرم. در موقع پرداخت فروشنده من را متوجه کرد که یک صفر را ندیده ام و قیمت آن کیف غیر چرمی 600 دلار هست در صورتیکه در آمد ماهیانه ی من اندکی از 700 دلار بیشتر هست!
    1
    10
    جمعه ۱۷ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۱:۴۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۱۰۷
    ایرانفردا - لندن، انگلستان
    ماهى ٤٥ میلیون اجاره میده؟ یه زمانى تو ایران اگه ٤٥ میلیون پول داشتى بیل گیت ایران بودى!! باباى خدا بیامرز من یه ماشین پیکان بادمجونى مدل ٥٠ خرید ٣٢٠٠ تومن سه روز غصه میخورد که گرون خریده!! عاقبت هم رفت پسش داد پولش روگرفت!! این بیچاره ٢٠٠ میلیون پیش داده ماهى ٥١ میلیون هم اجاره و شارژ میده، احتمالا دیگه پول چایى مأمورا رو نداشته بده، کارش کشیده شده به تعزیزات. عزیز نسین خوب این مورد رو تعریف کرده بود، اگه تو خیابون پلیس گرفتت، هر چى خواست رو بده اگه کارت به کلانترى بکشه، أفسر نگهبان بیشتر میخواد، اگه اونجا هم نخواستى پول چایى بدى، قاضى دادگاه پنج برابر أو چیزى که أفسر نگهبان ازت میخواست رو میگیره!
    7
    10
    جمعه ۱۷ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۶:۱۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.