برنی سندرز رسما وارد رقابت انتخاباتی با ترامپ شد

آقای سندرز زادگاه خود، بروکلین، را برای نخستین میتینگ انتخاباتی خود برگزید برنی سندرز، سناتور برجسته آمریکایی، با برگزاری نخستین همایش انتخاباتی رسما وارد رقابت‌های سیاسی برای مقابله با دونالد ترامپ شد. او در کارزار مقدماتی حزب دموکرات در انتخابات سال ۲۰۱۶ هم رقیبی بسیار جدی برای هیلاری کلینتون بود. او در سخنرانی خود دونالد ترامپ را "خطرناک" خوانده است.
 
آقای سندرز در سخنرانی روز شنبه (دوم مارس) وعده داد که یک "انقلاب سیاسی" به راه بیندازد و در مقابل آنچه "طمع‌کاری نظام سرمایه‌داری" خوانده بایستد.
 
برنی سندرز که امروز در بروکلین نیویورک میان هوادارنش ظاهر شد دونالد ترامپ را "خطرناک‌ترین رئیس‌جمهور تاریخ معاصر آمریکا" خواند.
 
او که اکنون ۷۷ سال دارد در جریان رقابت‌های مقدماتی حزب دموکرات در سال ۲۰۱۶ مغلوب هیلاری کلینتون شد. اما کمی بعد معلوم شد که دبیرخانه و کمیته ملی حزب دموکرات، بر خلاف مقررات این حزب، جانب هیلاری کلینتون را گرفته بودند. رسوایی که به استعفای دبیر حزب دموکرات و دلخوری هزاران هوادار برنی سندرز انجامید.
 
او این بار باید با تعداد بسیار بیشتری از نامزدهای دموکرات رقابت کند اما همزمان به علت شهرت و خیل بزرگ هوادارانش شانس زیادی برای پیروزی در رقابت های درون حزب دموکرات دارد.
 
بیش از ۱۰ چهره دموکرات از جمله سناتور الیزابت وارن از ایالت ماساچوست؛ سناتور کوری بوکر، از ایالت نیوجرسی، سناتور کمیلا هریس، از ایالت نیویورک و جولیان کسترو، شهردار سن آنتونیو در تگزاس تاکنون رسما وارد صحنه رقابت‌ها برای انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ شده‌اند.
برنی سندرز وعده چه نوع رئیس‌جمهوری داده است؟
آقای سندرز که از ایالت ورمونت در شمال‌شرقی آمریکا به مجلس سنا راه یافته امروز در سخنرانی آغازین کمپین خود وعده "وحدت ملی" داد و گفت اگر به قدرت برسد نقش "میلیاردرهای طماع" در نابسامانی‌های آمریکا را هدف خواهد گرفت.
 
  •     افزایش حداقل دستمزدها
  •     اصلاح گسترده قوانین مهاجرت به طوری که به صدها هزار مهاجر بدون مدرک در داخل ایالات متحده اجازه اقامت داده شود
  •     تحصیل رایگان در دانشگاه‌ها و کالج‌ها
  •     اصلاح قانون بیمه درمانی و ارایه بیمه همگانی برای همه مردم آمریکا
  •     تضمین شغلی از سوی دولت فدرال برای همه آمریکایی‌ها به طوری که امکان کار برای همگان فراهم شود
 
آقای سندرز همچون سال ۲۰۱۶، مبارزه با "بی عدالتی اقتصادی" را محور کارزار انتخاباتی خود قرار داده و گفته جنبشی برای کسب "عدالت نژادی، اجتماعی و حتی عدالت محیط‌زیستی" به راه خواهد انداخت.
اگر چه چنین وعده‌هایی صدها هزار نفر را جلب کمپین برنی سندرز کرده اما در مقابل میلیون‌ها آمریکایی را که به طور تاریخی معنای "سوسیالیسم" را مترادف واژگانی "طاعون و سرطان" شناخته‌اند نگران کرده به طوری که برخی از رسانه‌های راست‌گرا از هم اکنون به مخاطبان خود هشدار می‌دهند که دموکرات‌های ترقی‌خواهی چون برنی سندرز به دنبال "گرفتن اسلحه" و حتی "همبرگر" آنها هستند.
+23
رأی دهید
-12

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.